- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Djobnite pari
оценявам това,че дават толкова пари за мен..а те наистина не са малко..и съжалявам че са ме свикнали на глезотийки..
дават ми по 10лева на ден..но когато не ми се налага глледам да не ги харча за да ми останат за следващия ден и да не им искам..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ми на мене към 10-15 на седмица
e na men pyk mi davat po kolkoto si poiskam e ako kaja 20lv. - 6te pitat za kvo sa mi, e o6te nesam izmislila ne6to ymno, za da im otg., ama pri men sedmicata po4va s 5lv., i kato gi svyr6a, pak si iskam i taka, dare4em po 10lv. na sedmica, e az pak nemoga da gi pohar4a, i ne se li6am ot ni6to
smetki za gsm, internet, i t.n. -no coment))
ами на мен ми дават по 10 лева на ден , отделно ме карат всеки ден до даскалото винаги пращат някой от фирмата на баща ми да ме прибере в нас след даскало зьащото мен ме мързи.Плащат ми и даскалото и дрехи и храна.Абе аз на наще им струвам по 2000 лева на месец
Връзват ми се някъде към 5-6 лева на ден...Задължително 3 и нещо за даскало и после, ако излизам някъде още 2...Ама как напоследък не излизам много често, май им минавам по - евтинкоАко тръгна да смятам колко харчат за мене на година, предпочитам да си завра главата в кофата
и да спра да мисля
Наистина много искам да съм независима и да мога сама да се издържам, ама не става раотата.Малка съм
А и примерно лятото, ако тръгна да продавам сладолед винаги може да ме откаже тва, че някой тря ходи на море и на басейн поне три път в седмицата
![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Еми аз на ден харча по 2 лв. .И аз см се замисляла как майка ми се лишава от много работи и ми е ставало тъпо ,но обстоятелствата са такива ,че просто по-малко от 2 лв. няма да ми свършат работа...
то ако става на въпрос и мен ми плащат училището..зимат ме ..въпроса е че мен не ме мързи да се прибирам сама ами просто наще ги е грижа за мен.. наистина смятам че това са излишни разходи..Първоначално написано от evil lady in black
Бих искала да мога да се издържам сама,но още имам желание да уча![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Napravo neiskam da se zamislqm kolko im struvam na godina (ne 4e ne sum se zamislqla... ). Davat mi po 70-80 lv na sedmica.Ako iznikne ne6to (po4ti prez sedmica stava tova) mi pra6tat o6te 50-60 lv. Abe ...dosta![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Уф наистина мн се лишават за да имаме ние,ама все пак като са искали деца са били наясно с това, нали?И ние като си имаме деца и ние ще се лишаваме,сега ние сме децата така че няма за какво да се тревожим!А относно темата аз не харча много - около 3-4 лв на ден различно, зависи дали вечер ходя на кафе или не
![]()
абе аз сега като се замислих колко много съм изцеждала наще през годините направо ми стана лошоПървоначално написано от ninsy
![]()
Дават ми по около 5 лв. на седмица (горе-долу така ги сметнах), които не винаги изхарчвам. Абе не, че ми дават всяка седмица, когато им поискам сигурно ще ми дадат, но не ми дават редовно всяка седмица, може веднъж на 2, може и за месеца направо да ми дадат.
преди не ми даваха определена сума пари но вече ги помолих да ми ги дават на седмица. отначало искаха да ми дават 10лв на седмица ама после се разбрахме 15лв + събота и неделя.
ами....аз харча по 1.50 /2.00 на ден...но някой път ми остават и си ги спесятвам(нещо много не обичайно за мене ,защото аз много харча,а това не е много добре за наще)....офф много ми става гадно като се замисля колко им струвам на родителите ми.... да го сложим грубо 10 лв на седмица=доло горе 40 лв на месец....360 лв на година по мойте сметки...+ 1800 лв които ще отидат за уроци през тази учебна година![]()
![]()
![]()
и стават 2160 +още 200 да го сложа грубо за пътни до уроците за годината.. 2360... о боже господи ,ужааассс имам чуство че само живея за да харча парите на наще...аз мислих над варианта лятото да бчкам некъде..шото на мадара и фадара им идва малко нагорнище....поне за глупости да не им искам пари...че наистина се чуствам като паразит
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Ох ми някъде по 2лв на ден харча.Повече не ми и трябват.
Не ми дават пари дневно или месечно, просто като им поискам си ми дават. Имам си и мои спестени тъй че ми стигат. Не мога да кажа че наш'те са някакви богаташи, ама никога от нищо не са ме лишавали и винаги са ми давали достатъчно пари за всичко- дрехи, храна, разни джунджурии, cd- та. Изобщо нямам причини да се оплаквам.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
az ne se oplakvam.davat mi po 40 leva na sedmica bez da vklu4vam teq za drehi taka4e mi e dobre![]()
Дават ми по 10 лева на ден, а през уикенда - повечко. Търся си гадже, което да черпя![]()
Един ден ще върна всичките пари, които нашите са ми дали/инвестирали в мен. хАхххА, ето още един стимул да стана милионер
Аз пък колкото и нелепо да ви звучи получавам пенсия. води се наследствена, по бащина линия и е 80 лева на месец. Като се прибавят и джобните от майка ми се получава доста свестна сума за харчене.
The principles of lust are burned in your mind
do what you want, do it until you find love...
Ми на намене като джобни на ден ми дават по 15 лв, което прави отделно 465 лв на месец и отделно друхи ,козметика,фитнес,трениров и и т.н,много е знам,много съм им благодарна за всичко,и когато мога ще им се отплатяАмА на базата на това,което те харчат за себе си,особено мама направооо е нищо,както някой беще казал!
Аз па я получа левче на ден, я - не. Не ми трябва.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Аз съм с 2-3 кинта на ден.Кат се има впредвид че не пуша,мисля,че са си достатъчно :P
Ми някаде около 5-6 лв на ден,панякога и повече ако ходим на купон и събираме пари за ядене и такива глупости.Като сметна колко харча на година лошо ми става,за което съм им супер благодарна,защото никога не са ме лишавали от нищо,каквото съм поискала съм го имала.Пак казвам че ужасно мн им благодаря за всичко и те го знаят мн добре.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
:брей брей чета темата и гледам кои с колко пара ходи и се питам защо българина винаги се оплаква че е зле и че няма пари
по темата даватми по 4 харчаги вс и това е,непуша само за ядене кафе и това е
аз ne kazvam 4e nqqm pari na6tte mi davat 4-5 lv na den i mi stigat!!!!! E nosq i po 10-20 otdelno ako mi pritrqbvat spe6no nqkade da otida za taxi ili ne6to takova![]()
Ne slu6aite 4alga PREVRU6TA VI V 6IBAN IDIOT!!!!!
4-5 lv na den
Дъ бест аватар от галерията