zdr na vsi4ki /...dobre 4e se hvanah da 4eta 4e da mi doide malko akala v glavata na malka stapka bqh da go pora4am...
znachi as si imam problem s papkite i pri men se poluchava mn tapo poneje ne sam v bg , a tuk v angliq mojesh da namerish absoliuno vsi4ki mazila kremove i tn za papki..
obache ostanovih edno....
- * miite si liceto redovno sutrin i ve4er (nai we4e ve4er za damite I si iztrivaite grima predi da si legnete)
* orni4ete se malko s boklucite koito qdete ( ako e vazmojno spre4e chipsove biskviti osobenno shokolada - nqkoi ot vas shte kajete da ama as am prestrastena - emi i as bqh ama go sprqh )
* ima edni takiva malki tubichki , garnier nitrogena oxy clean & clear gi imat za speshni sluchai za papki (izgarqt papkata i q razkarvat za 2-3 dni )
*piite mnogo voda
*qjte plodove ( no ne babani - ot tqh se debelee )
* ne stiskaite papkite , pori4kite i tn tn ( za jalost oshte ne moga da se ottarva ot tozi si navik )
*hodete na kozmetik
* znam ot lichen opi 4e Loreal i Garnier seriite protiv papki pomagat ( no e dobre pone da gi meknata za da ne moje kojata vi na privikne kam produkta i da moje vseki pat da ima efekt )
lele imashe oshte mn mn takive koito poagat no neshto gi pozabravih ....shte gi napisha kat se setq