.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Вярно е според мен.Милиони примери има за хора,които не могат или не искат да видят как ги премятат техните възлюбени.А и ако дори само искаме да го погледнем в буквален смисъл пак може да намерим нещо вярно,макар и да звучи малко грубичко...
    Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ми даам

АБСОЛЮТНО ДА
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.

Голям фен
    Град
    sf
    ob6to vzeto ne vqtvah predi na men da mi se slu4i

Град
    Варна

...

Не, мисля, че любовта не е сляпа - вижда и приема това,което вижда!

Видях, че преди 2 години съм отговорила по друг начин, за това реших да пиша сега
    И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...

Град
    Варна
    Когато човек е влюбен, когато обича някого не обръща внимание на неговите недостатъци и на чертите от характеара му, които не му допадат особено. Просто не ги забелязва и като че ли ги няма. А примерно, ако се разделите с този човек, колкото и да ти е мъчно и тежко след известно време като че ли започваш да се самоубеждаваш и да си спомняш за всичко, което някога те е подразнило.

Освен тези неща за недостатъците, които много хора споменаха, според мен "сляпата" любов може и да се тълкува и по друг начин - да си влюбен в някой, но да не го съзнаваш!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    То тва се е доказало милиони пъти,че е сляпа.

Град
    Tampa, Florida
    Да и аз усетих първата си любов, но и първото си разочарование .... При мен любовта дойде неочаквано, направи ме сляпа.... Обикнах с цялото си сърце момче което се подиграваше с мен, правеше ме на нищо, превърна ме в парцал и въпреки че виждах всичкото това аз продължавах да бъда с него - защото го обичах. Това което ме измъкна от лудостта беше баща ми и въпреки че тогава му бях адски ядосана сега съм му мн благодарна - той ме спаси от боклука !!!
    Най- тъжното е че въпреки всичко което ми причини това момче, когато го видя всичко в мен потръпва и започвам да трепера ... той ме превърна в негова собственост и макар че мина почти година още немога да се отърся и той е около мен, той е моята сянка - той ме ослепи и дори немога да го мразя ....
    Най-великото нещо което научава човек през живота си е да обича и да бъде обичан.... за това трябва да намери смелост за да следва сърцето си

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Вярвам, да, защото найстина е така!

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен
    Да и аз усетих първата си любов, но и първото си разочарование .... При мен любовта дойде неочаквано, направи ме сляпа.... Обикнах с цялото си сърце момче което се подиграваше с мен, правеше ме на нищо, превърна ме в парцал и въпреки че виждах всичкото това аз продължавах да бъда с него - защото го обичах. Това което ме измъкна от лудостта беше баща ми и въпреки че тогава му бях адски ядосана сега съм му мн благодарна - той ме спаси от боклука !!!
    Най- тъжното е че въпреки всичко което ми причини това момче, когато го видя всичко в мен потръпва и започвам да трепера ... той ме превърна в негова собственост и макар че мина почти година още немога да се отърся и той е около мен, той е моята сянка - той ме ослепи и дори немога да го мразя ....
    Лелее ако някой прочете този пост ще рече че любовта е като хероина и спринцовката. За първи път виждам такова влюбване чесно Почнеш ли ги няма отказване...Тцтц дай боже да не се влюбвам скоро

За първи път виждам такова влюбване чесно. Ти направо изгрубяваш мацка

Град
    Варна
    "Никой не е съвършен, докато някой не се влюби в него."
    не си спомням кой го беше казал...

Да, вярвам

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Да абсолютно....Ако наистина оби4а6 ни6то друго няма зна4ение...Нито мненията на околните,нито недостатъците (пък и всеки 4овек има така,4е за да оби4а6 трябва да си ги преодолял предварително )

--------------------------------------------------------

Град
    somewhere over the rainbow...
    ами...сляпа е по отношение на това, че си затваряш очите и вярваш в идеалична връзка, каквато рядко има..

иначе не..обективно погледнато без външен вид не става нищо, и пак виждаш и грешките, и недостатъците- просто не те дразнят, защото ги приемаш, но ги виждаш все пак : )
    Come, come, come into my world...

I've been chasing the life I'm dreaming
    Now I'm home

Re: Вярвяте ли в твърдението "Любовта е сляпа"?

О! Определено е сляпа, но само за недостатъците на другия. Според мен понякога дори не ги и виждаш или дори и да ги виждаш за теб не са недостатъци. Толкова си влюбен, че за теб дадения човек е съвършен във всяко едно отношение и който мисли различно от теб, за теб е сляп, защото не може и той да види всичко онова, което изумява теб.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    "Сляпа" е много ясно

Голям фен
    Град
    sofiq
    da vqrvam slqpa e

Аз лично предпочитам друго твърдение : "Няма такова нещо като любов"... :P

Любовта е леко кьорава...

Хич даже не е...

Привличането е съвкупност от доста елементи, но най-важните се броят на пръсти.
    За това има и някой мъже/жени, които са много привлекателни и желани и останалите, които не са

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си