- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Закъснява ми вече с 10 дни
месечния цикъл ми закъснява вече 10 дни.
отговорете ми хорааааааа...никой ли не знае![]()
Ам ти като си била с дрехи как да забременееш?Щом не сте правили секс и той не е свършвл в теб,няма как да си забременяла!
И при това си още малка и цикълът не ти се е регулирал,така че е нормално да ти закаснява!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Ех, момиче, затова е този форум. Прочети някоя друга тема и ще си отговориш сама на въпроса.![]()
+1 и аз така мисля!Промените в цикъла могат да се дължат не само на бременност, а и на: отслабване, диета, стрес, промяна в климата, взимане на някъкви лекарства!И на мен ми закъснява, но секи случай няма как да съм бременна!Първоначално написано от chokolate_girl
не се тревожи нормално е да закъснява! аз съм на 15 и ме е прескачало с 2-3 месеца не се безпокой![]()
Споко .... и на мен ми закасня с 11 дни .... когато отидох на гинеколог той каза 4е просто сам нямала овулация тоя месец и затова се е полу4ило така ....![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ManetY
![]()
И мен ми закъснява сега с 13 дена ама и аз може да ида на гинеколог и ще видим кво ще каже
![]()
na men mi bese zakusnql 19 denanqma stasno milichka sa ti doide
sl@durcheto_11
Спокойно, всичко е нормално. На мен по 2 месеца ми закъснява![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
На мен пък ми закъснява с 17 дена-почти като тебе съм.Ама бях на гинеколог и каза, че в тази възраст е нормално цикъла да е нередовен!Първоначално написано от sladurcheto_11
ti 4yva6 li se?........................
maleeeee, ti dobre li si be momi4e?!?!
10 dena....pf.........men mi zak1snqva s 5 meseca ako ne i pove4e.........
TA PO TEMATA: ne si bremenna.![]()
kvo da znaem?!?!?!?aman ot PROST narod,moje da e ot klimat,nervi,100 dr prostotii!!!Bob li da hvurlq,4e da ti kaja???Първоначално написано от bonbon4e_to
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg