- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Djobnite pari
Wooww lwlw mnogo we, na mene mi davat po 2 leva, ma ne moga da se opla4a, 6tot zimam 21 leva na mesec stipendiqПървоначално написано от KoRn
![]()
Лелелел сега се усетих колко нагъл съм бил...причината е че когато си давам от мой спестени пари за нещо което по принцип нашите плащат те ми ги връщат...и оня ден колата ме остави и не иска да запали...помислих че е от бензина тъй като показателя за бензина лъже..сипах за 10 лева ма не!!! ..и после ги исках от майка ми...но после и казах да не ги връща...иначе по 2 лева на ден..и понякога по повече защото съм забравил да снимам 5 лекции и наведнъж трябва да го правя.![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Земи си хачироку, няма да имаш проблеми зиме лете...Първоначално написано от Initial_D
2т. системно
Прости ми некомпетентността,но какво е "хачироку"???
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Тва на аватара ти, господин инициял Д.
2т. системно
Кое бе Тойотата ли???Това е просто Труено от 86та..най-добрата дрифт кола според някои специалисти...но такава посмъртно не мога да си намеря..пък камо ли да я опазя!!!
АЕ86 - оня ден продадохме една такава - GTS 150 коня лъскач - 2 бона.Що не си я зех за мене си?
2т. системно
Уместен въпрос брато...ма нямам пари за нова кола тъй че ще карам със старата доколкото издържи..и откъде по дяволите си намерил такава???![]()
Бе има доста в софия. Пред блока ми даже седи една и ръждясва. В дрифт форума имаме даже двама които карат такива.
2т. системно
Колкото ми потрябват им искам,а по принцип не ми трябват много..и винаги ми стигат. :P
Родителите ми никога не са се лишавали от нещо, заради мен, понеже имат пари, но още когато бях малка ми стана кофти да искам неща от тях и станах адски скромна. Като ме питат дали искам да ми купят нещо даже и кола или вафла аз съм казвала не, понеже съм се чувствала все едно ги исползвам. От няколко години вече работя и си искарвам сама парите. Вече не искам от тях и се чувствам добре. Единственото нещо, което наскоро съм приела от баща ми е обзавеждане за къщата като подарък и един вид да ни помогне с новото начало да си остроим един хубав и приятен дом за мен, за гаджето и евентуално, ако някога имам деца. Винаги ми е било много гадно , когато някой ми дава нещо и обикновенно ме мъчат 100 часа да го приема.![]()
Темата е много стара. Има по-нова такава.![]()