- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Radikalnite promeni
[color=blue] Vaprosa mi e dali e imalo ne6to - nyakakvo sabitie, nyakoi 4ovek , koito da vi e oabrnal predstavite vi za jivota na 180
we'll die alone like a stone ^^
Men me promeni edno re6enie, zaradi koeto napusnah Bulgaria...ot togava ne6tata se korenno razli4ni i si otvorih o4ite po mnogo vaprosi.
Promenite sa gotino ne6to, no osyznavam, 4e sam ot horata deto iskat spokoino da si izjiveyat jivota i da badat normalni, kolkoto i trudno da bade tova![]()
we'll die alone like a stone ^^
Mom4eto, v koeto se vlubih do poluda preoburna jivota mi. Toi poneje ne me obi4a6e, az zapo4nah da se staraq da me haresa - nqkvi bezumni dieti da slabeq, po4nah da pravq gluposti na poraziq, izcqlo se promenih. Rezultat nikakuv - toi prosto ne me obi4a6e i edva li 6te6e da me zaobi4a. Oba4e posledstviqta za mene bqha potresava6ti. Imam predvid i fizi4eski promeni nastupiha, razzbolqh se ot edna adski kovarna bolest, v sledstvie na dietite i prostotiite.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
В живота им се появи една овца която преобърна живота ми..почна да се рови в собствения ми живот настрои всички приятели срещу мен и така....кво да кажа ДА ГО ДУХА!!!Сега нищо не е както преди![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Имам малко повторения живот живот живот ама кво да направя ядосах се![]()
![]()
![]()
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Хм, мисля, че няма, защото аз по принцип съм човек, който трудно се обеждава в нещо, трябва да ми се преведат много доказателства, да го обмисля добре, а това иска време, така че изведнъж да ми се променят възгледите...Мисля, че няма да такъв случай. Случвало ми се е наистина да си направя някое велико (най-често песимистично) прозрение за живота, но за да продължа да живея нормално гледам да го забравя![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Kogato izgubih nai-golqmata si liubov i nai-serioznata mi vrazka. Kogato toi me zarqza vse edno sveta se srina v krakata mi. Dokato letqx v oblacite i se sgromolqsax na zemqta. po4nax gajetata da gi nqmam za ni6to smenqx gi ei tai da ubivam vremeto. pravex go za6toto se strahuvax da ostana sama no vsa6tnost bqx samotna i sarceto mi be prazno bez nego. i dori sega sled 1 godina ne sam namerila 4ovek koito da me kara da se 4uvstvam taka kakto s nego. ve4e sprqx da vqrvam v liubovta. nqma liubov vsi4ko e licemerie ot men da go znaete![]()
of stiga serialski istorii sam pisala![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Решението на проблема ти е приложен в подписа ти!!!Първоначално написано от Chiana
emi ne..sqkash oshte ne se e slu4ilo nishto koeto da ob1rne jivota mi na 180 gradusa...az s1m mn emocionalna,poddavam se lesno na promeni no....
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
За големи промени не се сещам. Ама има много по-малки който ми остават трайно