- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Samo ime li......
Koe e nai-lubimoto vi ime?Koi go nosi?Za6to vi haresva imeto?
Malko a tapi4ka temata ama.........![]()
![]()
![]()
Темата не е за този раздел!
Благодаря за вниманието!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Живота е компот,в който всеки се бори за слива!!!
ImAM MnoGo LuBiMi ImeNa.NaI-Obi4aM deSiSlaVa(HaResVa Mi Zvu4enEtO.Ina4e I LuBImAtA mI pEvIcA gO nOsI)HaResVa Mi Sa6To VerOnIKa(i SmQtAm TaKa JiVOt I zdrAvE dA sI kRAsTQ dETeTo Ako EmOMi4E)a mAjKO-aLEkSAnDAr.za6ToTO ghO nOsI gADjEtO mI i Za6ToTO...AbE kEfI mE!![]()
Нямам определено любимо име... Може би това на любимата ми баба - Росица![]()
ami didi mi e lubimoto ime mn mi haresva i zvu4i nqkvo mnogo detsko![]()
![]()
Ami za momi4eta Aleksandra i Viktoriq, a za mom4eta mi haresva mi Mi6o i ... mai za drugo ne se se6tam
![]()
You are the flame in my heart
You light my way in the dark
You are the ultimate star
You lift me from up above
Your unconditional love
Takes me to paradise
za momi4e-Silvana,Emiliq,Liliq.... i trite imena gi nosqt moi mn dobri priqtelki.... za mom4e-Sarkis,Cvetan(Ceco) i Mihail... sarkis-priqtelqt mi,ceco-saseda mimihail-dqdo mi i drugiqt sased
![]()
аз мн обичам името Кари, много ме кефи, за момче ме кефи Естилиан, имаше един пич в един друг форум дето се казваше стилиян, ама той се пишеше Естилиан и мн добре се съчетавашеобичам името Дани, винаги ме е кефело, хм също и Мерилин Менсън
![]()
![]()
![]()
абе намират се некви готини именца
![]()
nqmam liubimo ime.Vsi4ki imena sa mnogo hubavi.Ima samo edno ime,koeto me drazni-Karamfil-samo kato go 4uq i se poburkvam![]()
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
e za ime mn si mi hareswa niki<nikolai>
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
За момиче..Ариана или Александра - просто ми харесва как звучат, а за момченце..Максим - това име винаги го свързвам с един познат, който е наистина много красив..Също харесвам и името Стефан - също го свързвам с един сладур.![]()
Nothing ventured, nothing gained.
na men mi haresva imeto aleksandyr zvu4i kato pobeditel (aleksandyr makedonski i t.n.) a sy6to taka i mariq(moeto si ime i nezavisimo 4e e mn razprostraneno prodaljava da e mn hubavo ina4e za6to 6te e tolkova razprostraneno?) :P
Не искам много, искам всичко!
kalisto sa ne se se6tam bqha nqkvi mitologiii i nqkvi glupsoti i istorii edno bi6o gaje se kazva6e taka mno qko imence !
aBeP4eTo rulZzz
Moeto lubimo ime e Martina. Predi poznavah edno momi4e deto taka se kazva6e, be6e adski krasiva, napravo v lice prili4a6e na angel (bez da preuveli4avam), a be6e i dosta umna. Mnogo mi be6e simpati4na i nqkak si kato kajat imeto Martina go svurzvam s neq i zatova go haresvam.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
амииии не са много..а пък и аз си харесвам моето
значи
афени
албена(си е моето)
антоанета(едно момиче...ма просто името ме кефи щото на кратко може да и викат ети..)
златина(пак една сладурана..)
петя(мноу яки хора познавам с тва име..)
елена(много ми харесва..)
и тва са..
![]()
..But why?...
az se kazvam ..... venera ne me kefi no vsi4ki kazvat 4e e super qko neznam za mom4e me kefi LUbo az si xaresvam LUbo moje bi za tva {}{}xixi![]()
Ванеса , Анжела и Никол също..
и Мариса![]()
Мартин , Александър и Кристиян ми харесват..хубаво ми звучат ...![]()
![]()
![]()
Амм любими имена за ф нямам...За м са Тодор (единственото момче,което някога съм обичала) и Александър(най-сладкото и печено момче,което познавам...а и не само той)
za macka me kefi elena , kameliq a za mom4e pa nz anton
VictoR-Pobeda![]()
ooo az se kazvam ViktoriaПървоначално написано от BUTTERFLY{P}
...radvam se 4e ti xaresva...na men ve4e mi omr1zna xxixix
men me kefqt imenata Martin i moeto si-Viktoria...no nai nai nai nai-lubimoto mi ime e EVTIM!!!!!
martin(gadjeto mi), nikolai, lubo,alex a za jenski nqmam lubimo![]()
![]()