.

Виж резултатите на анкетата: ???

Гласували
44. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • RnB Records

12 27,27%
  • Sniper Records

27 61,36%
  • И двете ме кефят

5 11,36%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80

Тема: RnB vs. SniPeR

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    awe pravo da ti kaja... moje i taka da e... ama ne samo Spensniata pravi sniper... zemi DJ stan4o... emi slim,shosho,d-flow...drs ako 6te6... awe moje mn da se govori po vaprosa s voinata m/u sniper i r&b no spored men ne sa6testvuva takava a samite te si q izmislqt zaradi parite... kazah ti seki da si pravi kvoto moje i znae puk se nqkoe 6e se izkefi.. taka 4e namirat se hora koito da se kefat na r&b namirat se i takiva koito da se kefat na sniper... taka 4e nqma kvo izli6no da natovarvame foruma s komentari po toq vapros.. respecct az vseki koito pravi i tvori ne6tu... v tva 4islo vklu4vam i r&b vapreki 4e ne mi dopadat kato still..no vse pak te si imat fenovete koito sa im verni kato teb qvno a tva e ne6tu mn hubavo... respect i na teb 4e vqrno za6titava6 tva koeto ti haresva
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Супер фен
    oKI sTia tOLkovA gLuposTi zA dNEskA, UtRe pAk

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Цитирай Първоначално написано от Napu6en-Buhal
    pUrVO dA kAjA CHe dVAta LEibUlA prAvqT suVSeM rAZLicHnA MuzIka... R&B sI PravQt R&B, sNIpER pRavqT RAggA.... nqKOi vODqT cHalgARSki KlaSACiI, DruGI SLuSHat METuL... ABe s Dve DuMI sNIpEr e NqKfA beZvKusICa.... sBORIsHTe nA BAvnOraZviVAsHTi... aKO GoVOrIm zA LeiBuLi, nE VIjdAM sNIpEr Kuf LAbeL e... Po pRInCIp LAbeL e neSHto KatO fIRmA nE sAmo zA hIp-hOp, a Za mnOgo NeSHta SVurZAni s hIP-hoP-a (dREhI nAPriMEr) sNIpER sA pRoStO reKLaMcnI LIcA nA GloBE TAkA cHE nE vIJdaM dRUg lABeL oSveN R&B... tOfA e KOPEleTA R&B Rec. ForEvER !
    Много си прав Napu6en-Buhal. Това е самата истина!

i dvete stavat ama ne koi znae kolkoo harbejni sa :P
    aBeP4eTo rulZzz

Tekitha
    Guest
    Az sam si za SNIper...predi slu6ah mnoo sq mnoo malko!po dqvolite ko praqt teq R&B......edno ni6to!samo sravnete textovete m/u rnB-to i sniper...e kvo sniper si peqt za istinskite ne6ta ot jivota....ostaete tva 4e peqt za treva..tva mi haresva praqt dobri rimi super sa si!ne sa kato tez rnb peqt samo za,...ku4ki pari ebane.i na vsqka vtora duma kazvat aaaa 4e da zapalnqt mqstoto 6ot ne moat izmislqt nekfa rima normalna(slu6ah na skoro nqkva pesen na 6amarai onq 6i6ko stailus---primer e za tva)..i kvo e tva basi 6itovete 4esno mnou me draznqt qd me e na tqh mnoo!
    Skoro se smqh mnoo na Mi6oto Rapajiqta nqkvo interviu dava sme6niq i mi prikaaa ve4e za hip hop toi samo prail v bg ala bala...peel za ne6tata ot getoto...ZA JIVOTA V GETOTO i kvi li ne prostiii.super ae ne oa pove4e tva si e moe mnenie mislq 4e 6e se namerqt hora koito da me razberat!

