- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- RnB vs. SniPeR
Хахахахаах тая тема как не съм я видял по-рано бееее...Та R&B или Sniper честно да ви кажа не съм за нито 1 от двата,вупреки че ако ме видите как се обличам и как изглеждам ще ми кажете "Я Мишо Шамара"Всеки път кофато се разходя из НДК или по Витошка на кефе или по магазините или...абе няма значение от нас до там което е точно 5 мин ми го казват поне 5 пъти.МНОГО се дразня защото мразя да ме сравнават с някого.Аз лично съм баскетболистче и не мога да направя нищо по въпроса че и тоя се облича така.Та аз малко се отнесох.От Sniper ме кефят САМО DRS.А песните на R&B които ме кефят са:
Ръцете си вдигнете
Хубаво е лятото и може би...абе май са само тваЩе ви дам снимка да ми кажете кво мислите как изглеждам
PEACE FROM ME
Lozenec Hills Is Where I Live
Аз не мога да разбера,защо смешници като Мишо и Спенс пробиват чрез "яките си парчета",които не стига,че не са авторски,а и са с повърхностен текст.Приницпно слушам рап,но точно БГ рап-а буди смях в мен.Тези "звезди" само крадът музика , припев и инструментал.Заслужават само да им се изсмееш в лицето.Ето един пример:
Спенс-Писна ми----->Jay Z
Дребен Джи-ръцете си вдигнете---->Стинг-English man in New York![]()
Да не говоря Мишо колко е крал...леле майко...
every moment is another change
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Ей първо пиши на кирилица..второ Шамара от къде ги има тия пари,нали от ония дебелия Ванко 1 му беше нещо като продуцент т.е. давал му пари за записване праене на клипове..тва му помогна да не потъне като Спенс,разбира се,че Спенс ше е в такова положение като няма продудент и всичко в България се тегли от нета а не се купува лицензирано.Тъй като Ванко 1 беше зад Шамара тои не изпадна в такова положение пък ти си бъди шен на Шамара и си тегли албумите му от нета.Ако всичко в България се купуваше лицензирано може би Снайпер Рекърдс щеше още да съществува,така че не казвай че Спенс е позъор(сори ма не намирам ер малъкПървоначално написано от Napu6en-Buhal
)няма кой да купува лицензирана музика тва е...
хахаха ама и такава тема ли имало бе....