.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam

Ve4NAta VoINA mEjDU StiLOveTe

ae da se pogovorim malko na taq tema.. kvo 6e kajete... 6to metalite trqbva da mrazqt raparite....6to vs trqbva da mrazqt 4algarite...6to punkarite trqbva da mrazqt rastafarite i taka natatak... nz koi kogo mrazi no taq voina m/u stilovete muzika imam 4uvstvoto 4e 6e e ve4na... hora se psuvat i se obijdat smao za6toto slu6at razli4na muzika...primerno az slu6am predimno rap,ragga,reggae...drum&bass... ne sma navlqzla mn navatre i ne sma stanala velikata rastafarka ili raparka ama me kefi... obi4am oba4e i neometal4e...ponqkoga gothic... daje i comersial...no predimno rap i ragga.... za kvo trqbva horata da se karat za takiva gluposti... 4ovek moje d ae super svesten oba4e da slu6a comersialni bozi...6to trqbva da se delim na grupi... moje ve4e da e imalo takava tema no vse pak... nadqvam se na obektivni mneniq i ne pak da se karame a da obsadim vaprosa kato horata... respect...

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    просто хората имат твърде много предразсъдъци...защото са свикнали да се разделят по религия,по раса и по музика също.....ако не слушаш рап ти си такъв и такъв...за някои ако слушаш рап дори и да си най-големия обитак пак си по-добре отколкото да слушаш чалга и да си готин човек... щото хората само се чудят и си търсят за какво да се дърлят и да се карат....запомнете не може да се определя човека по това каква музика слуша...той е нещо повече от една песен!!
    П.С и някой да не си помисли че имам нещо против някой от тия двата стила...просто ги дадох за пример

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Голям фен
    za muzikata sum sigurna 4e ve4no shte ima voina!Razli4ni hora,razli4ni stilove... mnogo sporove!!!!Az li4no ne pravq razlika m/u horata spored tova kak se obli4at ili kakva muzika slushat!Prekaleno glupavo mi se vijda!Poznavam hora ot po4ti vsi4ki po gore izbroeni "vidiove" i ne moga da kaja 4e nqkoi e po-umen ili po-glupav zaradi muzikata koqto slusha...tq nqma nishto obshto s intelekta...vupros na predpo4itanie!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Повече от фен
    Град
    mmmmm opredeleno sam saglasna naistina 4oveka e mn mn mn pove4e ot edna pesen ili ot grupa(izpalnitel) ...ama e UNIKALNO GLUPAVO da se razdelqt taka horata... dori i da sa sviknali taka ... tova moje da se promeni stiga samo nqkoi da ima jelanie... vapreki 4e 6te e dosta trudno... no ako tuk pone uspeem da ubedim nqkoi hora 6te bade super... davaite o6te mneniq plz... pink_Baby thz mn za otgovor4eto ti

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mi stoto nie metylite ziweem s taq musika a neq slu6ame prosto taka
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Повече от фен
    Град
    emi.. si4ki jiveem s nqkva muzika... primerno rastafarqnite-tva e super velika kultura i sa6testvuva ot mn vreme ot tam natatak si idva i muzikata... hip-hop kulturata sa6to... metalite sa6to... awe seki si jivee s nqkva muzika i q haresva.. vaprosa e za6to trqbva da se razdelqme? mi napravo da razdelim sveta na raioni i v seki opredelen raion da jivee opredelena grupa hora v zavisimost kva muzika slu6at... taka primerno nqma da vijdame rodninite ni... nqkoi poznati.. nqkoi priqteli... a 6e sme samo s tezi koito haresvat sa6toto kato nas.. ne 4e ima ne6tu lo6o v tva .. no vse pak...taka malko ili mn sveta 6e izostane i 6e zacikli na edno mqasto... nqma da se razviva celiq zaedno a samo po raioni... xhaioxhaioxh mn logika mu vkarah.. ama vse pak mislq 4e gore dolu taka gi razbiram ne6tata...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    6toto taka im e kef

Повече от фен
    Град
    ole linkin4eto verno li we? ne znaeh.. q daite malko po-smisleni otgovori!!!! misleh 4e horata koito pose6tavat foruma vse pak imat malko akul v glavata i osven tapotii mogat da se zanimavat i sas slojni i nteresni vaprosi deanam... nadqvam se sledva6toto mnenie da e malko po-smisleno osven 6toot taka im e kef !!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!

Re: Ve4NAta VoINA mEjDU StiLOveTe

Цитирай Първоначално написано от pLaMa4eTo
    6to punkarite trqbva da mrazqt rastafarite
    li4no da te pitam kvi sa tiq RASTAFARI 4e ne te razbrah ...!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Повече от фен
    Град
    emi... ne to4no 4e gi mrazqt.. ama sam 4uvala za takiva slu4ai.. a rastafarqnite..i kak da ti obqsnq-hora koito sledvat rastafarskoto dvijenie... kato bob marley da re4em...

