- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за спирането на търскачките?
Какво мислите за спирането на търсачките?Мен ако питате отврат!Що направо не се гръмнат?!
мен ако питаш -има 1000000 теми по тоя въпрос![]()
та по темата-супер глупаво е.нямат си друга работа и се занимавт с фрии сърварите![]()
а сега искат и торентите да махат..
![]()
m ti kwo misli6 a?Na si4ki im e super weselo sigurno nali.......nemate si rabota samo tupi wyprosi zadawate
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
mi tupo, ama vse nqkude se namira po ne6to![]()
mislim, 4e e SHIT
Любовта е най-висшата степен на омразата
abe napreveno ot glupaci za glupaci![]()
![]()
hihi koito ne znae kak da se opravi 6te si sedi bez ni6to na harda
![]()
![]()
Хах то бива да почна и да мисля...
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
ako iska6 sled vreme da slu6a6 muzika, ako iska6 da gleda6 filmi teli i zapisvai na diskove sega dokato o6te ima 6oto posle 6e si vika6 6o ne svalqh i ne pisah diskove dokato moje6e tyi4e posledvai moq primer qko diskove muzika,filmi,igri ta posle da znam 4e si imam vsi4ko![]()
kvo mislq? mislq, 4e totalno sme precakani
Аз мисля че отговорът е единодушен - ТЪПОТИЯ!![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Ами ... Да, може би за някои хора е глупаво ... както и за мен в началото ...
Но когато погледнеш реално и се замислиш колко пари взимаш от Джоба на любимия си изпълнител на ден, и колко зле е това, не само за бг музика , а и за всички други ... Ти става ясно, че е по добре така.
да но като погледнеш реално помисли си някой човек с 150 лева заплата и с 2 деца как ще си купува дискове..изобщо в бг заплатите са много ниски,и се чудиш дали тока да си платиш..водата...кабелната... ?а сега остава и да си купуваш дискове.един диск е към 15 лева.Аз например много често от един диск харесвам само 1 песен...какво да дам 15 лева за 1 песен ? не мисля че си струваПървоначално написано от Djursi
![]()
da ama DJURSI lubimia ti izpulnitel misli li za towa s kakwi pari vzema ot twoia djob, a dali lubimia ti izpulnitel dori znae imeto ti![]()
![]()
![]()
И да мисля, и да не мислявсе гъз
![]()
![]()
То пак ще се намери начин да има FТР-та споко и пак ще има пиратски дискове... И ако ги няма тея глупости из интернет, тогава цените ще са по ниски, защото ще се купува повече музика.
лайнарите от НСБОП го направиха! прат се на умни! "заради ЕС"Първоначално написано от amy lee
а кво 6те кажете като познавам такъв тъпак от НСБОП?бах му живота! С ИзВинеНие!!!все имам 4уството 4е съм преследван от такива!
Супер шибана работа е тва!Даже една от най-шибаните!А мен ако питате тва е щото са незаконни!Ма вие може и да не знаете!И ПОНЕЖЕ ЯКО СА ГИ ПОДГОНИЛИ, И СЯ ГИ СПИРАТ, АМА МИСЛЯ, ЧЕ СЕ ОЪТНАСЯ САМО ЗА БЕЗПЛАТНИТЕ!![]()
Ние вече сме без сървър, махнаха ни го((
Супер гадна работа...
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
A bob4ovcite nemali kfo da pravat i izmislili taq glupost![]()
Когато цъфнат теменужките и работите трагнат зле - еби им майката на всички и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и утеха в себе си търси, но и в себе си утеха ако не намериш - еби си маиката и ти!
nqma kakvo da mislq![]()
az mislq 4e shit, ne shit vreme be6e....na vsqkade po sveta e taka...a BG trqbva da e v sveta..nali.....puk i e malko po-dobre za Show biznesa kato cqlo...mai..
....mislete malko i za artistite we..i te du6a imat..i te pari iskat..
...(makar 4e az postoqnno si download-vam nelegalno)..
![]()
е кат няма фрий сървари сякаш няма други места за теглене,само едно е мястото,дето вси4ки си го знаеме-лесно,бързо,удобно...да ама не.нали си има програмки еМулето,ДЦ++ няма ли?айде ся не е толкова лошо състоянието и още малко ше по4акаме и ше вземем на руски фрийта да ка4ваме и готово,ше се опрай си4ко
![]()
kvo mislq li? mislq, che cqlata rabota e izkliuchitelno nagla! aide da vidim dali v pc-tata na tupanarite ot NSBOP nqma de ima mp3-ki ili filmi a?? pulno e! nqma chovek, koito da nqma pone CD napraven ot nqkoi pritel ili neshto ot sorta.. Posledniq put kato bqh v tva kafe ENERGY na popa i poznaite kuv disk slushah a?? Po edno vreme chuh edno takova 'rafter data bg' i kvo mislite?? tva e chovek,koito raboti v datata i kachva povecheto file-ve taka che da si gi zavrat otz*d tezi zakoni!..
p.s. leleee rqdko govorq taka..![]()
Your love is one in a million
Az ne mislq, samo psuvam![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.