.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: help me

Guest

help me

hei...ytre sam na rojden den na nai dobriq mi priqtel predlojete mi nqkakav originalen podaruk pls pls pls...az sam momi4e

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    ami nqkoq puhkava pijama.... ili nekoe suvenir4e...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    spisanie playboy + kutiika s prezervativi i gotina karti4ka..perfect 6te e
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Подари му нещо интересно от сексшопа, ще се скъса от смях - я белезници нещо камшик ала бала може некой гащи с кур избор голям.

Stava duma za podaruk na MOMI4E beee Vzemi i nqkukva ogromna plu6ena igra4ka ili ako se kefi na nqkvi grivni4ki ili prusten4eta...

Голям фен

Re: help me

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hei...ytre sam na rojden den na nai dobriq mi priqtel predlojete mi nqkakav originalen podaruk pls pls pls...az sam momi4e
    Аз мисля,че за момче става въпрос.Подари му боксерки и сребърна гривна Или едно от двете ..знам ли

Guest
    Е айде са, кажете за пичага ли става на въпрос или за сладуранка, и аз тва разбрах че е некъв играч тоя. Са се сетих за подходящ подарък, както каза близи дето е зад мене, подари му едни гащи, ама не боксерки.. шшш, едни яки прашки му подари розови , ама яко тесни по краищата, с пухче отпред и .... ТИ ДА СИ ВЪТРЕ . Е тва е подарък за играч, понеже го знам че е мой човек знам че ще му хареса, и няма как да не върне жеста на твоя рожден ден.

Повече от фен
    4ervena majka pra6ka no tova e SAMO ako ima dobro 4uvstvo za humor
    abe 6ou da stava

Nai qkiqt podaruk koito sum podarqvala e edno ligavniche edni kiloti i nqkva sharena bluzka tova vsichkoto obache e v komplekt i na kartichkata pishe podarqvam ti tova za da spomogna purvata ti sreshta!
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

Супер фен

:)

magazini sa suveniri kolkoto iska6 ako li ne ... moje edna pijama na sur4ica :P hahaha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си