- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сам в къщи
Аз до 6 часа вечерта съм си самичка в къщи.Може би до 2 часа някъде си уча, а после усилвам до дупка музиката и си каня гостите.И точно в 17:30 всички се изнасят за да може къщата да замяза на нещо![]()
Аз обичам да си надувам до болка музиката, като побърквам съседите. И да готвя гол естествено![]()
I HAVE IT ALL!
Mi to e qsno kak.Muzikata e.... sasedite da my mislqt-osobeno babkite.NA kompa ne se murda ot tam-makar 4e i na6te kat sa v ku6ti pak ne murdam.. Ama si pravq kefa sama 6toto s priqteli vinagi moje da se vidi6 a sama ostavam rqdko.A, i esestveno edna dve biri4ki nqkoi i dryg 6okolad i... mai tva e
Супер е удобно да правиш каквото искаш - "мене ме нема във целата..." \/
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Това е нааааааай-прекрасното нещо на света(е,почти най-прекрасното).Музика,безцел о моткане,спане и най-важното-спокойствие...![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
heheeee, abe hubavo e da si sam vky6ti...na men nai-mnogo mi haresva ili da si naduq qko motal4eto ili da si vikna gadjeto, da se gu6kame, cunkiate,....drugoto go znaete-da ne izpadam v podrobnosti![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Kakvo li ne..ponqkoga t1r6uvam iz razni taini registri :} ,obi4am da si naduvam muzikata, he-da sedq pred compa,koet t1i ili ina4e go praqq..ponqkoga me obvzema strannoto jelanie da si podredq staqta.. experementiram s razni ne6taa..be kvot mi hrumne![]()
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Обикновено и аз тва правя .. ама след вчерашния гаф, гаджето нзн дали скоро ще се престраши да дойде вкъщиПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
ооо като съм си самичка си набичвам яко музиката!(то нече не я набичват и като са в нас де)разкарвам си се гола!от време на време си приказвам сама,ама няма лошо!
абе общо взето много обичам да съм сама вкъщи! \
/
Let The BEAT Control Your Body
Кат съм саминка , надувам музиката до дупка и почвам да чистятей мама ма команди
ако ми е на кеф разкарвам се гола
Обличам дрехите на мама
а два-три пъти съм се рисувала цялата с бойчки
![]()
Обожавам да съм сам. Програмата ми за деня е следната. Ставам РАНО сутринта викам четата и се започват картите( Покер или Свара) няма значение важното е да се въртят парите. По обят отивам на кафенце ау чики рики. Следобедния сън е много важен като си необезпокояван от никого аааааааааа........ перфектно. Вечерта се започва с вино, кам 10ч се минава на водка а на сутринта малко бира за да ти мине главата. Общо взето така ми минават дните когато съм сам в къщи +/- някой друг ангажимент или ако случайно не реша да не зачезна в някой друг грат или др.
Ааааааааа пич и аз обичам да играя СвараПървоначално написано от d3s0
Обичам да правя всичко, което не мога пред тях![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Wsichko,super mi e qko .. razbereto go w Bukwalniqt smisyl \/
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Пускам си адски силно музика, танцувам и си пафкам(ЦИГАРИ САМО!!! )
Където плюя, там не лижа
1. Музиката до дупка!
От там нататък вече няма значение..или ще дойде някой приятел...или ще гледам някой филм...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
i as nai obiu4am da slu6am muzika ovili4qvam q do dupka i napravo tolkova see kfqqqq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Събличам се по бикини,пускам силна музика и............най-често чистя и танцувам откачено![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
; ) всичко започва и свършва с тегавка музика...и много, много мат'рял.По средата не се помни често,ако се помни -за винаги ще да е; D.И тъй като присъствие на друго лице липсва/поне не за постоянно/,по щастлива случайност,то 'У дома' е все едно кога,как и в какво състояние.Когато съм в къщи ,не съм сама.Когато по някаква причина трябва да съм сама ,то надали ще остана в къщи....
и всяка свещена неделя сутрин когато успея да се събудя някъде,било то на километри от нас или в милата ми бърлога идва ред да си задам въпроса"и как съм могла да живея по друг начин; D ''
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
когато съм сама си пускам LP до дупка и развявам косата и тичам из къщата (подобие на танц) просто обичам да полудявам когато няма кой да ми виси над главата
![]()
Miiiiiii Muzikata do dupka,peq si,tancuvam si..govorq si sama ..oglejdam se v ogledaloto..obshto vzeto kefq se na sluncetoAma mi e kef da sum sama samo dokat ne ogladneq..togaa ve4i na6te spe6no trqq sa priberat da mi napraat da qm 6tot az ne moa 1 filiq hlqb da si otreja
\
/ \
/ \
/
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
mmm skoro ne sym ostavala sama 6toto tati be6e otpuska ,no ot 1 uli ve4e 6te si praq kot iskam- mama sh e vtora smqna,i tati po cql den nqma da go ima ...aaa kef...sh si spa do 11 i kato se sabudq sh mi e opraeno i o6etankuuuu..mm ne mi sa misli...ina4e ko praq li..?mii puskam si muzika ,ludeq,tancuvam pred ogledaloto,obli4am nqkoi drehi na maika mi,6toto tq ne mi dava iponeje ne sym pazela..dryn dryn ,a si kupuva mn gotini i e slaba i nisi4ka kolkoto mene samo deto pantalonite i ne mi stavat poneje sa mi malku 6iro4ki..ina4e vyzpolzvam se ot kompa,tv-to,vyob6te kefa se na jivota![]()
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
mn obi4am da peia
i kato niama nikoi muzika na maxx i pei surce![]()
su6to taka ako e ve4er si prigotviam ne6to za ve4eria i gledam niakoi gotrin film