.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: promenih se

Hybrid View

Град
    някъде в мечтите си

promenih se

zdr na vsi4ki iskam ssamo da spodelq ne6to koeto adski me pritesnqva...
    promenih se i go use6tam promenih na4ina si na govorene stenah po agresivna promenih dori stila si na obli4ane predi ne svalqh tok4etata i poli4kite a maratonki nikoj ne moje6e da me ubedi da sloja a sq smaknati pantaloni maratonki gluposti uspeha mi spadna adski mnogo ot otli4ni4ka sq edva vrazvam 4at pat nqkoq 4etvorka po4ti propu6ih ama naj dobrata mi priqtelka koqto e tvarde protiv cigarite edva me sprq neznam kvo stava s men 6totaka se promenih predi bqh i nogo po vesela i gluposti
    neznam
    crawling in my skin
    these wounds they will not heal
    fear is how I fall
    confusing what is real

Голям фен
    hm mn e kofti da se promenish taka vnezapno...no hubavoto e 4e go osuznavash!ne znam kakvo da te posuvsetvam!To si zavisi ot teb kakva shte budesh...promenia si se zashtoto moje bi tova si iskala!Za uspeha v daskaloto i za cigarite e kofti...a za drehite...vseki ima nujda ot promqna v stila na obli4ane ot vreme na vreme!Po-dobre se stegni i pomisli kakva iskash da budesh!Ako mislish 4e taka se haresvash pove4e ne se opitvai da se promenqsh...no ako iskash da si vurnesh staroto "az" prosto se postarai!!!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Ami mila tova da ne bi da e ot poberteta!I az predi noseh poli4ki,visoki obuvki,puskah si dulgi nokti ama sega nito poli4ki nito dulgi nokti puk kak moli i visoki tok4eta,eee uspeha mi i toi malko spadna no ne e 4ak tolkova!Ama neznam kakvo da ti kaja prosto se stegni i nedei se poddava na murezela a u4i

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Щото си глупава и явно някой или нещо те влече надолу и ти не се бориш с него!! Търси причината в теб не в другите....и си помисли в какво обкръжение си и ако сметнеш че не е хубаво направи нещо!!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Ти ако не си искала нямаше да се промениш до такава степен!!!!Най-добре сега да влезеш отново в правия път защото после ще е вече късно!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    e kwo tolkwa za dunkite i maratonkite?Ne mislq 4e e bolka za umi4ane no twa 4e si si razwalila uspeha ne e mn hubawo a za cigarite-spoko seki po4ti gi po4wa no ako ima6 wolq 6te gi otkaze6
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Ами...трябва да се осъзнаеш навреме..по какъв път си тръгнала...да не пропаднеш съвсем

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi qvno si popadnala v nepodhodq6ta za tebe kompania
    moje bi pove4eto ti friends pu6at,za tova i ti si trugnala da propu6vat ..
    ne znam za6to si smenila stila si na obli4ane ..
    moje bi ti e vtrusnalo da hodi6 po edin i su6ti na4in oble4ena i za tova si smenila stila ?
    puk i nali znae6 horata se promenqt ...
    samo gledai da ne propadne6(kakto za sujalenie se slu4i s mnogo moi friends )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    и аз пропаднах..бях отличничка(ехеее..) а ся някфи четфорки деа..наще дано не разберат(тоест баба ми )..иначе аз отдавна съм смъкната-тва да ти е проблема..
    като се усещаш..промени се към тва каквато си била преди

..But why?...

Град
    някъде в мечтите си
    ami lipsva mi stariq stil pone malko no sega se 4ustvam po udobno i po-ko0mfortno nqkoj mi kazvat 4e predi sam izglejdala po-dobre drugi 4e sega sam po-qka i taka nz
    crawling in my skin
    these wounds they will not heal
    fear is how I fall
    confusing what is real

Град
    i live in dreamz
    Хаха , честито!Взела си да ставаш човек! :P

Сега сериозно..ами не виждам кое му е лошото,че си си променила стила на обличане.Все пак в тази възраст човек се изгражда като личност и все още търси себе си..Ти сама прецени в кой стил се чустваш по-добре.А що се отнася до успеха - предполагам, че всичко се дължи на добре познатия ми и на мен мързел..Пребори се с него, стегни се и всичко се поправя!Просто трябва воля.

