.

Виж резултатите на анкетата: ???

Гласували
44. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • RnB Records

12 27,27%
  • Sniper Records

27 61,36%
  • И двете ме кефят

5 11,36%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80

Тема: RnB vs. SniPeR

Фен
    Град
    София-ЛОЗЕНЕЦ много ясно

Giovanni

Хахахахаах тая тема как не съм я видял по-рано бееее...Та R&B или Sniper честно да ви кажа не съм за нито 1 от двата,вупреки че ако ме видите как се обличам и как изглеждам ще ми кажете "Я Мишо Шамара" Всеки път кофато се разходя из НДК или по Витошка на кефе или по магазините или...абе няма значение от нас до там което е точно 5 мин ми го казват поне 5 пъти.МНОГО се дразня защото мразя да ме сравнават с някого.Аз лично съм баскетболистче и не мога да направя нищо по въпроса че и тоя се облича така.Та аз малко се отнесох.От Sniper ме кефят САМО DRS.А песните на R&B които ме кефят са:
    Ръцете си вдигнете
    Хубаво е лятото и може би...абе май са само тва Ще ви дам снимка да ми кажете кво мислите как изглеждам PEACE FROM ME
    Lozenec Hills Is Where I Live

Град
    София
    Аз не мога да разбера,защо смешници като Мишо и Спенс пробиват чрез "яките си парчета",които не стига,че не са авторски,а и са с повърхностен текст.Приницпно слушам рап,но точно БГ рап-а буди смях в мен.Тези "звезди" само крадът музика , припев и инструментал.Заслужават само да им се изсмееш в лицето.Ето един пример:
    Спенс-Писна ми----->Jay Z
    Дребен Джи-ръцете си вдигнете---->Стинг-English man in New York
    Да не говоря Мишо колко е крал...леле майко...
    every moment is another change

One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Цитирай Първоначално написано от Napu6en-Buhal
    Цитирай Първоначално написано от untoten
    и двата лейбъла са смешни...но р'н'б обират точките. спенс поне не е такъ позьор и е "по- близо" до рап музиката, отколкото очиларката.
    MuLcHa, MuLchA i NishtO nE KAzA OchILaRkAtAPRavI hIp-hOp oT POvecHE oT 10 GodiNI. pO prOdajBiTE mU i pO IzvesnostA mU (nE sAmo V BuLgarIa) moJE dA RAzbeRsh KoLKo doBRe gO PraVi. a KolKOtO do SpensiTA... MnoGO e BLizO do RaP aMA mNoGo !!! s TvA ChaLGarsKO PredaVAnE pO bTV NapRvaO `e V IGraTA`. ChakAI maLKo nE beSHe Li tOchNo tOi ChoVeK koITo PraVeSHe VsichKo zA Hip-Hop KuLTurAta i Ne sE INteREsUvasHE oT parItE ? s TaQ cHaLgarSka KlasAcIq OPreDeLeNO RAzVIvA hip-hOP KuLTurAta ! i nE e OtishUL tAM zA KinTi naLi... OtIshUl e sHtoTo E MnoGO KrasIv... PinGviN BradqsUL
    KatO nE RazbIraSh NeshTO poNE sI MULchI chE Mi stAvA sMEshNo oT takiVA mNeniq
    Ей първо пиши на кирилица..второ Шамара от къде ги има тия пари,нали от ония дебелия Ванко 1 му беше нещо като продуцент т.е. давал му пари за записване праене на клипове..тва му помогна да не потъне като Спенс,разбира се,че Спенс ше е в такова положение като няма продудент и всичко в България се тегли от нета а не се купува лицензирано.Тъй като Ванко 1 беше зад Шамара тои не изпадна в такова положение пък ти си бъди шен на Шамара и си тегли албумите му от нета.Ако всичко в България се купуваше лицензирано може би Снайпер Рекърдс щеше още да съществува,така че не казвай че Спенс е позъор(сори ма не намирам ер малък )няма кой да купува лицензирана музика тва е...

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    хахаха ама и такава тема ли имало бе....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си