- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- RnB vs. SniPeR
Темата е за хора , които слушат български рап![]()
Въпроса ми е кратък , точен и ясенНа коя музикална компания се кефите повече - RnB Records ili Sniper Records
![]()
Непоносимоста междо двете банди е известна на , тези които се интересуват от тяхната музика ( в това число и аз )
RnB vs. Sniper
Мишо Шамара vs. Спенс
Конса vs. Слим
Лошите vs. Димна Завеса
г-н 100 Кила vs. O.C.G.
и така нататък . . .
П.С. Не ви карам да избирате междо тези изпълнители![]()
П.С. На тези , на които не им е интересна темата , моля да не пишат
Лично аз се кефя на музиката на всички , в смисъл , не ги деля на west side i east coastИма песни на Спенс , които са по - добри от някои на Шамара и обратно , затова се кефя като цяло на БГ рап , поне този , който съществуваше преди време
![]()
A zashto nqma poso4en otgowor neshto ot sorta na.... i dwete ne me kefqt?!?
BG RAP IZ DEAD! 2PAC СЪЩО!
Това със враждата м/у RnB records и Sniper не е ли вече забравено?Последното парче кото съм слушала на Спенс е "За Михо рапа" -> супер зле е!Не мога да разбера за какво въобще се diss-ват,след като резултатът е нулев и с това стават все по-смешни!?Нищо ново не са издавали и двата лейбъла,поне аз нищо ново не съм чувала.LiNkiN4eTo трябвало е да сложиш и отрицателни отговори!
И двата "лейбала" ма кефят.Се пак темите ф песните им са много различни.Верно западнаха сичките напоследак ама ко да са прай всяко чудо е за 3 дни ф БГ.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Mi ima nqkoi ne6ta na Spens deto me kefqt, oba4e na Mi6o ima pove4e, zatova napisah R'n'B. I kakto ve4e sum kazvala, solidarnost rqbva da ima, vse pak varnenskoto gardje si e nai-ro6avo!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Затова не съм сложила отрицателен отговор в анкетатаПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Определено Sniper! Като стил и визия много повече ми харесват!
"Hominem te esse memento"
Добре извинявам се тогаваПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
М/у другото гласувах за Sniper
samo kat vidq nakav tapanar det slu6a mi6o lainara i nekvi takiva LAMERI TUPI napravo me izbiva na sadizam edin den za malko se sdurjah da ne sma4kam trima kreteni motae6ti e pred ndk s nai dobriq mi priqtel det samo 4aka6e da kaja :as 6te otnesa toq ot levo a ti drugite dvama!" ama as puk zeh ta se sturpqh ....no pove4e nadali 6te napravq takiva komprimisi napravo bez nikvi preduprejdeniq vadq karabinera i verigata i napravo prez krakata i ot tam boi dokato di6a !
![]()
i az sum taka nE gi ponasiam,otvratitelni sa!Първоначално написано от korn___
Hmm...bylgarskite ne6ta koito slu6am ne spadat opredeleno kym nqkoi ot tiq leibyli...Oba4e bate wi Mi6o ne moa go di6am 6toto ne prawi ni6to stoinostno...samo gleda ot koi da swie ot koi da kopira i re4nikowiq mu zapas se ograni4awa do 100 dumi...
Dokato na sniper ima i mnoo qki pesni,dobri izpylniteli,ka4estweni rimi i wiziqta im e mnogo po-dobra...a otnosno "Za Miho rapa"...diss-owete se prawqt za da pokajat s kakwo sa po-dobri ot drugite...I mislq 4e specialno tozi e dosta dobyr...A 4isto ot mene:Sreden pryst za R&B...da si prawqt tam necenzurnata 4alga i da ne nari4am towa rap...predstawata im za Hip-hop kultura e mnogo izkriwena,no predpolagam 4e towa prawqt parite i slawata s bednite malki nekontrolira6ti se deca na iztoka...ai
a da ti pomogan utre???Първоначално написано от Satanas_daughter
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
RnB vs. Sniper
Мишо Шамара vs. Спенс
Конса vs. Слим
Лошите vs. Димна Завеса
г-н 100 Кила vs. O.C.G.
