- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвяте ли в твърдението "Любовта е сляпа"?
Вярно е според мен.Милиони примери има за хора,които не могат или не искат да видят как ги премятат техните възлюбени.А и ако дори само искаме да го погледнем в буквален смисъл пак може да намерим нещо вярно,макар и да звучи малко грубичко...
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
АБСОЛЮТНО ДА
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
ob6to vzeto ne vqtvah predi na men da mi se slu4i![]()
Не, мисля, че любовта не е сляпа - вижда и приема това,което вижда!
Видях, че преди 2 години съм отговорила по друг начин, за това реших да пиша сега![]()
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
Когато човек е влюбен, когато обича някого не обръща внимание на неговите недостатъци и на чертите от характеара му, които не му допадат особено. Просто не ги забелязва и като че ли ги няма. А примерно, ако се разделите с този човек, колкото и да ти е мъчно и тежко след известно време като че ли започваш да се самоубеждаваш и да си спомняш за всичко, което някога те е подразнило.
То тва се е доказало милиони пъти,че е сляпа.
Да и аз усетих първата си любов, но и първото си разочарование .... При мен любовта дойде неочаквано, направи ме сляпа.... Обикнах с цялото си сърце момче което се подиграваше с мен, правеше ме на нищо, превърна ме в парцал и въпреки че виждах всичкото това аз продължавах да бъда с него - защото го обичах. Това което ме измъкна от лудостта беше баща ми и въпреки че тогава му бях адски ядосана сега съм му мн благодарна - той ме спаси от боклука !!!
Най- тъжното е че въпреки всичко което ми причини това момче, когато го видя всичко в мен потръпва и започвам да трепера ... той ме превърна в негова собственост и макар че мина почти година още немога да се отърся и той е около мен, той е моята сянка - той ме ослепи и дори немога да го мразя ....
Най-великото нещо което научава човек през живота си е да обича и да бъде обичан.... за това трябва да намери смелост за да следва сърцето си
Вярвам, да, защото найстина е така!
Животът е адът описан в Библията!
Лелее ако някой прочете този пост ще рече че любовта е като хероина и спринцовката. За първи път виждам такова влюбване чесно Почнеш ли ги няма отказване...Тцтц дай боже да не се влюбвам скороДа и аз усетих първата си любов, но и първото си разочарование .... При мен любовта дойде неочаквано, направи ме сляпа.... Обикнах с цялото си сърце момче което се подиграваше с мен, правеше ме на нищо, превърна ме в парцал и въпреки че виждах всичкото това аз продължавах да бъда с него - защото го обичах. Това което ме измъкна от лудостта беше баща ми и въпреки че тогава му бях адски ядосана сега съм му мн благодарна - той ме спаси от боклука !!!
Най- тъжното е че въпреки всичко което ми причини това момче, когато го видя всичко в мен потръпва и започвам да трепера ... той ме превърна в негова собственост и макар че мина почти година още немога да се отърся и той е около мен, той е моята сянка - той ме ослепи и дори немога да го мразя ....![]()
За първи път виждам такова влюбване чесно. Ти направо изгрубяваш мацка![]()
![]()
"Никой не е съвършен, докато някой не се влюби в него."
не си спомням кой го беше казал...
Да абсолютно....Ако наистина оби4а6 ни6то друго няма зна4ение...Нито мненията на околните,нито недостатъците (пък и всеки 4овек има така,4е за да оби4а6 трябва да си ги преодолял предварително)
--------------------------------------------------------
ами...сляпа е по отношение на това, че си затваряш очите и вярваш в идеалична връзка, каквато рядко има..
иначе не..обективно погледнато без външен вид не става нищо, и пак виждаш и грешките, и недостатъците- просто не те дразнят, защото ги приемаш, но ги виждаш все пак : )
Come, come, come into my world...
I've been chasing the life I'm dreaming
Now I'm home
О! Определено е сляпа, но само за недостатъците на другия. Според мен понякога дори не ги и виждаш или дори и да ги виждаш за теб не са недостатъци. Толкова си влюбен, че за теб дадения човек е съвършен във всяко едно отношение и който мисли различно от теб, за теб е сляп, защото не може и той да види всичко онова, което изумява теб.
"Сляпа" е много ясно![]()
da vqrvam slqpa e
Аз лично предпочитам друго твърдение : "Няма такова нещо като любов"... :P
Хич даже не е...
Привличането е съвкупност от доста елементи, но най-важните се броят на пръсти.
За това има и някой мъже/жени, които са много привлекателни и желани и останалите, които не са![]()