- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- IZKAJETE SI MNENIETO
да веее, как ше ги зарежа, аз да не съм луда? никога. се пак сичките ми приятели щяха да почнат да пушат трева, ама не ги зарязах![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
TVURDO NE za6toto v tazi kompaniq ne vsi4ki sa ti priqteli moje bi donqkude te te provalqt a i istinskoto priqtelstvoto e istinski vajno
В момент като този, когато усещам, че точно когато имам нуйда от така наречената си най-добра приятелка, на нея не й пука, не съм склонна да отговоря друго яче, освен, че заради компания за пушене не бих зарязала приятел. ТО въпбще не е логично. С едните по едно време, с другите по друго. С едните по едни интереси, с другите по други и така. Няма място да се сравняват двете неща.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Хехеххе, не разбира се ;]
А и плюс това пуша с най-добрите си приятели ;]
ako e treva nqma da go zarej a a 6te mu pomogna
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne makar4e ponqkoga moga da se podveda no ina4e posle mn mn mnogo 6e sajelqvam no mislq 4e ne![]()
veroqtno ne,no nqma da ostavq nito edno ot dvete.6te sa4etaq nekaksi ne6tata
jivei za miga ,za6toto toi nqma da se varne!jivota e edin i e za jiveene!ne badete suhari ,a veselqci,za6toto vremeto minava bez da se usetim!i nezavisimo ot mizeriqta i problemite pak moje da ni e zabavno.badi sebe si.uspeh!!!
istinskite priqteli sa rqdkost i zaradi ednoto pu6ene nqma da se li6a ot tazi extra
NIKOGa priqtelite mi sa nai vajnoto ne6tu za men te sa horata koito cenq nai mn na tozi svqt i za ni6tu na sveta ne bih gi zarqzala az gi za6titavam davali sa mi 20 kinta za edna snimka na pr na koqto dori ne e gola prosto snimka i az ne q dadoh opitvali sa se da me podkupvat no s ne uspeh za6toto priqtelite sa nai vajnoto za mene !!!!!!!
Nikoga ne bih zarqzal priqtel, zatowa 4e ne iska da pu6i s nas.![]()
Dosega nikogane sym se karal s priqteli za rtowa 4e pu6a trewa
Разбира се,че НЕ.
Ако някой каже да е пълен нещасник.Първоначално написано от xaxo_xixi
Що за малоумна анкета е това?
разбира се,че не
NeTova e mnogo tapo
Plus tova kompaniqta si mi e mnogo gotina,priqtelita mi sa super-hem se razbirame,hem vsi4kite do edna sme privlekatelni
Ot tova po hybavo,zdrave my kaji
![]()
![]()