.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Мешки

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Мешки

Понеже има доста метЪли във форума и искам да попитам: Имате ли мешки и ходите ли с тях на даскало? Слагали ли ста им нашивки? Целите изрисувани ли са Ви?

az imam meshka i si hodia postoiano s neia nezavisimo kude sum ama moita e s snimkata na Kurt Cobain

Guest
    ми аз си имам една зелена чанта не е мешка
    ама прилича малко ходя си с нея навсякъде
    където и да съм щото побира мноо дребни неща
    и си ме кефи...има си надписче на корн, на мърдърдолс,
    една анархия точно в средата(нея незнам закво я
    направих, преебах се)...и така

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    az pak nyamam... imam si edna 4erna ranica na koyato pi6e : Immortal s beli gothic bukvi4ki i o6te edna s Emily the strange
    we'll die alone like a stone ^^

Голям фен
    i az imam edna,mnogo e qka! obojavam si q! ima kartinka na KORN!
    stra6na e,mnogo si q obi4am!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    кво е мешка

Guest
    Hahahahaha!LiNkiN4eTo,tazi tema ne e za rnb dupeta .Az imam ot dosta vreme,sam si q napravil,nishto osobeno,ama..

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    mi imam edna v nas - na NIGHTWISH !!!Hodq s neq samo kogato ima nqkav specialen slu4ai ( v smisal se vijdam s metal4eta a ne s nqkvi 4algajii4eta shtoto te ne biha shvanali za kakvo stava duma).
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Град
    Стара Загорка
    Аз с мойта си ходя на даскало. Ей ся ще и защия един джоб. Преди 2-3 седмици мешката ми беше нещо като мечта и отвсякъде питах. И една събота намерих от де ги има за 3лв и си зех. Ся още една със сигурност имам, но трябва да си я зема. Още една друга обещана, но не са я измакнали. Пък даскалката по история каза, че и тя ще ми донесе (няква камуфлажна). Имам една в моя клас дето се мисли за метълка и й ибащах, че ако тази учителка ми донесе нейната, аз ще й купя нова и ся тя е мн щаслива
    Аре аз пиша още малко във форума и ще си шия джоб за химикали. Утре може и още някви да се сетя

Супер фен
    Град
    sofia
    nqmam ne slu6am takava muzika, no me6kite sa si qki osobenno ha hora koito im otiva, 6toto po edno vreme vsi4ki bqha trugnali s me6ki tva predi dosta godini, no me drazneha

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Hahahahaha!LiNkiN4eTo,tazi tema ne e za rnb dupeta .Az imam ot dosta vreme,sam si q napravil,nishto osobeno,ama..
    еми.... ко да се праи ай кажете кво е машкаааа

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Na4i me6kata e ne6to kato ranica samo4e se zatvarq po mn interesen na4in obiknoveno sa zeleni no ima i v mn dr cvetve Voneite sa gi polzvali mn ako ne i sega da gi polzvat(tuk nemoga da kaja s 100% sigornost) Tva e me6kata

Ina4e az imam ot 3 godini i moita e narisuvana s pentagrama ot zad v koqto e liceto na demon opisano edno priqtel4e mi q prai i az hodq na daskalo s neq vapreki 4e nqma ve4e nito 1 metalska drejka s koqto da odq na daskalo No me6kata ne maham
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Az v moq black metal/hard rock period bqh se zaribila po me6kite, oba4e poneje imah ranica ot zelen plat (ot protivogaz ranica), re6ih, 4e 6te mi e po-udobno s neq da si hodq, vmesto da si kupuvam me6ka.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Az v moq black metal/hard rock period bqh se zaribila po me6kite, oba4e poneje imah ranica ot zelen plat (ot protivogaz ranica), re6ih, 4e 6te mi e po-udobno s neq da si hodq, vmesto da si kupuvam me6ka.
    Предполагам, че твоето не е противогазка, а сухарна. Противогазката отвътре е разделена на 2-ве, но на дъното не е зашита, т.е. ако пуснаш химикала от едната, го взимаш от другата. Аз ходих със сухарна преди да си зема мешка, но само за 1 седмица

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
    Na4i me6kata e ne6to kato ranica samo4e se zatvarq po mn interesen na4in obiknoveno sa zeleni no ima i v mn dr cvetve Voneite sa gi polzvali mn ako ne i sega da gi polzvat(tuk nemoga da kaja s 100% sigornost) Tva e me6kata

Ina4e az imam ot 3 godini i moita e narisuvana s pentagrama ot zad v koqto e liceto na demon opisano edno priqtel4e mi q prai i az hodq na daskalo s neq vapreki 4e nqma ve4e nito 1 metalska drejka s koqto da odq na daskalo No me6kata ne maham
    Тези мешки са арменски. Ползват се при война. Попринцип трябва да стоят в оръжейната и при тревога (при опасност от нападени преди война) се взимат и вътре има бельо, самобръсначка и още някви други. Тия мешки повечето са крадени от поделениятаи после се продават.

Пък за начина по който изглейда: Една най-обикновена торба (платняна) с която може би преди 5-8 години си ходил до магазина. В долния краи излизат (зашити са) презрамките (една голяма) Ти си правиш клуб на тредата и го прекарваш през горния край и ДДДЪЪЪРРРРПППАААШШШШШШ. И после слагаш на гърба и тръгваш. Проблем е обаче, че при свяко отваряне прябва наново сичко да правиш. Ако искаш си връзваш презрамките една за друга (Има си въженце което е сашито на презрамката)

Guest
    Абе мешката ти некво скинче ли си?

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Абе мешката ти некво скинче ли си?
    Ти пък к'во мрънкаш бе аре _(_

Guest
    Познах нали , само така брато, научете ги мангалите. Имате ли си ударна група, ако си заинтересован драсни едно ЛС може да изкарате некой лев.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    jhahaha Tiq rab0ti ne me kefqt i sa mi sme6ni! Ama metylite ak0 sa s dylga k0sa nqkf0 dubre im sidi! haha

Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    jhahaha Tiq rab0ti ne me kefqt i sa mi sme6ni! Ama metylite ak0 sa s dylga k0sa nqkf0 dubre im sidi! haha
    И какво общо има косата с мешката?

Иначе аз нямам Баща ми е военен и има някакви там от военния магазин. Обаче никога не са ме блазнили нито камуфлажните дрехи, нито мешките...защото може би мога много лесно да си ги намеря ли...и аз не знам всъщност..."Чуждата патка мисирка!"...аз много малко време се мъкнех и с такива дрешки метълски...след това ма хвана абсолютно черната мания и до там бях...а ако си взема мешка искам да е черна и да си я изрисувам с бели размазани букви с разни групичкии текстове на песни
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен

:)

as ne nosq me6ka ne otiva na ancuk na puma se pak :P fenovete na korn ne nosat nekvi dunki i gluposti i me6ki ami sportno oble4eni trebe da sa kade se e vidqlo vokala na korn da e s dunki ? vnagi e s ancuk na adidas ama se o6te ne usm sabral tolkova mn pari 6tot e 200 leva ... i kecovete o6te 70 ..... da si metall ne ozna4ava da nosi6 kubinki i dunki i me6ka .... ama strano z6ato li si4ki mislqt 4e tva e zaduljitelno ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си