tova sa nai dobrite SNIPER
em 4eastno kazano.... sniper.... ama i te mi se struva 4e ne6tu zapadnaha... puk i az naposledak karam na DRS,Nokaut,Ragga One,Sunrise project...Smotan MC.... no opredeleno glasuvam s dvete race za SNIPER 6toto RnB e super poziorstvo... pone spored men... samo si mislqt 4e pravqt velikiq rap a v sa6tnost... nz ... ima hora koito si gi haresvat... SNIPER![]()
pfff 4estno kazano men ne me kefi nity Sniper nity R&B !!! moe mnenie e 4e i dvete ne sa na nujnoto nivo , no i e super tapy da vodqt nqkfi detinski sporove pomejdu si... biha mogli da sa mn po dobri ako se obedinqt.. a Ina4e za koI ot dvata sam amI predi se kefih pove4e na R&B sega moje da se kaje na Sniper ama....
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Ne prosto tiq RnBta taka da gi mrazq nz kade mi barkat kat gi 4uq naprao lo6o mi stava!!!!Ne moga da im iztraq i 1 pesen![]()
![]()
![]()
![]()
TVARDO SNIPER pred rnb!!!!To tui 6amara da go fani6 i da go ubii6 tva debil4e![]()
Otvratitelen mi e s tva samo4uvstvie!!! Vednaj go vidqx vav Varna toq urud mi stiga sigurno do krasta i se e pregarbil kat nqkoi rahit nz kak da go opi6a tva urud4e!!!Takuf i da go ubii6 mu e malko.![]()
E, vqrno Sniper pozamrqha ama pak si me kefqt. Sq si slu6am nai-ve4e DRS i Nokaut ama Sniper sa si super!!!!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
RnB vs. Sniper...
Nqma smisyl!
Mai ne chuhte che prez lqto 2004 vyv varna se systoq syvmestno party na R&B Recs. & Dj Stancho...za kfo vyobshte se habite da govorite za "voina" mejdu tqh...
A kolkoto do nivoto na rap-a v Bg...shte kaja v momenta e v golqm zastoi no skoro ot pld ochakvaite golqm bum!![]()
I'm A Bonafide Hustler, Get Outta Line I'll Cut Ya'
Me, I'm 'Bout My Paper, It's Fuck Ya'
If You Play Games With Mine, I'll Come At You From Behind
With My Nine, I'm A Bonafide Hustler
отвратително..още ли се коментира тая тема,винаги съм я мразела,хептен сега,когато не слушам вече рап....
нит снайпер нит ар енд би-то ме кефят..нещо много крадат дее*а...тва не ме радва много...
се пак като визия,повече първите;Р
но иначе преди кат слушах бг рап...тва беше..хм..
забравих..нещо от сорта на ай ем джи..или ар ем джи..непомна;\
![]()
..But why?...
pUrVO dA kAjA CHe dVAta LEibUlA prAvqT suVSeM rAZLicHnA MuzIka... R&B sI PravQt R&B, sNIpER pRavqT RAggA.... nqKOi vODqT cHalgARSki KlaSACiI, DruGI SLuSHat METuL... ABe s Dve DuMI sNIpEr e NqKfA beZvKusICa.... sBORIsHTe nA BAvnOraZviVAsHTi... aKO GoVOrIm zA LeiBuLi, nE VIjdAM sNIpEr Kuf LAbeL e... Po pRInCIp LAbeL e neSHto KatO fIRmA nE sAmo zA hIp-hOp, a Za mnOgo NeSHta SVurZAni s hIP-hoP-a (dREhI nAPriMEr) sNIpER sA pRoStO reKLaMcnI LIcA nA GloBE TAkA cHE nE vIJdaM dRUg lABeL oSveN R&B... tOfA e KOPEleTA R&B Rec. ForEvER !
