.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83

Тема: Сам в къщи

Hybrid View

Bubba

Obi4am da sam si sami4ka,ponqkoga obojavam samotata si Mi kakvo da pravq-sly6am MNOGO SILNO myzika-glavno Beyonce( )Qko e gotina,gledam myzikalni televizii i 4eta xybavi knigi
    Ne,ne te obi4am az,ne te obi4am,no nqma li te,stavam tajna.Na sinioto nebe nad teb zavijdam i na zvezdite,4e te vijdat.(Karolin Nortan)

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    ooo az kato nqma nokoi v nas....a to prez denq e po4ti non stop tva vereme....qm katu nenormalna....cikla pred kompa muzikata na max i izsledvam kanalite po tvto i govora bezkraino po telefona na visokogovoritelq haha

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    Обичам да готвя,да слушам музичка,да гледам романтични комедии,да седя на компютъра,да се къпя в басейна,да стоя в сауната и най-много обичам да организирам зрелищни купони.Имаме голяма къща и се събираме много хора.Каня всичките ни приятели с гаджето ми и им казвам и те да доведат хора и става много весело.
    Fuck me,i am famous!

циклене пред компа и музиката на макс
    или с приятели почваме да се наливаме със бира или джин с тоник

Любовта е най-висшата степен на омразата

Викам си няколко приятелки, надуваме музиката, пушиме си цигарките на спокойствие и се наливаме с бира. (Това е когато през деня ги няма, защото те вечер са си обикновенно тук ).
    Hehe i az taka :P

Музика, цигари, нещичко за пиене, комп понякога, и аверчетата разбира се. Ама кво ли обяснявам...ТО тва му е кефа да си сам и другите да не знаят кво си прайкаш.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Цитирай Първоначално написано от foursquare
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    и аз като Immortality понякога си се моткам голичка
    но най-често си каня приятел или приятелка и музиката до дупка
    Аз и ти бяхме приятели нали ?
    хих и още сме
    Чувствай се поканен

Guest

Фъки
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Ех,това мъжко същество...

Guest
    Та значи кога каза че ще заминават ваште че да се разбереме с бате форскуер.

Град
    Тук на Земята
    Аз пък обичам да си седя сама... да ми е тихичко и да чета някоя книга например!
    Но в повечето случаи си викам гадженцето, поръчваме си китайска храна (защо ли? ами не можем да готвим за туй ) и си прекарваме много забавно

Фен
    Град
    някъде там
    Цитирай Първоначално написано от grafinka
    Предпочитам или да гледам ТВ , или да зяпам пред компа , или да крякам като обезумяла на някоя романтична песничка

i az s1m tei

Надувам си музика и започвам да пея. А също много обичам да съм само по една тениска(пижама) и да се разкарвам из апартамента. А когато съм в Бургас просто излизам и отивам на кафе.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Та значи кога каза че ще заминават ваште че да се разбереме с бате форскуер.
    Мани няма ги

Голям фен
    Град
    sf
    az mai sum pove4e po kuponite-v kulinarno otno6enie nikakva me nqma

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    стоя пред компа,щото няма с кво да си запълвам времето...викам някоя приятелка или гаджето,ако не е на работа...и в краен случай си върша няква къщна работа...като цяло релаксирам и скучая,затова предпочитам да изляза някъде

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Фен
    Град
    На самотен остров в океана от сълзи където ме изпратиха ...
    kogato s1m sama v k1shti izlizam na v1n zashtoto ne mi e hubavo samichka v k1shti. inache pak si sedq pred pc-to no dr e v dr-ta staq da ima nqkoi ako stane neshto
    Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska

Голям фен
    Град
    София
    ми някви успокояващи неща
    лягам си пред ТВто,понякога чистя в нас,ровя,НИКОГА не пускам компа,пускам си музика но не много силно
    щото ме дразни и така
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    зависи от настроението.Ако ми е некво гадно си пускам неква тъжна балада и се сещам за разни спомени с любимия човек.Понякога като ми е тъжно си плача по малко,но наистина само като няма никой вкъщи щото мразя да ме гледа някой как плача.А иначе като ми е кеф се събирам с некви приятели и си дивеем на воля.

ve4e mi e pisnalo da si usilvam muzikata neznam na vas kakvo tolkova vi haresva,ako sme s priqteli da ama taka sama ne!mi nameiram dre6ki ot garderoba koito nqma da nosq i gi reja i si pravq mn fe6anski ne6ta ili gotvq...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Razlichno-vikam priqteli naduvame muzikata lafim kuponqsvame-tva obshto vzeto.Ili sestra mi prai kuponite.razlichni varianti

s

sega sam sama v kashti naduvam musikata 4ata gotvq i az mn obicham da gotvq kana si priateli ama ne pravq mn kuponi ili ne takiav golemi kanq si priateli naduvam musika gotqv neshto i stava kupon taka i posle izlizam ne se pribiram rano abe vsi4ko qko
    аз десислава

Фен
    Град
    вкъщи
    Az kato ostana sama vkyshti,ako vremeto e hubavo,slizam dolu na kafeto pod nas,shtoto dyshterqta na sobstvenika mi e priqtelka. Ili si puskam neshto interesno i zqpam TV,ili puskam muzika i se razvihrqm s tancite Obiknoveno na vratata po4va da se zvyni sys zabelejka,ot koqto az rqdko se vpe4atlqvam A ponqkoga prosto si govorq s priqtel,koito syshto sku4ae ili se zanimavam vyv foruma na teen problem

Първата ми работа е да отскоча до магазина и да си накупя разни вкусотии,след това си пускам яко музика до към 22:00 часа.После си дърпам 1-2 филма и сядам да гледам и да ям.Така до към 4-5 сутринта спане

Град
    http://christinaaguilera.com/
    събираме се у нас, пускаме си яка музика, намираме си нещо за пиене и си правиме миникупонче(в повечето случаи) Докато не дойде някоя съседка със сълзи на очите да ми вика че бебето не оспяло да заспи и се късало кат заклано...е сори ама мене кфо ме 'такова' за тъпите настроения на омочулчето! да си сложи тапи в ушите и ако пак не става работата да изкопае една дупка в земята да се зарови там, да си 'такова' майката и да не ни разваля и нащо насдтроение. И ако стане така винаги си измисляме яко отмащение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си