Аз по принцип не пия, и като пия ми е гадно, ама вчера се натрясках здраво с 4ри вида алкохол и ми беше супер весело, незнам що така стана пийте и ред бул с алкохола и става струшен купон. А тва за тия дето че ако не пият значи са еди кво си, са тъпи комплексарщини, който ще да пие да пуши да пафка да смърка въобще не ме ебе ама само да не си мисли че е по голям купонджия от мене защото всъщност е некъв пълен нещастник. И ало малките, не им се връзвайте на такива защото та са големи задръстеняци, особено такива дето ви предлагат трева, значи знайте го от мене, минал съм през секви лайна и пил съм и пушил съм и ловец съм и рибар съм и ако си мислите че ще стане кой знае кво ако пушите или пиете жестоко се лъжете. Нема такова нещо ако не пушиш си задръстен, за да си направиш купона е нужно единствено да ти е весело, а весело можеш сам да си го направиш не са ти нужни някакви мозъчни стимуланти дето те прават после тъп и безмозъчен. Абе ебати моабета написах, ако некой го прочете целия еваларка му права.