ae peace\/

Фен
    Град
    ch.city
    Рядко слушам бг рап,
    но повече ме кефят Sniper

Супер фен
    dA jiVEE `RaPERa` SpnSitA

и двата лейбъла са смешни...но р'н'б обират точките. спенс поне не е такъ позьор и е "по- близо" до рап музиката, отколкото очиларката.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от untoten
    и двата лейбъла са смешни...но р'н'б обират точките. спенс поне не е такъ позьор и е "по- близо" до рап музиката, отколкото очиларката.
    MuLcHa, MuLchA i NishtO nE KAzA OchILaRkAtAPRavI hIp-hOp oT POvecHE oT 10 GodiNI. pO prOdajBiTE mU i pO IzvesnostA mU (nE sAmo V BuLgarIa) moJE dA RAzbeRsh KoLKo doBRe gO PraVi. a KolKOtO do SpensiTA... MnoGO e BLizO do RaP aMA mNoGo !!! s TvA ChaLGarsKO PredaVAnE pO bTV NapRvaO `e V IGraTA`. ChakAI maLKo nE beSHe Li tOchNo tOi ChoVeK koITo PraVeSHe VsichKo zA Hip-Hop KuLTurAta i Ne sE INteREsUvasHE oT parItE ? s TaQ cHaLgarSka KlasAcIq OPreDeLeNO RAzVIvA hip-hOP KuLTurAta ! i nE e OtishUL tAM zA KinTi naLi... OtIshUl e sHtoTo E MnoGO KrasIv... PinGviN BradqsUL
    KatO nE RazbIraSh NeshTO poNE sI MULchI chE Mi stAvA sMEshNo oT takiVA mNeniq

Голям фен
    Град
    sf

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    samo kat vidq nakav tapanar det slu6a mi6o lainara i nekvi takiva LAMERI TUPI napravo me izbiva na sadizam edin den za malko se sdurjah da ne sma4kam trima kreteni motae6ti e pred ndk s nai dobriq mi priqtel det samo 4aka6e da kaja :as 6te otnesa toq ot levo a ti drugite dvama!" ama as puk zeh ta se sturpqh ....no pove4e nadali 6te napravq takiva komprimisi napravo bez nikvi preduprejdeniq vadq karabinera i verigata i napravo prez krakata i ot tam boi dokato di6a !

i az sum taka nE gi ponasiam,otvratitelni sa!
    e,zna4i sme edinodu6ni-i az se prisuedinavam kum vas!

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    samo kat vidq nakav tapanar det slu6a mi6o lainara i nekvi takiva LAMERI TUPI napravo me izbiva na sadizam edin den za malko se sdurjah da ne sma4kam trima kreteni motae6ti e pred ndk s nai dobriq mi priqtel det samo 4aka6e da kaja :as 6te otnesa toq ot levo a ti drugite dvama!" ama as puk zeh ta se sturpqh ....no pove4e nadali 6te napravq takiva komprimisi napravo bez nikvi preduprejdeniq vadq karabinera i verigata i napravo prez krakata i ot tam boi dokato di6a !

BravO nA deCAtA, dA JivEQt HarIsSoNiTE !

Град
    universe
    е пъ ни едното ни другото, толко ли е сложно....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BeAsT
    akO NE e EdNotO iLI dRuGotO shTE E metUL iLi ShTE sI NqkUF BeZLicHEn gUz, ToLkOvA LI e SlojNo ?

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    и двете "звукозаписни студия" само са минали покрай рапа...
    П.П. защо няма отговор "нито едно от двете" ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    и двете "звукозаписни студия" само са минали покрай рапа...
    П.П. защо няма отговор "нито едно от двете" ?
    sHtoTO TEMAtA e zA R&B iLI sNipER !

Град
    Anfield
    е няма друга музика освен рап така ли ??

Град
    universe
    Цитирай Първоначално написано от BeAsT
    akO NE e EdNotO iLI dRuGotO shTE E metUL iLi ShTE sI NqkUF BeZLicHEn gUz, ToLkOvA LI e SlojNo ?

