Щом искате ще си махна този знак от подписа. Само да отбележа, че не сте Вие хората, който ще казват какво да правя с данните и нешата, които са ми в профила. Ще помоля хората които написаха "БГ", да се мъчат колкото се може по-малко да използват това съкрашение. На мен лично много добре ми звучи "БЪЛГАРИЯ". Някой беше намеси и знамето...да подчертая, че трибагреника няма нищо общо с герба. Просто ПОНЯКОГА той се слага върху знамето. Герба на България е символ на държавата, както всеки град си има герб. Хитлер не е човекът който е измислил пречупения кръст, а той просто го е "взел" и го е обърнал => значението му е обратно. Ако сте видяли (и сугурно сте) пречупен кръст на обратно на този който е използвал Хитлер, може би не е някой който го е объркал, а който има други вярвания. Чувал съм, че някакъв поп или някакъв свещенник (незнам точно) е излизал (), като е носел нещо като шал и от лявата страна е бил пречупения кръст на Хитлер, а от другата обратния. Аз знам какво означава пречупения кръст (този който явно не одобрявате). Мисля, че няма да имам нищо против расите, ако в България не живееха цигани, евреи, китайци, японци, негри...просто всички са ми противни. Имам приятели турци и...рядко се замислям, че са такива, но не одобрявам това, че са в нашата държава.