- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koi bihte izbrali? Gadjeto ili Friendovete?
Bih izlqzla s gadjeto si, vse pak ako sa mi priqteli 6te me razberat, i az sum 4ovek, i az iskam malko vreme nasame s gadjeto!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
zavisi ako obi4am mn priqtelq mi moje i da izbera nego no nadalivse pak si uvajavam i obi4am si4ki moi priqteli
![]()
Единственото, което мога да те посъветвам и то от личен опит е да на пренебрегваш приятеля си заради другите ако те са ти истински приятели ще те разберат и това няма да развали приятелството ви а ако успееш да намериш както казват другите баланса - РАЙ![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
FuCk LovE1 FrIeNdS OnLy!!!!!!
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Гаджето а фр-тата би тряяло да те разберат...въпреки че понякога тряя да праийш и компромиси де...
Нищо не разбирате от любов,аз ако обичам някоя,ще си зарежа и приятелите и всичко,любовта изисква жертви.А ако за мен момичето е поредната пача,много ясно,че приятелите.По отношението си личи колко обичате човека до вас,а ако го обичате и сте се доказвали един на друг,подобни въпроси са излишни![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
зависи от приятелите и от любовта,....примерно аз нямам истинки приятели и не съм влюбена,така че избирам себе си..ама като се замисля и иначе пак бих го направила..
someone else...
точноПървоначално написано от Mishka
![]()
Според зависи гаджето и френдовете ... но все пак би трябвало да ги съчетаваме .. и да не трябва да избираме ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ако сами истинки приятели не биха ме накарали да избирам![]()
Всъщност сега като се замислия ако ми се наложи бих избрала гаджето си и дори ми се е случвало да го правя. Моята теория е че приятелите са хора които идват в живота ни за определен период от време(от дни до години) за да ни научат на нещо или ние тях и да оставят следа в живота ни. Да не забравяме че хората се женят за любимия си а не за най-добрия си приятел така че е по-логично да избера половинката си.![]()