- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сам в къщи
Какво обичате да правите, като останете сами в къщи? Аз обожавам да експериментирам в кухнята - всичко де що намеря го сготвям. Не ме кефи да избухвам с разни купони и неочаквани гости, щото после пада яко чистене. А нали обожавам да готвя, умирам си от кеф като го правя. А като няма кой да ми се меси - най-добре.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
ami az si puskam muzikata do dupka, za6toto maika mi kato e vka6ti po6turyava... hi4 ne ya radva... sa6to taka imam gadniya navik da se razkarvam gola![]()
we'll die alone like a stone ^^
и аз като Immortality понякога си се моткам голичка![]()
![]()
но най-често си каня приятел или приятелка и музиката до дупка![]()
![]()
Викам тайфата, ама условието е всеки да носи любимо питие с К - е как кво - КАСА БИРА![]()
![]()
УРАААА, асссще живееея като торбалан.
![]()
hehehe.az pak kato sam sama pravq razli4ni ne6at -zavisi po koe vreme na denq sam saminka.pravih sladki,predi,ama sega ve4e ne gi qm(nali otslabnah 10kg)
mi sq tancuvam kato kurava na nqkoi presni4ki.puskam si ne6to po-taka na kompa.i nali se se6tate![]()
ve4er pak mi ,ka mi e tajno ,slu6am linkin park,slipknot i da ne izbroqvam
Praq twa koeto praq i kogato maika mi e wkysti-musikata do dupka i dr ne e wazno!Tq se pobyrka tam kre6ti i mi wika ne6+to ma koi q slu6a
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
kaji re4i obi4ainite neshta s tazi razlika 4e se 4uvstwam po-spokoina i relaxiram ot tqhnoto otsustwie![]()
Музиката на макс
Влизам направо с компа във форумаи в чата
и лафя с приятели
![]()
Ами аз през по-голямата част от деня съм сама в къщи, така че искам или не си върша къщната работа..., но най-вече наблягам на готвенето и рисуването. Наистина е най-приятно когато никой не ти се бърка![]()
Always borrow money from pessimists...They don't expect giving back.
Ами..музиката на макс и тва е![]()
Обичаш ли обичай силно.Намразиш ли завинаги мрази.Не съжалявай никого и нищо едва ли някой теб ще съжали...
muzikata na max(ne,4e ina4e ne e silna,ama drugo si e na max) nalazvam kompa i si gledkam kefa :P
ili vikam 2-3 ludi friends i si pravim eba ti kupon4eto[/img]
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз обичам да слушам музика до дупка, да стоя на компа или да викна гаджето и да дивеем![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Предпочитам или да гледам ТВ , или да зяпам пред компа , или да крякам като обезумяла на някоя романтична песничка
mi az nikoga ne si ostaam sama v nas
za ve4erta ili za prez no6ta,po prostata pri4ina
4e na6te znaqt 4e ako me ostavqt sama posle nqma
da namerqt ku6tata cqlaina4e kogat sam si sama
v nas prez dena - qm, gledam film, pak qm, slu6am muzika
posle pak qm.. i t.n a we ni6to interesno![]()
Uvelichavam muzikata i se pravq na pevica i se kypq po 2-3 chasa.Kisna tam v banqta. Ponqkoga i priqteli si kanq ama rqdko.
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
MraZq Da SEdA sAmA!4eStO kAnQ fR. i S TqH nAdUvAmE mUzIkAtA vAdIm PieNeTo I sE pO4vA...
преди често оставах сама ма ся съм на даскало по цял ден. иначе музиката/задължително/ .. някой приятел може... обаче не се впечетлявам като съм сама. случвало ми се е и пак ще става много пъти. въпроса е вече ако е вечерта......![]()
![]()
![]()
He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.
Или зациклям на компютъра или излизам. В краен случай гледам филм, което всъщност влиза в графата "циклене пред РС-то
Аз и ти бяхме приятели нали ?Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
![]()
razli4no ponqkoga si po4ivame s gadjeto samo, no mnogo mi e kef i kato se subereme taifa i piivame i slu6ame muzika![]()
predi ne ostavah sam.vinagi ima6e koi da si sedi vku6ti-ve4e vseki den sum i sam-sutrinta sum na daskalo i do ve4erta 9-10 sum si sam-kanq priqteli,slujame muzika-pi6eme si doma6nite i t.n.![]()
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
mi nai 4esto slu6am muzika i gledam TV![]()