- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- RnB vs. SniPeR
ChiNgY - LigaV koMerS... mAI NE sI RazBrAL... aZ nE deLq MuziKAtA nA KOMerS i UndErGrouND... nA StaRA i NoVa... aZ q DeLq nA TAkAvA kAkVatO Mi HaresvA i TaKAVa KoqtO nE... tOchNo takIvA katO TEb sA pOZioRiTE - tI nE SLushAsH MUzIkaTa zAsHtotO tI HaresVA a zA dA sE PraVisH na NqkUF RazBiracH... aKo oshTE NE sI sE SetiL RazBiraCho aZ sE KeFq nA R&B stYLe, nE NA TVoITE LUBimCi taKA cHE MqsTo zA sRAvneNIe nQMa![]()
mi ne slu6am mn i dvete,ama rnb mi dopada pove4ko0o0o![]()
Nqma da usporvam fakta 4e starite par4etata sa si nai-dobrite , te si ostavat klasika i ve4ni hitove , no ne moga da otmina istinata , 4e i v dne6no vreme mnogo rapuri pravqt svqsna muzika , bih kazala hitove
estestveno , ne govorq za bg hip-hop , koito vsu6tnost nikuf go nqma , a za zapadniq , koito e nomer 1![]()
Първоначално написано от Napu6en-Buhal
аха, ясно. значи викаш че знаеш защо слушам тази музика. хмм интересно, някъв си психолог явно. не се права на никав, аз съм какъвто съм! 'ънда' звученето е мноо по яко, мноо по близо до това какъв е бил замисъла на хип-хоп. върху изчиестен бийт да се редят рими за ежедневния живот в гетото на NY. Просто се видя че тва е печеливщ бизнес и като покажеш някви коли, кинти, ала-бала и сичко се лепва и смуче. тва по-зле и от поп-а стана. както и да е, няма да разбереш. та от hip-pop слушам само някои изрбани неща и то предимно на купончета и такива, ежедневно просто не виждам как може да се слуша![]()
peace!
HiP-H0P 4 LiFe!
UndA-zVucHEnetO e MnoGo pO qkO zA tEb, zA mEN E MnogO pO qkO NareJDanEtO nA RiMI VurhU nqkAkUV pO MeLudoCHeN INstRuMeNTaL... i KakVo zNAeSh zA GetOtO v NY ? kOi e KazaL cHE TRqbAVa dA sE KEFq nA GEtOtO v NY ? aZ SLUsHAM I GLedaM tOVa nA KOetO IskaM da PRiLIchaM... ISkAM da tI ZaDAm eDIn PRoSt VupROS : Ti nA kOi ISkaSH da PRiLichaSh : nA NEgRiTE oT GEtOtO nA USA iLi nA ChiNgY PRiMerNO ? KakUV JiVoT IskaSH da jiVeeSh... KAkaVi KoLI ISkaSH da KaraSh... KakVO IskaSH da QdeSh... KakVI DRehI IskaSH dA ObLIchaSh... ? nE MI iZLIzaI saMO s BanaLNiTE OTgoVorI oT tIpA nA : oBikNOVenNItE nEShtA sA MnoGO pO KrasiVi iLI... KoLata NE PRaVi cHEoVeka, PRiTE ne Sa Nai VajNOtO i t.N... nOraMaLNo E VSeKi cHOveK Da sE sTREmI dA pOStIGNe neShtO POVecHE oT TOvA koEtO e i dA JiVEe pO DObRE. zATOvA AZ JiVEq s TaZI MuzIKa veCHe 7 GodiNi, sTAvAM I LqgaM s neQ, VEcHE e ChaST oT mEn... a Ti SLushaSH nqKOi NEshTA oT VRemE nA VReMe.. KakTo KazAh : MQstO za SRaVNenIE NqmA - NitO MejDU R&B i UNdErGroUnd-a, nItO MejDU MeN i tEb
Особенно Chingy ми говори за лигав комерс рап
Естествено че е комерс уе пич,то тфа е замисала на рап музиката!Чрез нея бедните гето негра да станат богати и известни и да имат пари коли и кучки за които пеят постоянно,так че да кажиш КОМЕРС рап е тъпо,щото тоя стил сичко е с цел да е комерс.
GeT It NiGgA?
