- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвяте ли в твърдението "Любовта е сляпа"?
Вярвате ли,че любовта е сляпа?И какво влагате във въпросното "сляпа"?
Аз например определено съм на мнение,че любовта е сляпа,а това,любовта ти да е "сляпа" мисля,че означава съвсем ясно да съзнаваш,че любимият ти човек далеч не е съвършен,да виждаш недостатъците му и въпреки това да го обичаш от цялото си сърце.
Сега е ваш ред...![]()
Viarvam !!!!
Prosto kato si vluben i kakto kaza ti vijda6 mu nedostatacite i vapreki tova ne ti pravqt vpe4atlenie i ne mogat da te sprat da go obi4a6 takav kakavto e ! Sa6to taka vsi4ko lo6o ti se vijda hubavo i ne zabeliazva6 trudnite ne6ta okolo teb...vsi4ko ti izglejda rozovo-ot li4en oopit go kazvam![]()
Ами да вярвам![]()
Това твърдение ми е много странно![]()
Някакъв такъв израз измислен от някого.
Любовта защо да е сляпаНе е!Даже си е с отворени очи
![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
да,вярвам :P
Da vqrvam,no osven tozi smisyl koito kazahte smqtam che "slqpa" oznachava i che kogato si vliuben ne vijdash drugite i vsichko okolo teb e tolkova hubavo che "oslepqvash"
Verno e da i spored men smisala na "sliapa" e che kogato se vlubish v edin chovek nqmat znachenie niti godinite, nito obshtestvenoto polojenie, nito loshite kachestva i sveta ti stava edin takav rozov dokato nqkoi ne te sabudi i ne padnesh na zemqta hihie ne pri vseki e taka ama....
![]()
Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!
da vqrvam! prosto si misli6, 4e tozi kogoto obi4a6 e savar6en! i ne vijda6 nedostatacite mu ili pak gi vijda6 oba4e ne ti pravqt vpe4atenie..
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
da vqrvam........shtoto kato sym vlubena i vyrvq po ulicata i sym kato slqpa, butam se v hora, bez da iskam, trqskam se v dyrveta.......abe 6tura rabota....a i lubovta e slqpa, shtoto kato si vluben i ne ti puka kyf e 4oveka do teb vajnoto e 4e go obi4ash i si e tvoi
Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!
Да! Сляпа е! Много примери мога да дам:
1. Когато човек обича, има съществото до себе си за иделано, въпреки недостатъците му, които се виждат![]()
2. Когато човек обича защитава винаги обичания от него, дори и да е очевидно че той не е прав в дадената ситуация![]()
3. Когато човек обича предпочита винаги да е с любимия, той е на 1 място за него, а другите са като невидими за него на моменти.
И т.н.![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
И аз смятам,че любовта е сляпа.Когато обичаш някой изобщо не ти пука за нищо и за никои друг и мислиш само за човека които обичаш.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Ami vyarno ekolkoto i da e grozen go obi4a6, daje i ne moje6 da kaje6, 4e e grozen. prosto e nai-vajniyat 4ovek za teb i ne te interesuva ni6to pove4e ot tova da moje6 da go gleda6 v o4ite, da go obi4a6,i da znae6 , 4e si s nai-hubavia 4ovek na sveta
![]()
![]()
i 4e dori i da si sas superman- nikoga nyama da go zabravi6
![]()
we'll die alone like a stone ^^
dam mai e slqpa verno....as posledniq put za tva postradah mn lo6o za6toto i as bqh zaslepen i ne vijdah istinata no karai da vurvi![]()
![]()
Ами...да - май има нещо такова.В смисъл такъв,че когато си влюбен,когато обичаш някого ти не обръщаш внимание на неговите недостатъци и на чертите от характеара му,които не ти допадат особено.Просто не ги забелязваш и като че ли ги няма.А примерно,ако се разделите с този човек,колкото и да ти е мъчно и тежко след известно време като че ли започваш да се самоубеждаваш и да си спомняш за всичко,което някога те е подразнило.Не знам - може би това е вид защитен механизъм за самосъхранение.И поне при мен се случи същото,след като се разделих с момчето,което обичах и бяхме заедно повече от две години.Дори се чувствах гузно,че си спомнях за някои лоши моменти,че така омаловажам всичко хубаво,което сме преживели заедно.Но пък...именно за това ми беше по-лесно да се справя с болката и разочорованието.Просто погледнах на нещата реално,а не през погледна на влюбено и щастливо момиче.
Така че...любовта определено може да "заслепи" човек.
Ти сама го каза, мисля, че няма какво да допълняПървоначално написано от little_black_dress
![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Opredeleno iztinskata lubov e slqpa. Az pone bqh tolkova kiorava, 4e se vlubih v edin gaden izpolzva4.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Slqpa e da i az priemam dumata "slqpa" v smisyl che dori da osyznavash che tozi chovek ne e za teb i nqmate bydeshte zaedno, prosto ne iskash da go povqrvash i ostavash slqp za tezi neshta koito inache biha te nakarali da se pozamislish ima li smisyl da si s nego
Съгласна,мн. точно казано!Първоначално написано от Taina{}
![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Определено вярвам в това твърдение. А то е и доказано много пъти...
След като скъсахме с бившето ми гадже му намерих толкова кусури , че чак се зачудих защо съм била с него...
Докато човек е влюбен , той забравя околните и отказва да приеме ,че любимия има недостатъци..приема го за съвършен.. А това далеч не е така, защото съвършенни хора няма и всеки го знае
DA vqrvam 4e lubovta e slqpa no istinskata lubov.Togava si tolkova zaslepen ot tozi 4ovek 4eeee si slqp za nedostatacite mu i vazpriema6 samoto hubavoto i dori ne vqrva6 4e moje da e nqkav gaden awe da lubovta e slqpa![]()
![]()
![]()
![]()
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
da mislq 4e lubovta e slqpa za6toto kato si vluben ne vijda6 nedostatacite na 4oveka kogotro obi4a6!
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
наистина любовта е сляпа,когато обичаш някого ,изобщо не са важни недостатъците му.Важни са само чувствата ти към него!!Толкова много го искаш и обичаш,че не ти пука за нищо друго,"ослепяваш" един вид
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Сляпа е !!! Замисли се за многото неща на които не обръщаш внимание. Все мислиш за любомия човек и не ти пука за нищо друго. Даже в някои връзки единия изневерява, но другия е толкова влюбен в него/я, че даже не може да прумее за какво става дума.