пич,кефи ме,че си направил най-важното: първата стъпка
направиш ли я..няма значение как ще се държиш след тва.важното е,че са разбрали на колко години си и какво искаш ти
най-добрият начин наистина е да не им кажеш нито дума в продължение на поне 2-3 седмици
със скандали нищо няа да постигнеш - само ще си намерят причина да те лишат от още нещо
хаха,точно като четох историята ти слушах песента на Nas - I can
припева е такъв :
I know I can
Be what I wanna be
If I work hard at it
I'll be where I wanna be
май песента е правена за теб,а?
не,наистина - просто не им говори за известно време,прибери се в 11.30,наяж се,кажи им "лека нощ - до утре по същото време" и си заспи с "чиста съвест"
казвам ти го от личен опит
при мен стана,тъй че... пробвай и ти
ама не мисля и че тук е удачна репликата "квото и да правят - те са ти родители,мислят ти най-доброто - не се ядосвай"
напротив,напук някой ден им кажи,че съжаляваш,че те са ти родители и (ако имаш смелост като моята да го кажеш) кажи,че не заслужават да живеят и да се срещат с хора - те са причина някой ден ти да си избиеш комплексите и да почнеш да правиш глупости
(отново горното е от личен опит - майка ми и аз сме скорпиони и като се скараме...представи си кво става.верно,че съм на 14,но съм супер независима и инат,но само като си покажеш ината и независимостта можеш да си наложиш твоето)
друго...няма май
казах вече,направил си първата крачка.ся само покажи малко инат и независимост