.

Виж резултатите на анкетата: ???

Гласували
44. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • RnB Records

12 27,27%
  • Sniper Records

27 61,36%
  • И двете ме кефят

5 11,36%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80

Тема: RnB vs. SniPeR

Супер фен
    ChiNgY - LigaV koMerS... mAI NE sI RazBrAL... aZ nE deLq MuziKAtA nA KOMerS i UndErGrouND... nA StaRA i NoVa... aZ q DeLq nA TAkAvA kAkVatO Mi HaresvA i TaKAVa KoqtO nE... tOchNo takIvA katO TEb sA pOZioRiTE - tI nE SLushAsH MUzIkaTa zAsHtotO tI HaresVA a zA dA sE PraVisH na NqkUF RazBiracH... aKo oshTE NE sI sE SetiL RazBiraCho aZ sE KeFq nA R&B stYLe, nE NA TVoITE LUBimCi taKA cHE MqsTo zA sRAvneNIe nQMa

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    mi ne slu6am mn i dvete,ama rnb mi dopada pove4ko0o0o

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Nqma da usporvam fakta 4e starite par4etata sa si nai-dobrite , te si ostavat klasika i ve4ni hitove , no ne moga da otmina istinata , 4e i v dne6no vreme mnogo rapuri pravqt svqsna muzika , bih kazala hitove
    estestveno , ne govorq za bg hip-hop , koito vsu6tnost nikuf go nqma , a za zapadniq , koito e nomer 1

Град
    universe
    Цитирай Първоначално написано от Napu6en-Buhal
    ChiNgY - LigaV koMerS... mAI NE sI RazBrAL... aZ nE deLq MuziKAtA nA KOMerS i UndErGrouND... nA StaRA i NoVa... aZ q DeLq nA TAkAvA kAkVatO Mi HaresvA i TaKAVa KoqtO nE... tOchNo takIvA katO TEb sA pOZioRiTE - tI nE SLushAsH MUzIkaTa zAsHtotO tI HaresVA a zA dA sE PraVisH na NqkUF RazBiracH... aKo oshTE NE sI sE SetiL RazBiraCho aZ sE KeFq nA R&B stYLe, nE NA TVoITE LUBimCi taKA cHE MqsTo zA sRAvneNIe nQMa

аха, ясно. значи викаш че знаеш защо слушам тази музика. хмм интересно, някъв си психолог явно. не се права на никав, аз съм какъвто съм! 'ънда' звученето е мноо по яко, мноо по близо до това какъв е бил замисъла на хип-хоп. върху изчиестен бийт да се редят рими за ежедневния живот в гетото на NY. Просто се видя че тва е печеливщ бизнес и като покажеш някви коли, кинти, ала-бала и сичко се лепва и смуче. тва по-зле и от поп-а стана. както и да е, няма да разбереш. та от hip-pop слушам само някои изрбани неща и то предимно на купончета и такива, ежедневно просто не виждам как може да се слуша
    peace!
    HiP-H0P 4 LiFe!

Супер фен
    UndA-zVucHEnetO e MnoGo pO qkO zA tEb, zA mEN E MnogO pO qkO NareJDanEtO nA RiMI VurhU nqkAkUV pO MeLudoCHeN INstRuMeNTaL... i KakVo zNAeSh zA GetOtO v NY ? kOi e KazaL cHE TRqbAVa dA sE KEFq nA GEtOtO v NY ? aZ SLUsHAM I GLedaM tOVa nA KOetO IskaM da PRiLIchaM... ISkAM da tI ZaDAm eDIn PRoSt VupROS : Ti nA kOi ISkaSH da PRiLichaSh : nA NEgRiTE oT GEtOtO nA USA iLi nA ChiNgY PRiMerNO ? KakUV JiVoT IskaSH da jiVeeSh... KAkaVi KoLI ISkaSH da KaraSh... KakVO IskaSH da QdeSh... KakVI DRehI IskaSH dA ObLIchaSh... ? nE MI iZLIzaI saMO s BanaLNiTE OTgoVorI oT tIpA nA : oBikNOVenNItE nEShtA sA MnoGO pO KrasiVi iLI... KoLata NE PRaVi cHEoVeka, PRiTE ne Sa Nai VajNOtO i t.N... nOraMaLNo E VSeKi cHOveK Da sE sTREmI dA pOStIGNe neShtO POVecHE oT TOvA koEtO e i dA JiVEe pO DObRE. zATOvA AZ JiVEq s TaZI MuzIKa veCHe 7 GodiNi, sTAvAM I LqgaM s neQ, VEcHE e ChaST oT mEn... a Ti SLushaSH nqKOi NEshTA oT VRemE nA VReMe.. KakTo KazAh : MQstO za SRaVNenIE NqmA - NitO MejDU R&B i UNdErGroUnd-a, nItO MejDU MeN i tEb

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Особенно Chingy ми говори за лигав комерс рап

Естествено че е комерс уе пич,то тфа е замисала на рап музиката!Чрез нея бедните гето негра да станат богати и известни и да имат пари коли и кучки за които пеят постоянно,так че да кажиш КОМЕРС рап е тъпо,щото тоя стил сичко е с цел да е комерс.
    GeT It NiGgA?

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Град
    universe
    Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow
    Особенно Chingy ми говори за лигав комерс рап

Естествено че е комерс уе пич,то тфа е замисала на рап музиката!Чрез нея бедните гето негра да станат богати и известни и да имат пари коли и кучки за които пеят постоянно,так че да кажиш КОМЕРС рап е тъпо,щото тоя стил сичко е с цел да е комерс.
    GeT It NiGgA?

хехе тва е най-големата заблуда. да, на много голяма част целта им е точно да забогатеят с тва и да се измъкнат от гетето. Но с това не се изчерпва хип-хопа. Сичко било комерс, това е защото сички го слушат и секи се кефи, нещо като ПОП музиката ве - там БРитни,Кристина, и другите лигли. Днес са тук, утре нов хит и така. Да, хип-хоп индустрията заработва огромни печалби, от дискове, дрехи, концерти и секви други простотии. АБе примерно една група до '96 - '97ма прават нечовешки албуми, и сравнен с този от 2003-та примерно е пълна боза. затова предимно слушам неща от този период. ай get it?

Супер фен
    oT TOvA koEtO kaZA RaZBraH cHE KoLKOtO pO StarO e NeshTO ToLKovA pO doBRo e... TakA Li ?

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    oT TOvA koEtO kaZA RaZBraH cHE KoLKOtO pO StarO e NeshTO ToLKovA pO doBRo e... TakA Li ?
    ne estestveno
    ima mnogo novi , naistina dobri pesni no ne mojem da otre4em klasikata v janra :P

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    samo kat vidq nakav tapanar det slu6a mi6o lainara i nekvi takiva LAMERI TUPI napravo me izbiva na sadizam edin den za malko se sdurjah da ne sma4kam trima kreteni motae6ti e pred ndk s nai dobriq mi priqtel det samo 4aka6e da kaja :as 6te otnesa toq ot levo a ti drugite dvama!" ama as puk zeh ta se sturpqh ....no pove4e nadali 6te napravq takiva komprimisi napravo bez nikvi preduprejdeniq vadq karabinera i verigata i napravo prez krakata i ot tam boi dokato di6a !

i az sum taka nE gi ponasiam,otvratitelni sa!
    podkrepqm vi, horica i az sum taka

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    ne estestveno
    ima mnogo novi , naistina dobri pesni no ne mojem da otre4em klasikata v janra :P
    aZ NE pItAh tEB nO kakTo i dA e... i OtNovO sTiGaMe dO tOvgA koEtO KaZaH aZ PreDi NqkoLKO MneNIq : MuzIKaTA nE sE DeLi nA KoMErS i UndREgRouND, nA StaRA i NovA, nA tAkAvA zA UDovoLstViE i taKAvA zA paRi i t.N.... nO nA koI dA gO ObqsNIsH tVa kaTO VseKi VtoRi ChuL 2-3 StaRI iMEna i POChnaL dA sE PravI nA RAzbIraCh...

Град
    universe

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    samo kat vidq nakav tapanar det slu6a mi6o lainara i nekvi takiva LAMERI TUPI napravo me izbiva na sadizam edin den za malko se sdurjah da ne sma4kam trima kreteni motae6ti e pred ndk s nai dobriq mi priqtel det samo 4aka6e da kaja :as 6te otnesa toq ot levo a ti drugite dvama!" ama as puk zeh ta se sturpqh ....no pove4e nadali 6te napravq takiva komprimisi napravo bez nikvi preduprejdeniq vadq karabinera i verigata i napravo prez krakata i ot tam boi dokato di6a !
    i az sum taka nE gi ponasiam,otvratitelni sa!
    podkrepqm vi, horica i az sum taka

Опаа, тука не сте прави. никой не ви дава право да посягате на когото и да било, да смех може да има, но оттам нататък е пълна селяния.

