- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakuv GsM imate...
Никой ли не е на въглища? Мобилните телефони не са кой знае каква необходимсот и без тях се живее...карах 16 години без телефон и уживях не е толкова страшно .. имах си чесовник на ръката а като ми трябваше да се гъзаря използвах по-оригинални методи :P
Nokia 7250i
обаче трябва да си купя нов ,че моя е в плачливо състояние..доста е преживявал..Малко е залепен с тиксо![]()
![]()
![]()
samsung x460 shto?![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Моя е Sony Ericson T610!Да живее Sony Ericson
sia imam samsung d500,predi tva imah samsung e800,samsung s300,sony ericson t100, siemnsc35+ alcatel 310,i parviq mi be6e siemens a35![]()
ахаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Pa moitu e Nokia.....mn star model ama e mn zdravicko i gotino telefonche ,a i varshi raota![]()
Когато цъфнат теменужките и работите трагнат зле - еби им майката на всички и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и утеха в себе си търси, но и в себе си утеха ако не намериш - еби си маиката и ти!
Siemens CX65
N-Gage- мноо здрав телефон.
Имах преди Nokia 9500, но ме беше страх да карам с телефон за 1000лв и го продадох...иначе тоя телефон има най-лудия дисплей, но...сега съм си доволен от N-Gage-a - смартфон който издържа на удар и може да се джитка на яки игрици.
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
SonyEricsson T230![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Az vse o6te sum s purviq si telefon - Alcatel OT512. Mnogo hora si mislqt, 4e alkatelite sa kofti, oba4e toq tel ot 3 ili 4 godini, ve4e ne pomnq go imam, i bateriq i vsi4ko si mu e na 6. I ako ba6ta mi ne se otpusne da mi kupi ne6to kato Samsung E600nqmam namerenie da go smenqm.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
moq e super nokia 5140 super i se kefqqqqqq
Siemens C 65
nokia 6230
с65
Моят е SonyEricsson Т600
panasonic[/b]
самсунг
[quote="Tedi_sheep"]Моя е Sony Ericson T610!Да живее Sony Ericson[/quo
I moq.Velik telefon e tfa !!
Mn stranno, kak nqma Siemens?
Siemens M55 e moqMn si go haresvam.. Siemensite i nokiite za sega me kefqt nai mn ot vsi4ki telefoni.. i sony ericsonite ne sa loshi ;p
sony ercisson k700i
страхотен телефон![]()
Тухла четворка ей ви снимка![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
aз имам Сименс
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Siemens C65![]()
![]()
Днес счупих SGH-S500 на един приятел![]()
![]()
![]()
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away