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Първоначално написано от Lil` Bow Wow
хехе тва е най-големата заблуда. да, на много голяма част целта им е точно да забогатеят с тва и да се измъкнат от гетето. Но с това не се изчерпва хип-хопа. Сичко било комерс, това е защото сички го слушат и секи се кефи, нещо като ПОП музиката ве - там БРитни,Кристина, и другите лигли. Днес са тук, утре нов хит и така. Да, хип-хоп индустрията заработва огромни печалби, от дискове, дрехи, концерти и секви други простотии. АБе примерно една група до '96 - '97ма прават нечовешки албуми, и сравнен с този от 2003-та примерно е пълна боза. затова предимно слушам неща от този период. ай get it?
oT TOvA koEtO kaZA RaZBraH cHE KoLKOtO pO StarO e NeshTO ToLKovA pO doBRo e... TakA Li ?
ne estestvenoПървоначално написано от Napu6en-Buhal
ima mnogo novi , naistina dobri pesni no ne mojem da otre4em klasikata v janra :P
podkrepqm vi, horica i az sum takaПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
aZ NE pItAh tEB nO kakTo i dA e... i OtNovO sTiGaMe dO tOvgA koEtO KaZaH aZ PreDi NqkoLKO MneNIq : MuzIKaTA nE sE DeLi nA KoMErS i UndREgRouND, nA StaRA i NovA, nA tAkAvA zA UDovoLstViE i taKAvA zA paRi i t.N.... nO nA koI dA gO ObqsNIsH tVa kaTO VseKi VtoRi ChuL 2-3 StaRI iMEna i POChnaL dA sE PravI nA RAzbIraCh...Първоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Първоначално написано от amy lee
Опаа, тука не сте прави. никой не ви дава право да посягате на когото и да било, да смех може да има, но оттам нататък е пълна селяния.
[quote="BeAsT"]Ми мн ясно че 2003 ф повечето случай ши е по-добрия албум щот музиката се развива все пак...Ама тфа за класиките го казваш така все едно сегашните песни не могат да се сравняват с тях.Чакаи още десетина години да видиш как ши са разбиваш кат чуйш Drop It Like It's Hot, Wanksta и т.н. щоту тугаа тфа ш'са също класики :Р И не "на голяма част целта им е да забогатеят",а на ВСИЧКИ тфа им е целта,щото всеки иска да е сред звездитеПървоначално написано от Lil` Bow Wow
![]()
SAMO SNIPER OLE
[quote="CRaZy_IKT"]SAMO SNIPER OLE[/quote
TochNo tAkA... da JiVee bG rAp-A... dA JiVEe i sPENS i bG tOp stO za da imA kudE dA sI PuskA KliPOVeTE aZis
Аз определено съм за СнайперМноо по-яки са
A VupRosA shTo sA pO qkI shTE mI oTgoVoriSh suS : sHTotO R&B sA TuPI. nA VuPRosA shTO R&B sA tUpI shTE iMA sE cHUdiSH kFo dA Mi kajEsh... qSni sTE MI vSichKi.. koNE s KaPAciПървоначално написано от lov3`sk8
Ar end bito sa nadyti fykliovci! Samo Spens rullz
Не е верно. Не ме кефат АрЕнБи щот песните не ме кефат толкова много-е има 2или 3които са ме кефели и още си слушам едната,ма примерно мноо по-ме кефат текстовете на Спенс а и Спенс ми е един от любимитеПървоначално написано от Napu6en-Buhal
за мен и 2те са тъпи
липсва 4ти отговор в анкетата "и 2-те не стават"
Ъ!Кфо прикаате тапотий уе Спенс рулз а у...замислете са ако не беше Шамара с Фенки,Фенки дали изобщо Спенс щеше да съществува,а?Иначе Спенс според мене е по-добър рапър от Шамара,ама като цяло R&B праат мн по-яки хитове,и парчета на които моиш си избухваш ф диското примерно.На Спенс песните са некфи кат са напушиш да ги слушаш(ама пак си ме кефят де).
Napu6en-Buhal
Тук не мисля че си прав....Във по предишните постове сравняваш Globe & R&B Wear...
E Globe хиляди пъти по просперираща марка от R&B Wear независимо във какъв стил и насока говориме !
Все пак UK vs BG > нали се сеш' че разликата е колкото мравката и слона....![]()
reazon` nEshtO sI Se ObuRkaL.. NIkoGa NE suM SRaVnqvaL R&B WeaR s GLobE... GloBE SushTO PRavqT qKi nEshTa... segA daLI POVecHE oT R&B weAr... MisLQ cHE e VuPRoS nA vKus nA MEn LichNo I dveTE mI HaresVat
Нито едно от двете ... всичкото е скапан и гаден комерс!
ЗаЩоТо ТаКа КаЗа ЛЕДЕНИЯПървоначално написано от Momcheto_sf
прочети първите страници и ще разбереш![]()