Отдавна не бях засичала Аз съм българче във форумите, но и на мен ми направи впечатление знака. Наистина ми падна в очите, момче, недей така...
Колкото до нацизма - силно свързано с национализма течение, движение за "чиста раса". Хитлер смятал, че неговата раса е едва ли не богопомазана и затова всички останали трябвало да бъдат унищожени или претопени. Тези, които не можели да се претопят - смърт! Трябва да ви кажа, че Хитлер не е избивал само евреи, макар те да са най-много. Избивал е всички, които му се изпречели. В България има турци, цигани, руси, арменци и др. - трябва ли да избием всички? Въобще знаете ли какво е да убиваш? Виждали ли сте кръв така да шурти от гърдите на човек, виждали ли сте как някой умира? Как се гърчи, как издухва?! Не? Не сте виждали? Да бе? Ама сте се засили да убивате хиляди, нали? Знаете само да ритате и да говорите. Ама сигурно половината от вас си нямат и представа от шовинизъм, от нацизъм и национализъм.
Знаете ли, че след Втората световна война ГЕРМАНИЯ ограничава до толкова властта принадлежаща на ЕДИН човек, че едва ли не всяка Институция се контролира от още поне две други. Германия сама се пази от това да не се случи отново. Защото Хитлер е бил един комплексар, с много добри писатели на речи и познавачи на психиката на тълпата. Хитлер е дребно човече , попаднало в точното време! Втори Хитлер не трябва да има, защото, шовинисти, света ще ви разкъса, спомняйки си за терора. На бас, че ако вие бяхте живели по времето на онези нечовешки мъчения, когато земята е била АД , нямаше да изчанчите застреляните си умове и да пропагандирате нацизъм.
Това за всички, които смеят да се нарекат нацисти и крайни шовинисти, за Аз Съм Българче, моля те бе човек, не се излагай, махни това нещо!

П.П. Само да ви светна като админ на друг форум, че само админите могат да барат в профилите и подписите. Модерите могат да се занимават само с мненият.