.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: KAM JENSKATA 4AST

KAM JENSKATA 4AST

HEI MOMI4ETA! SPORED VAS KOI SA KA4ESTVATA KOITO OTLI4AVAT TO4NIQ MUJ ILI MOM4E OT LIGLIOVCITE KOITO MISLQ NIKOI NENAVIJDA!! I DRUGO - KAJETE SPORED VAS KAKVI KA4ESTVA TRQBVA DA IMA EDIN TO4EN PI4 ZA DA VI SE HARESA ) KRAI.
    Prepare for DooMSDaY!!!

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami v posledno vreme razbiram, 4e tova koeto nai mnogo cenya v edno mom4e e da e miren... na mnioo boi sam se nagledala po diskoteki i mejdu kvartali ta mnogo se radvam na nyakoi, koito s dumi da opravi ne6tata e...po nyakoi pat nai-mnogo toi si otnasya ama nali
    we'll die alone like a stone ^^

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    da bude sebe si,da ne e nqkuf egoist,da e ob6titelen,dobyr priqtel,to4en 4ovek(da ne zakusnqva za sre6ti),da e takti4en i da umee da te razveseli

Просто да е себе си, да е естествен
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Ми просто да е искрен , да е себе си , а не някой лъжец. А външният вид не е от такова значение.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Ima edni muje, deto za da prespqt s tebe ti izprikazvat hilqda gluposti, kato si mislqt, 4e taka 6te te omaqt. Ei takiva hi4 ne gi obi4am. Ako mu se pravi sex, moje samo da kaje aide da se e**me! Ina4e to4nite mom4eta i muje si li4at, nqma to4en kriterii.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Ami da sa estestveni i da ne se pravqt na golqmata rabota li4no mene tova me drazni aaa i ne na poslqdno mqsto da ne piqt

-----------------------

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си