.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: nightwish

Град
    На една Поляна сам си слойил 1 ка6он и спя там

nightwish

kajete ne6to za nightwish ?

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    mi 4estno kazano men ne me kefqt osobeno... ama vijdam 4e ima mn hora koito si obi4at taq grupica.. evala im pravim respect... qvno naistina sa dobri ama az ne moga da go ocenq prosto ne mi dopadat

Град
    ti slu6ala li si gi ?>?
    ama 4esno kazan0 imat mnogo qki par4eta ama imat i takiva koito ne sa qki ina4e kato cqlo sa super divi ;D

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    mi da slu6ala sam tva onova... obi4am gothic... nz dali te to4no tva se vodqt kato still... ama obi4am po-lekite raboti .. ne6to nightwish mi idva teji4ko... ina4e ni6tu li4no nali ti kazah respect

Пишете по темата!!!
    Moderated by aBeP4eTo

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    aide prevurnahte temata na 4at
    aman be NE se nau4ihte pi6ete po temata,za drugo ima LS,IRC,ICQ,skype i t.n

a po temata(au stranno 6te pi6a po temata.. ) moga da kaja za nightwish 4e imat naistina qki par4eta,ama i nqkoi ... abe ima i par4eta,koito sa prosto.. ujasni
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    opredeleno ne mi hareswat..ne namiram smisal w pesnite im!Da ne goworim 4e takwa tema ima6e
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Град
    em men mi haresva kakto kazah seki si ima still

mi kefi me samo edna pesen..
    ina4e ->

Град
    koq pesen te kefi ?

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    imat hubavi pesni...daje mnogo hubavi...no imat i mnogo dosadni...kakto vsqka edna grupa.. ..ne se se6tam to4no kvo me kefi..ama mislq 4e Come Cover Me be6e hubava pesen..

nai dobrite liubimite sa mi nqmat praoo tva e !
    aBeP4eTo rulZzz

Guest
    abe ne sa zle...deistfat mi uspokoqvashto
    inache ne namiram smisyl f pesnite...typi sa...
    ama muzikata e qka;]

Супер фен

:)

BUL SHIT !!! MRAZQ GI TEQ LAMERI !!! NENAVIJDAM GI ! NAI GOLQMITE LAINA SA TVA ZAEDNO S HIM !! I RASMUS EGATI PEDARASITE SA TEQO T HIM AKO MI PADNAT 6TE IMA BOI IBANIE I SRUBSKA MUZIKA !!!

Пишете с нормален шрифт!!!
    Moderated by aBeP4eTo

Голям фен
    Град
    Fucked World !

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    BUL SHIT !!! MRAZQ GI TEQ LAMERI !!! NENAVIJDAM GI ! NAI GOLQMITE LAINA SA TVA ZAEDNO S HIM !! I RASMUS EGATI PEDARASITE SA TEQO T HIM AKO MI PADNAT 6TE IMA BOI IBANIE I SRUBSKA MUZIKA !!!

primer za tova : "kakvo ne tryabva da se kazva" malkite de4ica da si zapu6at u6i4kite pls
    a otnosno Nightwish i HIm- ko ne ti haresva- slu6ai si KoRn i togava govori
    we'll die alone like a stone ^^

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___

lele male,ami che te Korn sa takiva poziori,che prosto neznam s kakyv akyl davash komentar za dr grupi...nito znaesh kakvi usliq sa polojili za da napravqt vsichki tiq albumi,nito pyk si na tqhnoto nivo,kamo li puk da si muzikant!!Pisnalo mi e ot takiva smeshnici kato teb!!Ne razbirali tekstovete i prochie...prostotii!!!
    I think of you in my dreams every night.I place a rose on your grave when I can...

Град
    tva e verno Nightwish forever
    nightwish imat 100 pati po hubava muzika ....

Цитирай Първоначално написано от h0Le
    tva e verno Nightwish forever
    nightwish imat 100 pati po hubava muzika ....
    :P прав си!
    I think of you in my dreams every night.I place a rose on your grave when I can...

Мен много ме кефат имам плочка с Nightwish преди доста време ги чух за първи път едни от първите ми групо дето чух в тоя бранш и си ме кефат много Wishmaster е дъ бест оф дъ бест :P

Цитирай Първоначално написано от Momchenceto
    Мен много ме кефат имам плочка с Nightwish преди доста време ги чух за първи път едни от първите ми групо дето чух в тоя бранш и си ме кефат много Wishmaster е дъ бест оф дъ бест :P
    тая плочка що не вземеш да ми я подариш а? :P

Град
    Hadji Dimitur Sofia
    Oleleeeeeeeeee porednata tema koqto me nakara da padna ot stola v nas ot smqh!!!!!!!! Sveta prizna NIGHTWISH za virtuozi no BG hlapetata gi nari4at -- s izvinenie -- pedali i bezmisleni ta 4ak i nqkoi hora 6teli da gi prebiqt!!!! Az prosto nqmam dumi za pove4eto hora koito pi6at po temite svurzani s rock ili metali bandi! Izumqvat me!
    Kill 'Em All

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Traxex
    Oleleeeeeeeeee porednata tema koqto me nakara da padna ot stola v nas ot smqh!!!!!!!! Sveta prizna NIGHTWISH za virtuozi no BG hlapetata gi nari4at -- s izvinenie -- pedali i bezmisleni ta 4ak i nqkoi hora 6teli da gi prebiqt!!!! Az prosto nqmam dumi za pove4eto hora koito pi6at po temite svurzani s rock ili metali bandi! Izumqvat me!
    hmmm NightWish ruulzzzzzz !!! Btw Tarja e super sladurana :} TOva e ... liubimata mi grupa kakvo da kaja drugo ... slusham gi ot 3 godini ... nqma den v koito da ne 4udq pone 1 tqhno par4e ... ako ne 4uq - ujas shte se pobyrkam.Velikolepni sa ... Primer kak moje da se sy4etae METYL + Lek stil na Operno peene (VSe pak Tarja e bila operna pevica :P )
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    Найтуиш не струват. Корн не струват. Нео-метъла и хевито определено не струват. ДА ЖИВЕЙ ГОРГРАЙНДА И НОЙЗКОРА!

АНАЛ КЪНТ И МОРТИШЪН ФЕРЕВЕР!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    tiq 2-mata poslednite mn. me nervat :~( Awe drebosyci kato ne slushame 4alga ... k'vo iskate we?!da se kefim na novoto par4e na Ustata & Azis? T'va e jiv - 4alga-rap.
    NightWish bili typi /... haha vie ste typi we.Pyrviq gost - dreben nIghtwish ot koga svirqt Neo-Metal !? Ili Hevi ?!:} hahahahahaaha n00bS
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    NIGHTWISH sa hiper qki.Edna ot lubimite mi grupi.Prosto sa edni ot THE BEST.Az gi slu6am ot skoro-5-6 meseca.Ama sa sup.Glasa na Tarja e neveroqten.Lubimite mi pesni sa The Beauty of the Beast,Wish I had an angel,Dark Chest of wonders i Over the Hills and Far Away.
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове