.
Затворена тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 164

Тема: Djobnite pari

Супер фен
    На ден харча по 20 лева, на нощ харча по 200 лева затва не си позволявам много нощи поне ме е срам вече и не зимам пари от наште, единствено кат трябва примерно по скъп ремонт на колата ама тва баща ми го плаща поне с тая кола му върша и на него работа в фирмата но бензина аз си го плащам а той е бая тъй като на ден си минавам редовно 50 километра градско.
    2т. системно

mi za daskalo-10 lv na sedmica,ama prez weekendite iskam oshte :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

4-5лв на ден..
    Кат съм на даскало не мърдат 1-2 за транспорт..
    А другото наливам за глупости.

Съзнавам , че не са малко , но само на моменти .

Фен
    Град
    Някъде там...из Софето :)
    На мене па коат колко си зема един ден мога си ходя и с 2 кинта ако немам планове друг и 20 нема ми стигнат.Понякога съм нагъл ма наще не праат още проблеми.Тфа лято се фанах на работа 4 стотачки на месец.Тъй че известно време за нуждите ми ще ги използвам тях

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    М аз харча по 15 лева на седмица и нямам оплаквания.
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

emi az har4a priblizitelno okolo 20leva na sedmica...po princip mi davat 2 lv,ama subota i nedelq se izliza ne6to i mi davat po pove4e
    Feel my pain

Голям фен
    Град
    София
    po kolkoto im poiskam mi davat
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ми аз се издържам с по 2 лева на ден.И от тях си събирам и си купувам дрехи,обувки,гримове,молив за рисуване ,излизане с приятели и всичко друго от което се нуждая.От около 3 години майка ми не ми е купувала почти нищо с нейни пари.Естествено нещата,за които не мога да събера всичко ми додава(МР3-то) и храната за вкъщи,за която понякога даже забравя .Та явно съм доста спестовна
    А това-10-20-30 лева на ден- братлеееееееее на мен 2 кинта ми стигат а те с тея пари какво правят?!?Аз такси от вътре съм виждала общо някъде 3 пъти май и ме караха на аванта .Бахти чудото.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

davat mi se 30 lv djobni za sedmica...ne mi puka ako iskat i 3 lv da mi davat vajnoto e za cigari i kafence da ima...pak ne mi puka kak gi zimat na6te tez pari sq kat sa me napraili 6e me gledat...
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Ми аз се издържам с по 2 лева на ден.И от тях си събирам и си купувам дрехи,обувки,гримове,молив за рисуване ,излизане с приятели и всичко друго от което се нуждая.От около 3 години майка ми не ми е купувала почти нищо с нейни пари.Естествено нещата,за които не мога да събера всичко ми додава(МР3-то) и храната за вкъщи,за която понякога даже забравя .Та явно съм доста спестовна
    А това-10-20-30 лева на ден- братлеееееееее на мен 2 кинта ми стигат а те с тея пари какво правят?!?Аз такси от вътре съм виждала общо някъде 3 пъти май и ме караха на аванта .Бахти чудото.
    tfa e hubavo da mojesh da pestish zavijdam ti,zashtoto az subera li neshto na momenta iskam da go izharcha
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Фен
    Град
    Varna
    na men mi davat dostaty4no... oklo 2 lv. den i mi stigat .prepe4elvam si ne6to ottyk ottam i ob6to vzeto sym dovolna i se spravqm...
    Only God can Judge me... Be the Best!

Дават ми по 10лв. на седмица. Не бих казала, че ми стигат за всичко, което искам, но нека не се оплаквам - гладна и бездомна не съм останала, така че. Стигат ми за някакви глупости, за храна. Аз по принцип не мърдам от вкъщи, така че рядко харча

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    И аз така и съм им много благодарна за това
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ами аз на ден ми дават по 2-3 лв и са ми достатъчни,един ден си купувам цигари и цяла седмица си карам с една кутийка и джобните и ми е идеално ,не се оплаквам .
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Guest
    na men mi davat po 15 leva na den,a drehi,kozmetika,frizot,obuvki,4astni uroci,tenis i tem podobni,otdelno mi davat pari...mi,moje bi e mnogo,ama i az kakto nqkoi predi men be6e kazal,nqma da kazvam te po kolko har4at za sebe si!mogat da si go pozvolqt!
    az
    sum im mnogo blagodarna!suglasn asum da glezla sum,svikanal sum s luksa i da mi se ogajda,obi4am gazariikite i mnogo durja na vun6niq si vid, a toi ne se poddurja bezplatno!
    aide sega te davat na nas,posle nie na tqh!mn sum im blagodarna!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    И аз така и съм им много благодарна за това
    Dam ama gledam da ne prekalqvam

Аз мога да се похваля с това че знам стойността на парите , не харча безразборно и си разпределям нещата така че да натоварвам нашите малко.А за екстри като екскурзии и подобни плащам сама.На принципа съм "ако искаш нещо по-специално трябва да се лишиш от малките глезотии"

Град
    In the middle of nowhere...
    Дават ми по около 4-5 лв на седмица, 60 ст. всеки ден за билет. 5 Х 60= 3 лв а останалите 2-3 са ми за храна и остналаото го спестявам.

Some people put up walls
    not to keep the other out....but
    to see who cares enought
    to TEAR them DOWN.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Дават ми по 20 лв. на седмица (от понеделник до петък), а ако излизам събота и неделя си искам пак Не се оплаквам, даже си спестявам, когато ми останат в излишък.

Мега фен Аватара на iiirish
    специално за харченето не мога да кажа че нашите ми дават. по-скоро баба ми дава по 10 лв всяка събота като ходя при нея. може би и затова нашите са спокойни, че аз винаги имам пари и рядко се юрват да ми дават.
    а за дрехи... май пак не дават пари. защото по коледа, нова година, рожденни и именни дни всеки ми бута по 50 лв., а кръстниците ми редовно по 100, и тезе пари се отделят и после когато трябва да ми се купуват дрехи се вземат от тях

Да замислял съм се и то много пъти, това замисляне ме доведе до еддна идея която ми става фикс идея ден след ден. Някой ден искам да покажа на нашите че могат да се гордеят с мен!!!!!!!
    Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Amiii...kolkoto si vzema!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Predi da zapochna da rabotq , te ne mi davaha mnogo pari i nemoga da kaja , 4e sa se lishavali mnogo zaradi mene.Znam kolko izkarvat i imah nqkkava predstava kolko mogat da mi davat...no ne te ne mi davaha mnogo pari i bqh super lishena ot mnogo neshta.Vse pak sum momi4e i mi trqbvat razni rabota a na men edva mi stigaha parite da otida na kafe i da si vzema neshto za hapvane...a da otida po centura ili na disko tova beshe golqma rqdkost.Hubavco 4e beshe sestra mi da me vodi nqkude.

Фен
    Град
    House Music
    и аз харча каквото си изкарам плащам си телефона , водата , тока , яденето и те се подреждат някак си наи чудното е ,че нестигат деееба
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

pravq, struvam, i mnogo mnogo har4a! a na6te djobni ne mi davat...az kato mi trqbvat za ne6to si iskam, ili napravo si vzimam...no nemoga da raz4itam na na6te! razpredelqiki sem. budjet, izleze 4e mi se polagat po 50st na den...

aba mn har4a! pu6a kutiq na den, piq mnogo, qm mnogo, i ot vs po mnogo! dobre 4e golqmata mi sestra me podpomaga, a az podpomagam malkata sestra, a posle i razbivam kasi4kata...abe kr1govrat! koi kogato moje-pomaga! ot mene replika-stigat mi! nikoga nqma da se 4ue!

abe dobre 4e priqtelite mi sa lar6
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си