Родителите ми са разведени и аз живея с майка ми.Много я обичам,но не я разбирам-супер краен човек е.Понякога се държи много добре-майка мечта дет се казва:нищо не ми отказва,говорим си за всичко,излизаме заедно,дори понякога ходя на дискотека с нея.А в следващия момент започва да ми крещи без дори да съм виновна,че даже и ме наказва:да не сядам на компа,да не излизам,взема ми телефона,не ми дава пари,а това че има случаи в които просто ей така от нищото спира да ми говори за по седмица -две е друг въпрос.На 17 съм,е кажете ми нормално ли е тепърва да започва да ме наказва?!
И не ми казвайте,че вината е моя,защото като знам какви деца има..аз пред тях съм ангелче-не закъснявам вечер,не пуша,не се напивам..
Дори сега съм наказана немога да излизам и ми взе мобилния,защото снощи се прибрах 1h по-късно от дискотека отколкото тя ми беше казала.Направо ще откача вече,понякога тъй ми се иска да съм по-голяма и самостоятелна за да не може да ми казва тя какво да правя
Sorry ,че ви занимавам с мойте глупости ама просто имах нужда да си споделя с някого