- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- South Park
ei nqkoi gledal li e South Prak mnogo e qko!!Daite menie a koito iska da go gleda ima go v datataJestoko e
Moderated by Tiffany
по точка 1 от правилника.
az sym go gledaltva e adskata prostotiq ama me kefi super mnogo
![]()
PK 4 life
Гледала съм някои серии миналото лято. Но нещо не ме кефи много. Само начина, по който са нарисувани изродските им личица е як.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Гледала съм го...какво филмче само...![]()
![]()
ama ne seriite a filma si toi nai qk!!!Gledaite go!!
Пуснах го един път от любопитство....гледах 5 минути и превключих на друг канал щото просто ми беше адски тъпо![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
ami az si misleh 4e po-tapi raoti po televiziyata ot 6outo na kaci (ili ne6to takoa ima6e....aaaa risk pe4eli risk gubi) ne sa6testvuvat,..ama vidyah south park i se predadohHHH !
we'll die alone like a stone ^^
aaa izrodiq e tva film4egledah go predi 3 godini mai be6e ... a ludnica !
![]()
понеже онзи ден с Cyberdyne_101 си говорихме за тва филмче , той запали любопитството ми и си направих труда да гледам част от една серийка . . . честно да си кажа . . . не ме впечатли кой знае колко![]()
Cyberdyne_101 {}![]()
Готино е, Kenny много ме радва!![]()
Най-брутално беше когато оня даскала изръси "Не вярвам в нищо, което кърви повече от 7 дена и не умира"![]()
South Park е най-великия анимационен сериал правен някога. Всичките 9 сезона и пълнометражния филм са абсолютно препоръчителни!!!
SCREW YOU GUYS! I'M GOIN' HOME!
а пa гледала съм го как иначе... простотийка голияма, но ме кефи :P
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.