- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Sre6ta vav Varna
На мен ми е се едно кога ще е от тези 3 дати.
За място....винаги я има класиката Козирката![]()
oofffffffff shto tram nemoejli da s epo raznoobrazi nqkade drugade primernoПървоначално написано от LunaTriCk
a?
dare4em do katedralata
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
мен, ако питаш пред кино Тракия е най-хубаво.
zashto moje i tam i ko sha prai mi kat sa sreshtnem ???
ем на миналите срещи ли сядаме на кафе или се разхождаме из морската...
mi oki shtot az dosq ne sma idvala pak dano da doidat hpra a ne samo dav ili tri ma i da s e4udim kvo da prai mi ostava samo da opredelim datata dano i drugite da se zaglasqt za mqstoto
\/ ppl и аз може би ще дойда(колебая се доста),ама не зацепих кога е срещата на 27,28,29 или кога?
eeeeeeeeeee aaaaaaaammmmaaaaaaaaa mnouu se qdosvam tai shto ne pro4ete trqbva da napishesh ti koga iskahs da e na 27,28ili 29 i prosto kazvash koga predpo4itash ot tezi tri datiПървоначално написано от tra^la^la
a az shte vidq kolko za glasovete i koqto data ima pove4e glasove na neq shte e sreshtata mnouuu li e trudno
I don`t give a fuck кога ще е,ако не мога(или не искам) няма да дойда.
Такаче решавайте.
Предлагам на 28 да е. Събота. Щот аз съм 2-ра смяна и ми е по-удобно някак. Също и Неделя може(29).
Az sym syglasna i za trite dati, no ako e v sybota shte moga sled 14:30 na katedralata ili na kozirkatavie kazvaite na vas koga vi e udobno a az ve4e shte vida dali shte moga da doida
![]()
of dobre az iskam da e na 29 mai no vi molq da ne e na kozirkata a da e ili na kino trakiq ili na katedralata psl
29 кино Тракия първи път...
За сега сме 5 човека май...
am to nikoi ne e kazla 4e e za 29 dokolkot az razbrah poneje nikoi ne e napisal v temata???
еми да
сега е момента да видим кой е за 29
Mi az sym za 29, ne e mnogo sigurno, no sym syglasnasamo kajete 4as...
Неделя е кофти ден за мене, обаче може и да мога. За това къде - няма проблем, където кажете. А ако ще е в неделя, ще пратя ЛС на някой, дали ще идвам и аз. Само час да кажете наистина.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
еми явно 28 няма да е щот тогава ще учим. остава само 29 от избраните от вас дни.
час....ми едно 4-5 часа, как е ?
Еми аз тия дни бях във Варна, ама нямаше време да се разберем кога да се видим. Аз обаче много се радвам, че се запознах поне с Bimper-ska. Много изтървате...в наща тема за среща в стз също нещо не се разбираме, но сега като идвах във Варна поне се запознах със някой![]()
аз така като гледам...май няма да има среща...
TAzi sre6ta samo za hora ot varna li e q daite malko pove4e informaciq za neznae6tite plss.P1k i vie qvno si se poznavate pove4eto, ako moje tuka v saita seki da kaje po nqkolko dumi za sebe si 6toto az sam navita ma p1k ne poznavam nikoi![]()
Мии аз няма да мога да дойдааа![]()
![]()
![]()
Щото ще съм заеееет(класно по математикаааа а трябва поне на края на годината да поуча малко)Кофти работа...сори.
е то че утре среща няма да има то си е ясно. така че tra^la^la не съжалявай![]()
Jessika_MG еми то затова е срещата, за да се запознайм. а иначе не е само за варненци, просто срещата е във Варна. Който може и иска да идва. Така или иначе досега сме се събирали малко хора. А иначе не се познаваме всичките дет сме от варна тука във форума.