- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Pimp My Ride
. . . кое . . .
не съм го чувал/а
чувал/а съм го ама не съм го гледал/а
гледал/а съм го ама е мноооого просто
изглежда тъпичко ама стаа кат няма друго
интересно ми е и като го сваря го гледам
следя го , щото много ми харесва
супер яко е , страхотно е , кърти !
Гледали ли сте тва предаване по МтвКво мислите за него
Мен супер много ме радва , правят адските колиПък и водещия е много добър рапър - ЕксЗибит
Мн ме кефи като цяло
![]()
Ще ви покажа някои манийки от предаването :
... и още мн манийки ...
mnogo mi haresva da ((: super me kefi!!!!!
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
abe toq rapara ne me kefi ama kakvo pravi s kolite samo .... dobur ekif e svormiral![]()
![]()
![]()
апфуууууууу как нема ме кефи е,супер дивашко е - коли и рап е перфектната комбинациясамо жени треа фкарат ф предаването и става Да Бест МаАфАкА
![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Keep smilin'
ooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh S T R A H O T N O E !!!!! Tva mi e edno ot liubimite predavaniq! (e sled PUNK'D de =) mn me zabavlqva samo che vse se chudq kato gi pravqt takiva unikalno gotini kolite ne im li smenqt i mashinariite, za da vurvqt taka, kakto izglejdat??
Your love is one in a million
Според мен тряя го направят малко по-дълго, защото така почти не показват същинската работа по колатаиначе ме кефи предаването интересно е мноо ме кефи тва микробусчето дето си го приложила като снимка напраиха го супер яко
Холандците имат едно такова предаване опитали са се да го копират и е станало супер тъпо .. мега тъпо....оригинала си е супер :P
Винаги правят такива чудесий .... с повече екстри , отколкото хората си имат в къщите![]()
![]()
Ето ви още манийки :
![]()
![]()
![]()
Някои предавания , от които са тези снимки , съм ги гледала![]()
Nqmam MTV i ne sum go gledala, oba4e toq merjan deto sa go osvinili, ne6to zqn mi se struva.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
na men mi dopada,sladursko e,samo mi eliubopitno kak tochno stava taia tabota s parite,teia plashtat li si deto im popraviat kolite-edvali...ili xzibit sponsorira vsichko....kak stava tfa?
нямам представаПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
veliko e naprao umiram da go gledam!!!!
MTV si plashta, ti zashto mislish tolkova se radvat - ne biha si go pozvolili inache.. A i na Xzibit mu plashtat, tva vse pak e negovata rabota (osven peeneto), a vsqka rabota se zaplashta.. =)Първоначално написано от Satanas_daughter
Your love is one in a million
Pimp My Ride и I Want a Famous Face са единствените предавания които гледам по MTVМного яко им "спретват" возилата,добавят им всякакви екстри.В една кола дори бяха сложили машинка за пуканки(това вече е тъпо,ама поне собственичката супер много се зарадва
).Ау искам и аз дам мойто трабантче на Pimp My Ride,за да видя как ще ми го освежът
![]()
Не съм го чувала..![]()
mnogo e qko, ne go propuskam.daje sum si zapisama pove4eto epizodi na kaseta.
davat go po MTV gledai go zashtoto e mnogo qko!Първоначално написано от SimpleGirl
предаването е супер супер супер мега мега мега хипер хипер якооооо!много му се кефя и винаги когато мога го гледам!един от най-великите рапъри,пари,яки коли-сичко е на 6..а тва със спонсорите просто тес имат толкова много пари,че вече се чудят за какво да ги изхарчат или вложат...кат напраят колата става супер готско,чак им завиждам на тея дет им праят колите(то самото име на предаването си говори за ко стаа въпрос)..и тес дет не са го гледали и даже не са го чували-хорааааааааа,мнооооого сте пропуснали,пуснете го и ше ме разберете![]()
Predavaneto e bolno!Mnoo me kefi!![]()
I'm A Bonafide Hustler, Get Outta Line I'll Cut Ya'
Me, I'm 'Bout My Paper, It's Fuck Ya'
If You Play Games With Mine, I'll Come At You From Behind
With My Nine, I'm A Bonafide Hustler
Тва са мойте хора бетва е единственото нещо на тая пумия МТВ което гледам. САМО УЕСТ КОУСТ КЪСТЪМС!
i men supeeeer mnoy me radva ma ne6to se ne moga da razbera koga go davat taka 4e pls kajete mi![]()
Ако искате да видите същите такива колички в вашата собствена родна кимизарска Българийкаи сте от София или имате транспорт до тук, посетете тва сайтче www.maxtuningshow.com
Гарантирам незабравим купон.
![]()