Успех!\/
    Nothing ventured, nothing gained.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    EVALA!!!
    vsi4ko ti e na 6 be momi4e,samo nedei da pu6i6 i da si razvalq6 uspeha!
    kvi tok4enca,kvi gluposti....pfxaxaxaxa
    taka si si dobre nqa hodi6 kat nqkoi ligla q....

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Много ясно, че ще си без токчетата и поличките. Така по- ставаш Не е ли по-яко така? Поне няма да има "Оххх счупи ми се токчето", "Ми сега как ще седна...много ми е къса полата". Само това с училището не е добре, но като гледам май всички сме тръгнали на там

Град
    Тhe Land of the Drorks!
    Относно училището - зависи кой клас си какво искаш да станаеш "като пораснеш" и т.н.
    Това с токчетата хубаво, ама недей само да ставаш ходеща купчина дрехи!!!
    GROAAARRR!!!! много яка група!

Фен
    Град
    Монтана
    Kato cqlo promqnata e hubavo ne6to..no ne tolkova rqzka pak i 6tom i uspeha ti e padnal..vzemi se pozamisli kakvo si haresvala v predi6niq si na4in na jivot..nai-dobre spored men 6te e ako uspee6 da sy4etae6 staroto s novoto...v smisal da re4em da u4i6 kakto predi i da obli4a6 tova koeto sega ti haresva.Kolkoto i da ti smotano i sku4no v daskaloto (govorq ot li4en opi,za6toto i na mene mi e supet typo sega..pak i tqtoto idva..) 6te trqbva i taq godina da se izkara..postarai se da e s po visok uspeh..kofti e 4e ot 6-ca i padnala do edva kerepe6ta se 4-chica..Pravi kakvoto iska6 drugo no ne zarqzvai daskaloto za6toto mn trudno se navaksva posle
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Guest
    Всичко е от средата в която си попаднала, децата подражават на това което им направи впечатление - затова като отидеш в некое даскало и гледаш всички некви странни такива с кърпи на главите, панталони в които мога да спа като ходя на палатки и маратонки с размерите на компактен луноход и абсолютно всички говорят на някакъв странен марсиянски - ЪЪ -ЪЪЪ КОПЕЛЕ ЪЪЪ - КЪДЕ СИ ВЕ МОЙ - ЪЪЪЪЪ, после отидеш в друго училище гледаш всички с коси до кръста кожени панталони и даже и мъжете са с черен лак на ноктите , в трето даскало всички момичета са с полички тип коланчета розови пухени шалчета и бели ботушки до коллената на токчета а мъжете са всички фешън гъзари кой от кой по изрусен и с яко ланци за което съм благодарен че поподнах в точно такова даскало Та тва викам, с какъвто се събереш такъв ще станеш, са твойте приятеи явно са решили да се правят на интересни като се обличат еди как си, пушат трева, не ходят на училище и ти как може да останеш по наззад нали , мноуу ясно че - ъ -ъ и ти ще пропушиш и ще пропаднеш, замисли се върху тва .
    ПП: По добре се върни на токчетата и минижупа на мене повече ще ми харесваш въпреки че въобще не ме интересува един човек с какво е облечен за да го оценя ама все пак си е друго като и виждаш дупето на момичето на всяка крачка (бати селянина съм )

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    hi4,ama hi4 nedei da se zavru6ta6 kum kirlivite tok4eta!
    nedei da hodi6 kato nqkoi kurva po ulicata!(s izvinenie...i bez)
    taka si teji6 na mqstoto

:)

badi sebe si
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    hi4,ama hi4 nedei da se zavru6ta6 kum kirlivite tok4eta!
    nedei da hodi6 kato nqkoi k*rva po ulicata!(s izvinenie...i bez)
    taka si teji6 na mqstoto
    Тежите си вие, само за смях ставате, интересни сте единстено на ония слаботелесни смешници с дъските за рязане с колелца отдолу и джоинт в устата и си мислите че това са истинските мъже. (с извининие и без)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си