Имам си един единствен проблем!Това са майка ми и баща ми.На 16 съм а те ме третират като бебе!Никога не съм имал гадже заради тях!И как да имам?Всяка вечер трябва да се прибирам към 8:30-9 часа.Грубо казано като се стъмни.Ако не стане така ми се вдига луд скандал.Карат ме да се чувствам виновен без да имам вина.Ако ли не просто ме дразнят и не ги търпа да ми викат на главата за глупости.Целия тоя проблем прераства в куп други.Като малък прилчиах на идиот.Не ми вървеше с момичета.Несмеех да ги заговарям.Сега пък правя глупости.С други думи си избивам комплексите.Преди пушех,сега пък пия.И трева съм опитвал.Напивал съм се на треска.Но с наште никога не се говори за такива проблеми.Аз за тях съм винаги тяхното бебе.Немога да си облека хубавите дрехи за да не ги изцапам.Като тръгна да се бръсна майка ми си дава мнението без да я питам примерно вика "не ми се видя много брадясал".Баща ми днес каза.Неможе ли по-късно да се обръснеш?Казах що?Банята ли ти трябва?Ти ли ще се бръснеш?Той каза не.Е питам тогава аз защо ми се меси в работите?С момиче не стигаме повече от приятели или флирт за една вечер.Защо?Ами като нямаш пари,като вечерния час ти е няма и 9 часа какво може да направиш?
Мразят също така всичките ми приятели.За всеки казват по нещо лошо.Постоянно ми натякват че от тях нищо не става че ще продават на пазара един ден.За други пък че били криминални типове.
В крайна сметка си оправих външния вид,държанието сред хората и съм си един нормален даже симпатичен близо 17 годишен младеж.Обаче тоя шибан проблем остава!Днес с баща пък се карахме за пари.Каза че няма да ми даде щот не уча.Теглих му една майна и му казах че не му искам парите.Постоянно има някви дребнави спорове в тва семейство.Примерно що кърпата в банята не е сменена,що съм си пуснал компа а не уча.Като ме няма повече от 3-4 часа и наште се панират и пак ми вдигат скандал.Квото и да направа съм виновен.
Те искат само да уча,уча,уча,да нямам приятели и да се прибирам в 8 часа.
Постоянно ме заплашват.Зимата като се стъмваше рано ми реват че съм ходел по тъмно.Казаха ми че няма да ми плащат фитнеса щот се прибирам "късно" от там.8:30 часа е късно така ли?
Като реша да отида да се пострижа майка ми ми мрънка.Не ми била дълга косата.Опитват се да ме прават на идиот от всякъде.И чесно да си кажа до към 14-15 успяваха и на човек не приличах.
Кажете ми как мога да се разбера с тях.Да разберат че съм голям и разумен човек.Омръзна ми от тоя комунистически консерватизъм!Хората на моята възрас запознават родителите си с поредното си гадже,говорят за алкохол секс и всичко нормално в живота а аз се права на 2 и полвина щот наште са тапанари.
Ае след всичкия тоя ад който съм преживял имам утехата че ми остават още 2 години и се махам.Но вече като зрял човек започвам да се съмнявам че е толквоа лесно да се откъснеш от такова влияние.В смисъл няма да имам дом и пари.Едва ще си плащам квартирата а ще трябва да уча и работя.Моля дайте ми съвет.Знам че вината е донякъде моя,но те трябва да направят първите стъпки все пак.Щом те не го правят аз ще го направя!Дайте ми съвети моля

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!