Повече от фен
    Град
    Amityville
    [quote="BeAsT"]
    Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow

хехе тва е най-големата заблуда. да, на много голяма част целта им е точно да забогатеят с тва и да се измъкнат от гетето. Но с това не се изчерпва хип-хопа. Сичко било комерс, това е защото сички го слушат и секи се кефи, нещо като ПОП музиката ве - там БРитни,Кристина, и другите лигли. Днес са тук, утре нов хит и така. Да, хип-хоп индустрията заработва огромни печалби, от дискове, дрехи, концерти и секви други простотии. АБе примерно една група до '96 - '97ма прават нечовешки албуми, и сравнен с този от 2003-та примерно е пълна боза. затова предимно слушам неща от този период. ай get it?
    Ми мн ясно че 2003 ф повечето случай ши е по-добрия албум щот музиката се развива все пак...Ама тфа за класиките го казваш така все едно сегашните песни не могат да се сравняват с тях.Чакаи още десетина години да видиш как ши са разбиваш кат чуйш Drop It Like It's Hot, Wanksta и т.н. щоту тугаа тфа ш'са също класики :Р И не "на голяма част целта им е да забогатеят",а на ВСИЧКИ тфа им е целта,щото всеки иска да е сред звездите

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    SAMO SNIPER OLE

Супер фен
    [quote="CRaZy_IKT"]SAMO SNIPER OLE[/quote
    TochNo tAkA... da JiVee bG rAp-A... dA JiVEe i sPENS i bG tOp stO za da imA kudE dA sI PuskA KliPOVeTE aZis

Аз определено съм за Снайпер Мноо по-яки са

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от lov3`sk8
    A VupRosA shTo sA pO qkI shTE mI oTgoVoriSh suS : sHTotO R&B sA TuPI. nA VuPRosA shTO R&B sA tUpI shTE iMA sE cHUdiSH kFo dA Mi kajEsh... qSni sTE MI vSichKi.. koNE s KaPAci

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Ar end bito sa nadyti fykliovci! Samo Spens rullz

Цитирай Първоначално написано от lov3`sk8
    A VupRosA shTo sA pO qkI shTE mI oTgoVoriSh suS : sHTotO R&B sA TuPI. nA VuPRosA shTO R&B sA tUpI shTE iMA sE cHUdiSH kFo dA Mi kajEsh... qSni sTE MI vSichKi.. koNE s KaPAci
    Не е верно. Не ме кефат АрЕнБи щот песните не ме кефат толкова много-е има 2или 3които са ме кефели и още си слушам едната,ма примерно мноо по-ме кефат текстовете на Спенс а и Спенс ми е един от любимите

за мен и 2те са тъпи
    липсва 4ти отговор в анкетата "и 2-те не стават"

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Ъ!Кфо прикаате тапотий уе Спенс рулз а у...замислете са ако не беше Шамара с Фенки,Фенки дали изобщо Спенс щеше да съществува,а?Иначе Спенс според мене е по-добър рапър от Шамара,ама като цяло R&B праат мн по-яки хитове,и парчета на които моиш си избухваш ф диското примерно.На Спенс песните са некфи кат са напушиш да ги слушаш(ама пак си ме кефят де ).

reazon'
    Guest

m$

Napu6en-Buhal
    Тук не мисля че си прав....Във по предишните постове сравняваш Globe & R&B Wear...
    E Globe хиляди пъти по просперираща марка от R&B Wear независимо във какъв стил и насока говориме !
    Все пак UK vs BG > нали се сеш' че разликата е колкото мравката и слона....

Супер фен
    reazon` nEshtO sI Se ObuRkaL.. NIkoGa NE suM SRaVnqvaL R&B WeaR s GLobE... GloBE SushTO PRavqT qKi nEshTa... segA daLI POVecHE oT R&B weAr... MisLQ cHE e VuPRoS nA vKus nA MEn LichNo I dveTE mI HaresVat

Guest
    Нито едно от двете ... всичкото е скапан и гаден комерс!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от Momcheto_sf
    за мен и 2те са тъпи
    липсва 4ти отговор в анкетата "и 2-те не стават"
    ЗаЩоТо ТаКа КаЗа ЛЕДЕНИЯ
    прочети първите страници и ще разбереш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове