- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Na koq pesen otgovarq nastroenieto vi dnes?
mnooogo sory ako e imalo takava tema,az vse pak potursih malko no ne namerih![]()
Има такава тема във Всичко Тийн Накуп и темата е моя... не си потърсила достатъчно!![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
ami tya e tolkova malka taya temi4ka 4e ni6to 4udno da ne si ya vidyala![]()
we'll die alone like a stone ^^
Eee ne mi se karaite de vseki pravi gre6ki,sorry![]()
6te pomolq nqkoi ot moderatorite da iztrie tazi temaMersi
![]()
mi mai na .. Kokosha glava - Da jivee homosexa![]()
![]()
taq tema e mn qka ama .... kakto i da eneska cql den sam pred tapoto pc i slu6am LP i poludqvam ko da se pravi Linkin Park - faint <----- e tazi pesen mi kasa du6ata ot kef kato q pusna i se razbivam aide pozdrav za si4ki fenove na LP
i az taka kato h0Le-toПървоначално написано от h0Le
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ami za dneska ... mai pesenta no one's there na kornza6toto se ne6to se preebava pri men i pak idva samotata i ehoto se vru6ta pri men i osuznavam 4e sum sam ama karai da vurvi :P ne sum se predal o6te
![]()
![]()
michael gray - the weekend
pri men trqbva da e ne6to brutalno neznam, moje bi na dimmu borgir - death cult armageddon ili na cradle of filth - from the cradle to enslave, ne6to sym brutalno iznerven![]()
opredeleno na Sunrise project ft. Ragga One-Big Up... ot nqkolko sedmici nastroenieto mi otgovarq na taq pesen... VELIKA E! Jah bless![]()