- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кои са по-секси?
Хах, ми зависи от момичето все пак... Аз винаги съм искала да съм от вторите, щото съм по скоро от първия видама тва е друг въпрос.
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
ami to moje minyn4eto d ae seksi ama kato mu vidish liceto da se oplashish i sashtoto vaji i za stroinite kaki4ki.
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
abe vseki e hubav za nqkoi![]()
![]()
,nqma 4ovek koito da e bezrazli4en na vsi4ki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живота е компот,в който всеки се бори за слива!!!
Имам наблюдението, че момчетата по-се впечатляват от високите момичета, но разбира се най-важен си е характера.
Не смея да твърдя, че външния вид няма значение - напротив има и който казва, че няма или си няма представа или лъже. Така си е, защото външният вид е първото нещо, което забелязваш и ако той е хубав пожелаваш да опознаеш този човек и по-отблизо. Но не е най-важното
За момчета - предпочитам високите момчета, ама не твъъърде високите. Средно да кажем. като се има предвид, че съм миньонче - на мен средните по височина са ми идеални.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
И аз такаПървоначално написано от CRaZy_IKT
Ам интересно как мненията ни са абсолютно едни и същи?!Първоначално написано от C-I-A-R-A
Мила, не можа ли поне една дума да промениш ?
ami az sam si minion4e e ne sam super niska ama sam si manenka na rast za vazrasta mi i si se kefa takava kakvato sam nie ... niskite macki sme po dobri v legloto ....