.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83

Тема: Сам в къщи

Град
    Nova Zagora
    ami az kanq fr edno mom4e i 2 momi4eta i mn dobre si izkarvame piem gledame film qden pukanki sly6ame muzika na max posle se biem s luzglavnici i taka mn e zabavny ;][/i][/b]
    {{}}

ami ako prez denq nqma nikoi v kashti si naduvam muzikata i si tancuvam i si peq , sabireme se s priqtelki.ako vecherta nqma nikoi v kashti az izlizam s fr da piem nqkade i se pribiram po kasno ot vecherniq mi chas, a ako ne izlizame da piem si stoq v kashti i pak naduvam muzikata ili gledam nqkaf interesen film

Град
    sf-to
    pri men e razli4nu fseki pat zavisi kakvo mi e nastroenieto a puk aku me ostavqt cqla no6 sama kupona e u nas \/
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Аз обикновенно надувам музиката до дупка,запозвам да танцувам като ненормална...
    Понякога си правя експерименти в кухнята или се разхождам само по бельо и някаква супер голяма тениска върху тялото ми.
    Избягвам да правя тези неща когато родителите ми са в къщи защото има разправий.
    Та това беше от мене де.
    Бай-бай!

Когато съм сама правя нещата когато и не съм сама.Но предимно повече време прекарвам в кухнята и правя различни вкусотии.
    <3 ^^

Град
    Някъде из вселената
    ми аз седя на компа щото няма какво да правя друго

Град
    по света и у нас
    пея,пуша,пия,ям,драскам си стените на стаята и чат-пат чистя...естествено тресачките са на макс
    Fuck you...Thank you...I love you all!

Град
    Асеновград, България
    Ами гледам телевизия, слушам музика, правя нещо на компютъра, ако съм гладен, може и да си направя нещо бързо за ядене. Ако не ми се стои в къщи мога да отида да бягам, или да излезна с приятели.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си