- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ako imate problem s cs
Ako imate nqkav problem s counter-strike ili iskate da se u4ite da igraete ubra6taite se kam men ili na meil - por_bg@abv.bg 6a vi pomogna s kvoto moga)
Lud sam na Cs![]()
akoo..stava vupros za "CS"..kajete purvo ot kude da si q svalq..i t.n.Puk posle 6te vi kaja dali me biva![]()
![]()
Който ме харесва, не ме заслужава, а този
който не ме харесва , ми просто няма вкус!
Аз имам проблем с ЦСвинаги като вляза е пълно с хакери, пак ги убивам ама преебават цялата игра. Аре казвай какво да права ве разбирачев на тебе разчитам ЦС МАСТЕР ЪВ фРАГС.
![]()
Vesoooo s toq CS se pobarka we![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ами да имам проблем и то голям много трудно ме убиват толкова съм добър....,че няма с кого да играя вече ПОМОГНИ МИ!!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Мамоооооо, ама тая игра още ли е жива![]()
![]()
![]()
![]()
Цс,Цс,Цс..затова живея самоо
Първоначално написано от lilizal
http://www.cstrike-planet.com/
http://c-strike.headoff.com/
Em ^i dont give a fuck^ mnogo gi razbira6 eiteq saitove sa qki ;]] {} ako iska6 da te u4a da igrae6 ili da igrame v edin sarvar taka 6te mi e po lesn0 ili napravo v vas da doida kakto iska6
)
идвай,идвай {}Първоначално написано от h0Le
![]()
Idvam idvamsega li ama v plovdiv mnogo vali ...
i garmi :~( {}
хихи и утре е ден![]()
{}
Damm ama az iskam sq da doida ;]sq hva6tam taksi i idvam{}
Идвай си ти, скачай на влако и тупа лупа айде у софиятя. После са качваш на ено такова , викат му тарамвай, ама внимавай че като се качиш вратите му се хлопват и да не сте утепаеш.
Та фъки, дай направо аз да дойдем да ти покажа някоя нова позана CS де
пък и нали си ми обещала нещо, там се разбрахме за 5.55лв една работа
ти си заеш
.
има си ЛС има си и irc
използвайте ги тях е не темата![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.