Първоначално написано от Napu6en-Buhal
aaaiiiii ti puk se izkaza...sniper ne pravat samo ragga... daje preobladava rap-a... a R&B records i az to4no nz kak d aopredelq muzikata im... 4estno kazano tqhnoto ne e to4no r&b 6toto r&b e da re4em beyonce,brandy,mario,kanie west i dran dran... a na6te r&b records sa ne6tu smeseno m/u tva i rapa... imat i dobri popadeniq v pesnite ama mi se struva 4e tfa e rqdkkost..... nz seki si ima mnenie no spored men tva s leibala si prav... ama q dai da sravnim r&b wear s GLOBE... ne moje da se sravni 6toto globe sa troino po-ka4estveni i troino poizvestna marka.. vse pak iz cql svqt raparite,sk8rite,writer-ite,MCz,DJz i dran dran nosqt globe... (idva ot avtraliq za teq koito ne znaqt-globe de).... taka 4e bazata za sravnenie e dosta golqma i razli4na ...![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
zA R&B weAr I GLOBE kFo dA tI kAjA... vSE pAK R&B sI e BuLgaRsKA maRkA zA rAZLikA oT gLOBE... + tOvA R&GB wEAr e nA 4-5 goDINI zA rAZLIkA oT gLObE... VSe eDNo dA sRaVnqVASh LIvErPoOL s LokOmOtIV plD... pUK zA sNIpER nE SUm kAZAL cHE prAvqT sAMO rAggA... kAZAH cHE nqKOI PravqT rAgGa, DRUgI VodqT cHALgArSki pRedAvANiq i t.n.... pUK KOlKOtO dO R&B kAtO sTiL... vqRnO e ChE imA nqKOI oT R&B rec. dETo PravqT i Po raZLIcHNI nESHtA , AmA q VIJ pRImeRnO tRoI, KObAkA, BEnGiZzLE, ANgeL... tE SI PRAvqT cHIStO R&B prI tOVA mNOgO DObRO SPoREd meN
da we az ti kazah 4e ima i dobri popadeniq... i naistina sam saglasna 4e ne moje da se sravni po nikav na4in R&B wear s GLOBE... ama ako iska6 sravnenie-li4no bih ti prepora4ala INVERT I R&B WEAR da sravni6.. primerno INVERT si e pld firmi4ka i pravqt qki4ki drehi stil street & sk8... i tq sa6testvuva tam ot nqkolko godini no trqa da ti kaja 4e dosta dobre se e razvila... no vse pak tuk ne moje da se spori mn mn 6toto r&b e savseeem razli4no ot tva za koeto az govorq - sk8,graffitti i kato cqlo hip-hop kulturata... za men r&b records prosto ne se 4islqt kam tva a hip-hop kulturata v bg... te si pravqt tqhnata muzika koqto ne spada kam taq kultura a kam nqkva dr ama nz kva... taka 4e seki da si prai kvtoto si znae puk se 6e se namerat hora koito da se izkefqt... \/
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
eMi dA iNveRt IMAt mNoO qkI rAboTi I aZ imAM dUNKI nA iNveRT, obACHE kAKtO sAmA kaZA nqMA mqSto zA sRAVneNIe... inVeRT sA Za sKateRi, R&B sA Za `GuzEtA` . a ZA hIp-HOP KuLtuRatA cHesNO kAZAno... sLAbO mE IntReSuvA. sPEnS i ToI mNOgO rAZBirAShe oT hIp-hOP kULtUra... vSIcHKo ZNAeSHe zA eLemeNtItE, vSicHkO prAveSHe sAMo zarADi tqH i iZVeDnuJ poChnA dA rAZbiRA oT pOp-FoLk kUltuRatA... vuRVI Mi raZPraVqI poSLe CHe gO pRAvI zA hIp-hOp-A i Ne gO iNTereSUvAT pARiTe... glaVnO zAtvA mrAZQ sNIpEr - sHtoTo sA nekAdurNicI i nE Sa s NiSHtO po RAzLicHnI oT vSIcHKi DrGi A se IZkarAVAT nqKVI aNGeLcHEta...