- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Samo ime li......
Ники ме кефиНе специално заради някой, просто е яко името. Николай означава победител.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Mi na men za momiche mi haresvat Kameliq i Anna(nai-dobrata mi priqtelka),a za momche Dimityr(tuka ima pryst momcheto koeto sega si haresvam)i Kristiqn(edin mnogo skyp priqtel)![]()
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
за момче най-любимото ми име е петър ,а за момиче - анне,алесандра ,рада , пламена , жанета
Еми да, права си...Първоначално написано от SneJna_
Ама аз пък си имам любимо име :P Александра за момиче. Незнам защо ми харесва, просто звучи готинкоА за момчета... Абе незнам Даниел ми харесва, Александър...
Александра никой мой приятел не го носи, мен са щяли да ме кръщават така и аз още се ядосвам, че не е станало
![]()
I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
Ami mene me kefiiiKristiqnna
Kristiqn
Grethen ami tova sa
mi za momi4e e qko desislava i viktoriq/a za mom4e ivan.krasi,marsel
Taka eПървоначално написано от SneJna_
Моето любимо име е Валентин. Брат ми се казва така, но не това е причината да ми харесва.. или поне така мисля.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Развигор!
От женските имена ми харесват Диди,Симона,Росица,Петя,Але ксандра,Ива,Цветелина и Ванеса(моето).А от мъжките - Симеон,Ивайло,Александър,Ц етомир,Ясен (на гаджето ми
),Радослав,Мартин и Иван.
![]()
Fuck me,i am famous!
Мъжки - Денис , Денислав , Габриел
Женски - Магдалена , Паола , Габриела
Звучат лигаво, но много ми допадат![]()
П.п. аз се се казвам Биляна и исках да си сменя името на Биянка![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
за мъжко име Владимир...може би,защото първото момче,което ми направи впечатление от новия ми клас преди 3 години беше той и много го харесах...пък и Владо ми звучи стабилно име за такъв готин човек
също и Николай
за момиче.... Стела...Ива...и моето галено именце Меги...мисля че ми ходи,а и е някво нежно...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Ами за мъжко име страшно много ми харесва Росен, незнам защо, не познавам момче с това име.
А от женските има доста, които ми харесват, ама най много като че ли Лора и София. Много яки ми се струват.
Също така Станимир/а много ми харесва (и мъжкия и женския вариант), защото имам много приятели с името Станимир (които са страшно готини), а най добрата ми приятелка се казва Станимира и също е страхотен човек.
In such ugly times, the only true protest is beauty!
kato ime za mom4e mn qko mi e Plamen stra6no gotino imence e. a pak za momi4e kalina valentina viktoriq;}
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
мъжко-Деян,Станимир,Ангел
женско-Анелия,Моника,Александра
Просто ме кефят,не са свързани с определени хора които познавам
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Мария-Хуана
за мъж не знам, може би Гошо
![]()
mi nqmam lubimo ime mojebi imeto na lubimiq mi 4ovek no tova ne se dulji na imeto a na 4oveka.a i moito ime mn mn si go haresvam-kristina