Абе за тебе рапа само с тез смешници ли се изчерпва ве? Лелее жалко за теб. Къв ти метъл, тва е толко далечна за мен музика и изобщо не я коментираме. R&B беха модерни преди 3-4 години и сички лапета - ний сме рапЕри. Снайпер те горе долу имаха добри неща но и те зачезнаха. Послушай малко истински смислен хип-хоп, разбери текста (ако знаеш анг. разбира се, съмнявам се обаче), щот в "песните" на 'ренби нема никав текст ве, то кат чалгата се повтарат " ъъъъ, кинти, коли, пари, ъъъъ" смех голем

И къФ е тоя смешен начин дет пишеш

Град
    Anfield
    eх, убиди напушения на рап и отиди изтърваха я темата...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от untoten
    MuLcHa, MuLchA i NishtO nE KAzA OchILaRkAtAPRavI hIp-hOp oT POvecHE oT 10 GodiNI. pO prOdajBiTE mU i pO IzvesnostA mU (nE sAmo V BuLgarIa) moJE dA RAzbeRsh KoLKo doBRe gO PraVi. a KolKOtO do SpensiTA... MnoGO e BLizO do RaP aMA mNoGo !!! s TvA ChaLGarsKO PredaVAnE pO bTV NapRvaO `e V IGraTA`. ChakAI maLKo nE beSHe Li tOchNo tOi ChoVeK koITo PraVeSHe VsichKo zA Hip-Hop KuLTurAta i Ne sE INteREsUvasHE oT parItE ? s TaQ cHaLgarSka KlasAcIq OPreDeLeNO RAzVIvA hip-hOP KuLTurAta ! i nE e OtishUL tAM zA KinTi naLi... OtIshUl e sHtoTo E MnoGO KrasIv... PinGviN BradqsUL
    KatO nE RazbIraSh NeshTO poNE sI MULchI chE Mi stAvA sMEshNo oT takiVA mNeniq
    Дишам,издишам,дишам,издиша ...
    Това, че Михо прави "рап" повече от 10 години а место да се е научил вече той деградира само показва какъв "рапер-няма-що" е...В чужбина никой не му разбира елементарните текстове,харесват се крадените мелодии и инструментали.А това че и тука има достатъчно народ да го слуша..българи сме...вижте ни културата(Бухал,не намеквам нищо за теб)...Разбира се има и изключения но почти всички фенчета на R&B които познавам не могат да общуват без да употребяват думи невключени в официалния тълковен речник...и което е по-лошо имат мах 2теми за разговор...Изобщо този тип са супер ограничени деца...Не мога да кажа че вкарвам наистина респект за Спенс и Станчо специално но текстовете на Спайпер бият по точки за смисъл и разнообразние.Пък и Снайпер не е само тези двама човека по дяволите...И рапа в Б-я не се изчерпва само с тези 2 лейбъла...А ако питате мен всички онизи...неизвестните...заслу жават повече уважение и да ги слушаме все пак...те наистина не търсят материалното от хип-хопа.......
    Aight Peace!

Супер фен
    LUnatRicK ImA dRuGI sTiLove osVEN raP, nO temaTA e ZA R&B i snIpEr, katO NE HaresvAsh NitO EdnOtO Ot DveTe... pUtq ChaNtata i zA HLqB, imA doStatUchNo drugI tEMi
    BeAsT Ot kUdE zANeSH KakVo sLUshAm az bE ELeN ? JuVeNiLe, BiG ThYmErS, ChInGy, KRiS KRoS, ThREe 6 MaFiA, LiL WaYtE, J-KwoN, nAs, OnyX... GoVOrqT li tI neshTO ? R&B NiKoGA nE sA BiLI ModerNi, a teZi RaPErI sE POqViHA KoGatO sE PoqVI I sNIpEr rEc. seGA sPEnsItA sE ORIeNtIrA KuM ChaLgAtA i VecHE NqmA tOLKoVa raPEri.
    Jamalska SleD KatO PRodAvA I PEcHELi MisLIsH Li cHE DeGraDirA ? DeGraDirAT SmEshNICi KatO sniPeR KoitO PraVQt nE HiP-hOP, a TfA kOEtO E MOdErNo. KOLKOtO do IzVESnOsTa nA 6A V cHUjBinA... TfA LqtO sE VidqH s EdNI BuLgarI, KOitO JiVeQt V ChUjbiNa i BEz DA sME sI GovoRiLi NishtO za RaP, tE I kazAhA cHE VsichKi BuLgarI v AtInA, kOItO Te pOZnavAT sLUshAt R&B (BuLgarsKOtO R&B). R&B-tATa NE MOjeLi dA zAVuRjaT eDIN NoRmaLeN RazGoVoR... teA zA KOitO tI GovoRiSH nE sA R&B, a SA PRoStO PaLqChoVcI i MNogO takIvA sE KeFqT i Na sNIPeR. bG raP-a NE sE IZcHErPvA sAMo S R&B i snIpER No temAtA e zA tqH tAka cHE...

