.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    HeLpLeSs
    Guest

Rqdko typ vypros...

Znam 4e 6te padnete ot smqh kato 4uete vaprosa mi....
    Kogato otidete na diskoteka kakvo pravite?? V smisul osven da se tancuva. Predstavete si 4e ne mojete da tancuvate. Kakvo preavite v diskotekata?Az sum pulen zadrustenqk i ne sum hodil interesno mi e ?

Повече от фен
    ami to taka se u4i6 da tancuva6 - po diskotekite...a sa6to moje i po doma6ni kupon4eta koeto e po dobriq variant ako naistina ne moje6 da tancuva6.kakto i da e predpolagam nikoi nqma da te kara nasila

samo kakvoto i da pravi6 nedei da stoi6 kato darvo...demek nedei da se pritesnqva6 otpusni se - vse 6te vidi6 nqkoi koito poznava6, 6te si pogovori6 sas tqh i t.n. ot tam natatak vsi4ko predpolagam 6te stane ot samo sebe si.

az oba4e nikoga ne sam se zamislqla kakvo se pravi v diskoteka prosto otivam na diskoteka bez mnogo da mislq i da planuvam kakvo 6te pravq tam...ob6to vzeto otivam za da se zabavlqvam i kakvoto tane stane

Голям фен
    az li4no otivam edinstveno i samo za da se zabavlqvam...ako ne mojesh da tancuvash mojesh da si pusnesh tv-to na muzikata koqto haresvash i da se probvash da potunvuvash v kushti....a kato otidesh na disko gledash drugite,otpuskash se vse edno si sam...i se zabavlqvash!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

BraiNLeSs
    Guest
    Savetite se naistina dobri Osobeno tova poslednoto predlojenie dosta mi dopadna!

аз пък никога не хода сам! поне с 2-3ма! ина4е не танцуваме! .....ххахах
    Немам Подпис...

аз винаги хода с по голяма компанийка
    Иначе-ами танцуваш ...просто забавляваш се..И верно не стой като някакво дърво,седнал на диванчето или на бара гледайки тъпо.Отпусни се и се забавлявай

To4no taka!Otiva6 ,zabavlqva6 se i si trugva6!!Makar 4e mene ve4e ne mi e mnoo interesno da hodq po diskotekite,6toto ima adski ku4ki i selqni,kooito gledat kak da se zaqdat s teb!!!Za tancuvaneto to si idva ot samo sebe si kaot se nakefi6 i zapo4va6 da si densa6

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен
    ti kvo da ne bi da si misli6,4e v discotekata vsi4ki sa nqkvi profesionalni tanciori.mnogo hora ne mogat da tancuvat,ama kato izpiqt 2 vodki sa vav vihara na kupona! ako ti se tancuva prosto otidi na dansinga,vij kak se kalati nqkoi i po4vai...a drug e vaprosa ako ne ti se tancuva...prosto se zabavlqvai,zavarzvai novi zapoznanstva.tova v discotekite e normalno.

Супер фен
    Град
    sofia
    otivam s kompaniika, tzncuvam ,piq, veselq se, a predi si zabivah i gadjeta, tui kato sega si imam seriozen priqtel, tva ve4e ne stava, e ako sum bes nego pak stavat flirt4eta

Голям фен
    emi,ako hodi6 na diskoteka 6te se zabavlqva6! tova,4e si na diskoteka ne zna4i,4e zadaljitelno trqbva da tancuva6 az naprimer po4ti nikoga ne tancuvam,za6toto ne moga!!! sedim s priateli na bara,piem,kefim se na muzikata,govorim si,ob6to vzemeto zabavlqvame se
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Purviq put kato otidoh na disko (be6e nqkude predi okolo 8 godini) bqh golqm spek, napravo kato durvo. Oba4e edna priqtelka be6e po-otvorena i tq kat ma fana da tancuvame... I da ti kaja po-dobre da se gur4i6 bezritamno, otkolkoto da stoi6 kato durvo. Spokoino, gleda6 drugite kvo praqt i ti se mu4i6 da gi imitira6. Sled 2-3 puti i 6te svikne6, vajnoto e da se otpusne6 i hi4 da ne ti puka.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Повече от фен
    Град
    Burgas
    "kafi6 se na slynceto" ami k'vo moje da se pravi na diskoteka-zabavlqza6 se kakto moje6.no po princip kato otide6 na diskoteka se tancuva to tva si e osnovnata cel na diskotekite de da se natancuva6 qko,pone az taka si mislq.az zatova otivam da se natancuvam i pozabavlqvam s priqteli

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

hmm mi az hodq na diskoteka v 4etvartak.. togava ima
    retro parti i puskat 6to gode prili4na muzika... ta sega na temata
    kat ida tam sam ili polu pripadnala ili napulno zaspala.. ta
    tfa e ob6to vzeto..

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    [color=blue] ami zavisi kakav tip 4ovek si...
    moje6 a sedi6 i da gleda6...i da mre6 ot skuka
    moje6 da stane6 i da tancuva6 bez da se pritesnyava6...
    2
    we'll die alone like a stone ^^

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Определено винаги отивам с весела и шумна компания ако не танцувам сядам на сепарето при тях поръчвам си нещо за пиене и мезе колкото без нищо и почваме да се забавляваме с тях никога не ми е скучно
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Супер фен
    Град
    Ups & Downs

Re: Rqdko typ vypros...

Цитирай Първоначално написано от HeLpLeSs
    Znam 4e 6te padnete ot smqh kato 4uete vaprosa mi....
    Az sum pulen zadrustenqk i ne sum hodil interesno mi e ?
    ко ти пука нали си с чорапи
    еми ко може да се прай , лафиш си с компанията , пийваш и то денсенете (можеш , не можеш) само си идва , кат ти стане весело от 1 водка само тряя да си споко човек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си