- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кои са по-секси?
Миньончетата или стройните каки?
1 точка от правилникаю!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
i dvata "vida" si imat svoq individualen 4ar!
Ми зависи от самото момиче! Още повече че всеки харесва различни неща! Така че не може да се каже, въпрос на вкус!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ami... stroinite batkovci s po-qki...![]()
![]()
Mnogokratno sym kazvala che vynshniq vid ne igrae absoliutno nikva rolq-mnogo po vajno e kakyv mu e haraktera
hahahaha....tva e mnogo ama mnogo subektiven vapros...zavisi si ot 4oveka...Първоначално написано от souri_f
![]()
![]()
P.S. Koi mom4eta haresva6 pove4e....sys 4erna ili rusa kosa![]()
![]()
![]()
![]()
i dvata tipa sa super sladki i seksi.........taka4e zavisi izcqlo ot vkusa na 4ovek koq 6te izbere
Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!
men po mi haresvat po golqmite i stroini kaki![]()
![]()
![]()
Всеки си има своя чар , не мисля че едните са повече от другите.
ZaViSi OT saMoTo MoMi4e No aKo pO HaraKTeR e NqKoI neReZ To tOgaVa DaJe i Da E nqkFa DalGoKraKa i RuSa nI6tO NqMa Da sTruVa..RazBraHTe Me dE![]()
![]()
KaKBo 6tE sTaNe aKo Te CuNkaM pO NoSLeTo......:}{}
Az sum dosta visoka, a cql jivot mi se e iskalo da sum minion4e. Taka pone drehi po-lesno 6te si namiram. Zatova zavijdam na minion4etata. I moje bi zaradi tova, vse si mislq, 4e sa po-predpo4itani ot mujete.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Естествено, че стройни каки като мен:P
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Ами аз, понеже съм по-нисичък и затова харесвам почти само миньончета. Забелязъл съм, че нормално високите момчета също харесват повече тях. Високите над 190 см. харесват стройни каки - спор няма. Но има и високи и ниски, които са ОЧЕВАДНО красиви, а е факт, че не може да кажеш на черното бяло.![]()
Левски шампион але але!
az sym dosta nisi4kai sym 4uvala 4e minion4etata vinagi sa bili po na moda
![]()
Всеки си има своя чар , не мисля че едните са повече от другите.
аз съм нисичкоухаха..ма впрочем не е толкова лошо-има си предимствата.....а въпроса е доста повърхностен-сичко си зависи
![]()
миньончетата като мен![]()
![]()
![]()
много високите каки ми приличат на кобили (без някоя да се обижда)
Миньончета като нея![]()
hahaha i az sam na sa6toto mnenieПървоначално написано от GeRyTo
![]()
И двата вида...то без единия не може....по принцип вървят ръка за ръка![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
i dvete sa dobre,no az lichno po se kefia na minionchetata
zavisi no v pove4eto slu4ai minion4etata!
:P :P :P :P :P You are the best :P :P :P :P :PПървоначално написано от Cyberdyne_101
I dvata vida!Zavisi i ot mnogo drugi faktori!!!Първоначално написано от souri_f