- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвяте ли в твърдението "Любовта е сляпа"?
Първоначално написано от AvLee
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ami da az vqrvam v tvardenieto 4e lybovta e slqpa no lybovta e i do vreme sled tova osta obi4ta i uvajenieto .I v na4aloto az naistina si predstavqh gadjeto idealno i go misleh za takav ama sega ve4e kato sme minali na faza obi4 i uvajenie razbrah 4e i toi si ima nedostataci oba4e vapreki tova si go obi4am
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
Първоначално написано от Taina{}
Opredeleno vqrvam![]()
![]()
I kakto kaza Taina{} kato si vluben nedostatacite ne ti pravqt nikakvo vpe4atlenie,no da ne se povtarqm
Opredeleno vqrvam![]()
![]()
![]()
![]()
Живота е компот,в който всеки се бори за слива!!!
Ами любовта е сляпа наистина,защото когато обичаш някои за теб той е единствен!Дори да виждаш неговите недостатъци за теб пак е идеалния,и макар да знаеш че има и други момчета на тоя свят нещтеш да се откажеш от него!![]()
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
OPREDELENO VQRVAM!
v na4aloto si kazvah za sega6noto mi gadje-ne toi ne e moi tip,ne izpitvam ni6to,no kogato mu kazah 4e iskam da sme samo frendove- o 4udo do sedmica ve4e naistina bqh vlubena v nego.
po princip za men van6niq vid ne e ot zna4enie,no toi(ili pone taka si mislih)ne me kefe6e,prosto ne me privli4a6e fizi4eski,no kogato se vlubih-oooh.sega s vsqka sre6ta namiram po ne6to prekrasno v nego.
ADSKI MN MNMN GO OBI4AM!znam 4e ne e perfecten,no opredeleno si go obi4am takav kakavto e!
![]()
да вярвам
И аз вярвам, абсолютно съм убедена в това, че истинската любов е сляпа. Съгласна съм, че влюбените не виждат недостатъците един в друг и не ги интересува какви са техните половинки, какви са били и т.н. Приятелят ми е живият пример - казва ми, че никога не е бил толкова влюбен в момиче, а пък всички ни казват, че сме много различни и направо, че не сме един за друг!![]()
![]()
I KnOw yOuR HeArT WiLL FLy AwAy SoMeDaY So FaR FrOm Me... tHeN I WiLL DiE... BuT AnYwAy. tHe iMpOrTaNt`s yOu`LL Be FrEe!
lubovta e absolutno slqpa az mislq taka za6toto kogato sme vlubeni ne vijdame nedostatucite na obi4aniq 4ovek vqrvame slqpo na vsqka luja za6toto ne iskame da vidim istinata,za6toto tova 6te razbie na6iq idealen svqt
Еми да вярвам макар че за любовта могат да се намерят още твърдения![]()
По сляпа не може и да бъде
Да вярвамНо да е сляпа чак пък толко незнам наистина като обичаш някой невиждаш неговите недостатъци но като се замисля а могото неща на които необръщам внимание и мисля само за любимия човек наистина е сляпа.
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
Аз съм на същото мнение, и едва ли има човек, който да мисли по различен начин. Фактите са си факти.Първоначално написано от little_black_dress
-Slayer
Да, за съжаление любовта е сляпа и аз бях сляпа с нея едно време...като не говорим тук само за външен вид..говоря за това, че като обича човек просто не иска да приеме истините, които са повече от очеизвадни и в крайна сметка бива наранен.
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Любовта определено е сляпа. Факт е че винаги се влюбваме в човек, който дори и на 10% не отговаря на идеала ни за мъж/жена
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
да,вярвам,защото когато си влюбен ти не забелязваш недостатъците на вюбимия човек,а имаш очи само за положителните му качества и това е нормално,защото го гледаш през едни влюбени очи!
ами вярно си е..... и аз съм един пример за това че любовта е сляпаи затова мн често след това страдам повече защото не чувам и не виждам - качества
Az viarvam,kogato sme vlubeni nie znaem kakav e 4oveka do nas.no go vazpriemame po drug na4in-nerealen.na6a fantazia,i ne osaznavame gre6kite,koito toi pravi!
Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!
Ami 4ovek kogato e vluben e slqp.Ne vijda nedostatucite na drugiq,ne vijda o4evidni ne6ta. Mnogo e gadno,za6toto kogato si vluben mnogo lesno moje da te izpolzvat i ti si slqp da go vidish...
"Вярвате ли,че любовта е сляпа?И какво влагате във въпросното "сляпа"?"
АбсолютноВлюбеният,приема своя любим за съвършен,едва ли не го обожествява,което му пречи да види недостатъците му
![]()
![]()
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
Ами такова твърдение незнам да има или обичаш някого или не го или си с него или не си мисля че няма такова твърдение а и невярвам в него
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
To4no taka,i spored men lubotva da e sliapa ozna4ava da vijda6 si4ko koeto stava pred teb,da vijda6 si4ko dor i lo6o,i pak da go obi4a6 do bolka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Любовта просто приема нещата такива кавито са и обекта не желанията изглежда перфектен,въпреки да знаеш,че не е такъв и той да не е такъв![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.