.
Затворена тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 164 от общо 164

Тема: Djobnite pari

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KoRn
    4-5 lv na den
    Wooww lwlw mnogo we, na mene mi davat po 2 leva, ma ne moga da se opla4a, 6tot zimam 21 leva na mesec stipendiq

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Лелелел сега се усетих колко нагъл съм бил...причината е че когато си давам от мой спестени пари за нещо което по принцип нашите плащат те ми ги връщат...и оня ден колата ме остави и не иска да запали...помислих че е от бензина тъй като показателя за бензина лъже..сипах за 10 лева ма не!!! ..и после ги исках от майка ми...но после и казах да не ги връща...иначе по 2 лева на ден..и понякога по повече защото съм забравил да снимам 5 лекции и наведнъж трябва да го правя.
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Лелелел сега се усетих колко нагъл съм бил...причината е че когато си давам от мой спестени пари за нещо което по принцип нашите плащат те ми ги връщат...и оня ден колата ме остави и не иска да запали...помислих че е от бензина тъй като показателя за бензина лъже..сипах за 10 лева ма не!!! ..и после ги исках от майка ми...но после и казах да не ги връща...иначе по 2 лева на ден..и понякога по повече защото съм забравил да снимам 5 лекции и наведнъж трябва да го правя.
    Земи си хачироку, няма да имаш проблеми зиме лете...
    2т. системно

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Прости ми некомпетентността,но какво е "хачироку"???
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен
    Тва на аватара ти, господин инициял Д.
    2т. системно

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Кое бе Тойотата ли???Това е просто Труено от 86та..най-добрата дрифт кола според някои специалисти...но такава посмъртно не мога да си намеря..пък камо ли да я опазя!!!

Супер фен
    АЕ86 - оня ден продадохме една такава - GTS 150 коня лъскач - 2 бона. Що не си я зех за мене си?
    2т. системно

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Уместен въпрос брато...ма нямам пари за нова кола тъй че ще карам със старата доколкото издържи..и откъде по дяволите си намерил такава???

Супер фен
    Бе има доста в софия. Пред блока ми даже седи една и ръждясва. В дрифт форума имаме даже двама които карат такива.
    2т. системно

Град
    pAz11RdJiiK
    na mene po 6 na den n az gi spestqvam har4a samo po 2

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Колкото ми потрябват им искам,а по принцип не ми трябват много..и винаги ми стигат. :P

Град
    around the world !
    къде ги вадите тези теми от 2005

Голям фен Аватара на Callisto
    Родителите ми никога не са се лишавали от нещо, заради мен, понеже имат пари, но още когато бях малка ми стана кофти да искам неща от тях и станах адски скромна. Като ме питат дали искам да ми купят нещо даже и кола или вафла аз съм казвала не, понеже съм се чувствала все едно ги исползвам. От няколко години вече работя и си искарвам сама парите. Вече не искам от тях и се чувствам добре. Единственото нещо, което наскоро съм приела от баща ми е обзавеждане за къщата като подарък и един вид да ни помогне с новото начало да си остроим един хубав и приятен дом за мен, за гаджето и евентуално, ако някога имам деца. Винаги ми е било много гадно , когато някой ми дава нещо и обикновенно ме мъчат 100 часа да го приема.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Темата е много стара. Има по-нова такава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си