Град
    На една Поляна сам си слойил 1 ка6он и спя там
    zakvo pak da e taka az sam rapar pak nz da se mrazim s metalite samo deto slu6ame razlina muzika
    pak kvo da kaja samo East side za vinagi

Повече от фен
    Град
    e ne to4no omraza... puk i teq det sam gi dala sa samo primeri koito az sma sre6tala... nz dali vie poznavate takiva slu4ai no... ina4e spored men vseki ima pravo da slu6a tva koeto mu haresva... !!! i bez da se obijdame..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    za6to levskarite i cskarite se mrazqt?!
    nqma smisal,ama si ima voina mejdu tezi dva otbora,nali
    taka i e mejdu razli4nite muzikalni stilove ... ne znam za6to taka se polu4ava.. az li4no NE haresvam 4algata,ama tova ne mi pre4i da druja
    s 4algarite.. tova,4e te se kefqt na tazi muzika mene ne me burka ...
    vseki s vkusa si,vajnoto e da si pasvame
    vinagi 6te si ima tazi voina mejdu razli4nite stilove muzika
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    rali ... tova e futbol - bylgarski - korupciq ... vinagi se mrazqt 2-ta nai golemi otbora v Bg shtoto stava duma za pariiiiiiiiiiiiiiii i za t'va e vsi4ko.
    pLaMa4eTo da ti kaja Punk-ovete po princip nosqt Rasti ... znam go zashtoto si padam leko pynkar-4e.Znam samo za voinata m/u Punkarite i metylite ot li4en opit.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Emi az li4no slu6am DRS Nokaut i t.n. ama izob6to ne sam delqla horata. Abs vsi4ki moi priqteli slu6at razli4na muzika nikoi s drugiq ne si savpada. Nai-dobriq mi priqtel e metal. Deto s nego sme zaedno ot bebeta bukvalno. Drugiq, koito sme ot 1vi klas pyk e RnB... Ama izob6to ne se draznim samo na bazik primerno. Za da stava 6outo. ina4e nai dobrata mi priqtelka slu6a 4alga, drugata pyk dance , tretata retro. Ama vsi4ki si se uvajavame i darjim edin na drug. Nqma smisal ot deleniq za6toto 4oveka se gleda po tova kakvoto e. Poznavam mnogo deto slu6at reggae, ragga i t.n. ama sa ebati boklucite. I kakvo kato slu6at muzika kakvato haresvam i az? Te si ostavat sa6tite pumiqri.
    4ovek trqbva da bade nad tiq ne6ta - muzika obleklo proizhod i t.n.
    HardC0re and BDSM forever

Повече от фен
    Град
    axum pravi ste... nezavisimost ot muzikata 4oveka si e 4ovek... toi moje da e super qk ama moje da e i ebati bokluka taka 4e...

Град
    ne6to podobno na lokoto i botev tva ne e futbol v balgariq nqma smisal ot nego ako nqma boi na tozi ma4 zna4i e nqkav kasmet..
    a kato tapite buferi razmazaha reisa kadeto ima6e fenove na botev mislite 4e e priqtno da te celqt s kamani i policaite da gledat i da svalqt fenove na botev ot reisa da gi biqt i to na 1 4oveka dvama trima policai e pitaite tedo_Davis toi poznava ediniq ......

Повече от фен
    Град
    male h0le tva e bila mnou stra6no... az toq slu4ei ne go znam... ama taka sie bg si e bg.. samnqva me 4e nqkade dr po sveta gi ima teq cirkove

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от pLaMa4eTo
    ole linkin4eto verno li we? ne znaeh.. q daite malko po-smisleni otgovori!!!! misleh 4e horata koito pose6tavat foruma vse pak imat malko akul v glavata i osven tapotii mogat da se zanimavat i sas slojni i nteresni vaprosi deanam... nadqvam se sledva6toto mnenie da e malko po-smisleno osven 6toot taka im e kef !!!!!!!!!!
    hahaha q po - spokoino ma ei kvito si iskam , takiva postove 6te vkarvam , qsno li e v4era sa regnala i vze mn da znae...murla i spri da floodi6 sled vseki 4ujd post ima po edin tvoi

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Айде вас ще ви видя, когато станете студенти какво ще ми слушате, като тръгнете по кръчмите. Също така ще ви видя като започнете работа колко ще ви остава време за музика. Тогава ще ви е през половите органи за войни и тем подобни.
    П.С.> Levski-Forever
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    da we ok.. linkin4eto ne 6ta da se zaqjdame ama vse pak temata sam q pusnala az i e normalno da si otgovarqm... prava si vseki ima pravoto da si govori kvoto iska... ama prosto iskah svestni otgovori... tva e vsi4ko. ti prekaleno mn si se zasegnala ... 4e da mi govori6 4ak i na ma!!!... nz... kakto i da e

valqgada

ne znam za Vas,no az si slu6am rock,black metal,neo metal,dance,rap,hip-hop.zavisi kakvo mi e nastroenieto.samo TYPATA,SMOTANA 4ALGA DA MREEEEEEEEEEE

Град
    dimitrovgrad

a

mi za mene niama problemi az si slu6am hip hop metalite da si slu6at metal 4algata da q slu6akoito iska vob6te koi kvot mu e na sartseto

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от h0Le
    ne6to podobno na lokoto i botev tva ne e futbol v balgariq nqma smisal ot nego ako nqma boi na tozi ma4 zna4i e nqkav kasmet..
    a kato tapite buferi razmazaha reisa kadeto ima6e fenove na botev mislite 4e e priqtno da te celqt s kamani i policaite da gledat i da svalqt fenove na botev ot reisa da gi biqt i to na 1 4oveka dvama trima policai e pitaite tedo_Davis toi poznava ediniq ......
    verno e
    Admin-Coki:

Град
    tedoooooooooooooooooooooooooooo :P
    tedo_Davis sq se ma4i da igra WC ama ne6to ne mu se otdava ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си