- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Червен конец
Вярвате ли в уроките? Аз лично много не вярвам, обаче имам вързан червен конец на лявата китка. Знам, че според българската традиция такива кончета се връзват на новородение именно против уроки. До скоро мислех, че е няква простотия, обаче три независими религии го казват - християнство (ние), кабала (евреите) и индуизъм. Всичките са на мнение, че червения конец предпазва. Може и нищо на де помага, обаче аз си го нося, щото понеже и не вреди.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
mi az ne nosq no vqrvam 4e e taka!
az ne vqrvam ama nikoga ne minavam pod stylb - refleks ot detstvoto mi(togava vqrvah)
PK 4 life
Нито в уроки, нито в конци вярвам...но никога не мога да бъда напълно сигурна.
Always borrow money from pessimists...They don't expect giving back.
ami az vyarvam...baya pati sa mi pravili uroki i sega si hodya sas edin sinec na rakata... na edna grivna, i osveteno krast4e ot curkvat si imam...stranno 4e go nosya no zna4i mnoo za men![]()
we'll die alone like a stone ^^
Ами да определено вярвам...даже имсля ,че майка ми си беше слагала такъв конец..,но аз не мисля да си сложа!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Amiii az vqrvam i si nosq ot mnogo otdavna takova kon4e!
i az si imamПървоначално написано от girlpower
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
По принцип се присмивам на такива глупости, но в интерес на истината и аз си нося червен конец вързан на ръката, защото напоследък все повече се притеснявам, че някой ше ме урочаса.![]()
:P
In such ugly times, the only true protest is beauty!
WQRWAM6toto moi priqteli sa bili ur4asvani i be6e ne6to ujasno
![]()
![]()
az ne nosq kon4e .. oba4e ne minavam pod stalbi i t.n. vqrvam v takiva ne6ta po princip
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Yhy-mnogo sa kofti
vqrvam, no ne nosq takova kon4e, to nali moje i konsko manisto da se nosi, as si imam takova![]()
Бих казала,че съм суеверничка и от одавна си нося такова конче на раката![]()