- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години сте и колко гаджета сте имали до сега ?
a sega kajete na kolko godini ste i kolko gadjeta ste imali do sq)
Любовта е чуство,което чувстваш,когато си почувствал,че чувстваш чуството,което никога не си чувствал.
17 godinki
sq go karam na 4-to gaje ... ( ne si padam po flirtovete - vle4yt me srioznite raboti)
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ami na 17,5 sami sam imala 2, sega sam freeeee y happy
![]()
we'll die alone like a stone ^^
на 15,имала съм 5 гаджета от които 1 беше сериозен :P
ами почти на 15 съм
досега съм имала доста гаджета(около 10),от които само 3 са били по-сериозни
Ако спазваш всички правила,губиш цялото удоволствие!!!
<--Това е Мечтата ми
na 16- 7![]()
na 14imala sym 3 i trite za po edin mesec
mi na 17 sam i sam imala mnogo no neseriozni i samo edno seriozno v momenta de!
aide i az da otgovorq.az sam na 17 i sam s 4-toto gadje.no samo 3 sa bili seriozni![]()
Любовта е чуство,което чувстваш,когато си почувствал,че чувстваш чуството,което никога не си чувствал.
na 16 sam -8 ot koito 1 e bil seriozen 3 meseca a drugite za po edin mesec ili nqkolko sedmici.
Na 20. Imala sum neseriozni okolo 4-5, a seriozen samo edin. S nego oba4e bqhme priqteli dosta vreme predi tova - blizo 5 godini. I est kato prespahme ne6tata se razvaliha, no mnogo go obi4ah, zatova go broq za seriozen.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
na 18god.
neznam tochniq broi na gadjetata, no dve po-seriozni - s ednata 6 meseca , a s drugata godina i 2 meseca![]()
Секс без любов е безсмислено преживяване, но както е при повечето безсмислени преживявания, е адски добро !!!
16 години съм и съм имала 3 или 4 гаджета,от които сегашното ми е сериозно(ве4е сме заедно поч4ти 3 години)
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
На 17 съм и съм имала доста гаджета..... за по дни...седмици...месеци, повечето са били детски истории, някои не до там и само една сериозна за година и половина.
da we statistiki ste si prawq.... nqma li nqkoi da pusne tema koi kolko puti e celuval ili kolko puti se e 4ukal... ste e po-interesno![]()
Az sm na 22 i moga da ti kaja che ne si broq gadjetata zashtoto ne me interesuva broikata no sami imala nqkolko seriozni vrazki i mnogo neseriozni!
Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!
На 14 съм имала съм 4гаджета 1 от който беше мн сериозноако не броя сегашното
![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Аз съм на 14 години.1 момче ми е предлагало,но понеже не беше за мен му отказъх,а другото(от темата ще видите за какво става въпрос)само ми каза,че ме харесва![]()
Следвай мечтите си!
на 15 съм и да си кажа право не знам точно колко гаджета съм имала , но всички са били лапешки историйки , само един сериозен приятел съм имала , с който ходех 6 месеца![]()
na 14 i polovina summislq 4e 19 sum imala ot koito samo edno e bilo seriozno za pove4e ot 3 meseca
)
Сега е моя ред да бъда лоша
сега е моя ред да казвам "не"
сега е моя ред да причинявам много болка
да мразя мъничко поне!!!
KURVAПървоначално написано от Kiki:)
2 и 9 точки от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Ami na 19 sam i sam imala 2 seriozni vrazki.Ne si padam po vrazki ednidnevki taka 4e sam nqmala gadje za po sedmica dve.Nai-kasata mi vrazka e 4 meseca.![]()
You are the flame in my heart
You light my way in the dark
You are the ultimate star
You lift me from up above
Your unconditional love
Takes me to paradise
Хаха..супер ми е смешно един не си знае колко гаджета е имал(сигурно са над 100) друг пък на 14 и 19 гаджета за по един месец....![]()
Май тряя да си разясним какво значи думата "гадже"![]()
Та на 14 съм и не съм имала нито една сериозна връзка както го наричате.
Аз съм си на 15 и съм имала към 5 гаджета...другото е било само флиртове. Но от тия всичките само едно е било сериозно