Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
Само не разбрах защо започнахте да я обиждате?!

Аз например ако обичам човекът с който съм естествено, че ще искам от време на време да оставаме сами. Нито гаджето ти, нито приятелките ти трябва да се сърдят ако някоя вечер излезеш само с него или само с тях. Ти вече имаш връзка и е нормално да не си постоянно с приятелките ти и ще им се наложи да го проумеят. Трябва някакси да успееш да балансираш нещата, макар че според мен ощетени все ще има докато и двете страни не разберът, че е нормално да не си постоянно и само с тях. Защо петък вечер не излезеш с всички. Ясно приятелките ти сигурно искат да си поговорите по женски, а пък френда ти нещо по-така ама мисля, че е по-добре да стане по този начин, отколкото някой от тях да се сърди и използвай момента да поговориш и с двете страни и се изяснете. В никакъв случаи не спирай да се виждаш съвсем с приятелките ти, защото и на тебе ще ти е гадно, а и ако се скараш с приятеля си при кой ще отидеш. Просто никой от тях няма право да ти се сърди. Според мен ще им стане ясно, но в момента сигурно са ефектирани, защотото не са свикнали с липсата ти! Поговори с тях, обясни им как стоят нещата и всичко ще се оправи с времето.
Mi tak de THE_GANGSTA_GIRL e adski prava ! poslushai q