p.S. SuGLaseN suM saMO chE teA KoiTO NE TuRsqT maTErIaLNotO v Hip-hOP-a ZasLUjavAT PoVecHE UVaJEniE... katO kInGsizE, BMD, WoSh MC, YokO, ULichNA BoLka, DANgeR i OshTE HIlqDi ZNaINi I NezNAiNi IzPULniTElI, nO teZi IMEnA nE Govorqt nIshtO nA 80% oT HorAta KoItO sA PIsALi V taZI teMA tAka cHE dA NE GI zaSqgAME...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Срещу Ар енд Би мога да говоря много, но не мога да говоря ЗА Снайпер..мога да сравнявам със споменатите "ъндъри" ама ок няа ги засягаме...
    Napu6en-Buhal, мисля че съм имала придвид чи качеството на римата им деградира...Джа та те феновете им правят по-добри текстове(визирам един за момента.Имах IRC battle с човек, който не ми каза име, но ми прати песента на Бенджамини ft. Double B-Gang Bang като своя...не знам дали наистина е бил някой от тях но ако е...е, фрийстайла..дори и в нета...ни му беше на ниво ама хич.
    А рапа все пак е музика разказваща за истинския живот-за хубавите неща, но и за истините-проблеми, страхове, врагове, приятелство,любов,предател ство...И текстовете на репата само ограниченост показват...Извинявай, ама не можеш да ме убедиш че тоя 150см очилат позер знае как да си служи с нещо повече от стрелички зо дартц(а се прай на голям гангстер...смешно)и че някоя мацка би му обърнала внимание ако не беше известен и не е к****,при това му поведение...
    whaeva....

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    еми снайпер, мн ясно. въпреки че темата ми се струва малко тъпичка, щото отдавна мина времето на тоя тип анкети.

Click!

Повече от фен
    Град
    Amityville

Цитирай Първоначално написано от lady_bird

Ае метали вий сте много странни хора деа...Създателката на темата е писала че темата е за хора който слушат БГ Рап!
    Вий май не слушате,а?
    Тугаа кфо пишите тука?
    Ако някой оплию метъла веднага почвате "аа ууу кат не слушаш метъл не говори"
    korn___ бра0 уе РаМб0.Ти кфа роля играй6 метал нинджа ли кф0?Аз викам да не убиждате рапърите 6т0т те не са ва убидили!

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow
    Ае метали вий сте много странни хора деа...Създателката на темата е писала че темата е за хора който слушат БГ Рап!
    Вий май не слушате,а?
    Тугаа кфо пишите тука?
    Ако някой оплию метъла веднага почвате "аа ууу кат не слушаш метъл не говори"
    korn___ бра0 уе РаМб0.Ти кфа роля играй6 метал нинджа ли кф0?Аз викам да не убиждате рапърите 6т0т те не са ва убидили!
    naistina vzemete malko se uspokoite
    kat ne vi kefi , mlukvaite

Град
    universe
    BeAsT Ot kUdE zANeSH KakVo sLUshAm az bE ELeN ? JuVeNiLe, BiG ThYmErS, ChInGy, KRiS KRoS, ThREe 6 MaFiA, LiL WaYtE, J-KwoN, nAs, OnyX... GoVOrqT li tI neshTO ?

Хехее, разбира се че ми говорят нещо тея дет си ги изредил. Особенно Chingy ми говори за лигав комерс рап ориентиран точно към такива като теб. Но поне са има и-нет и не им пълниш гушките, но оттатък в САЩ за тва е създадена цялата индустрия - пари.
    "елен" - хаха кви са тез луди лафчета ве, недей по-добре

Wu-Tang,KRS-One,Gangstarr,Das EFX,Lords of the Underground,Lordz of Brooklyn,Fu-Schnickens,Fugees (старите неща са луди)
    Сега ми кажи тези говорят ли ти нещо...
    Айде ако се пак решиш да се покаеш и да чуеш истинският хип-хоп - тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си