- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обици и татуировки :)
На нослето не ме кефи много на веждичката или по ушите е по-яко ... иначе за татус според мен е най-готино или на кръста или на коремчето....също е готино от зад на крака долу пръсец му викат май...при животните е джулан.... на плешката също е готино.....по ръцете не ме кефи много.....та така..
Ако се татуирам ще си направя нещо подобно на гърба - на около педя под врата. Някакво слънце. Но все още ме е страх, че ще ми омръзне. Имам парите, за разрешение вече не е нужно да питам. Въпреки това ме е страх, че ще ми ормъзне и второ, че няма да ми хареса и трето, че може да ми пречи ...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
едва ли ако ти е на гърба ще ти омръзне-Първоначално написано от Josefinne
даже напротив-няма да ти прави никакво
впечатление, дори скоро няма да се сещаш
че е там...
за "няма да ми хареса"...нищо не мога да кажа щот
избора си е твой, на мен картинката дето си дала
ми допада![]()
за "може д ами пречи"-кво точно имаш предвид под
"да ти пречи"...тва е татус се пак...само в началото ще
боли, после като мине става супер
Vie se pobyrkahte...Az mislq da si dupcha vejdata =P ili da si sloja leshti
Sega pove4eto sym zabelqzala 4e si pravqt dolu na kraka pri prystite super qko e ma qvno boli mnogo!A nai-dobre 6te e na vrata ili na ramoto otzad (pone men me kefi tam de :P )
Naprawih si tatoo hora
Na dupeto
Stana mnogo qko![]()
Bravooo mn aw razdvam za teebПървоначално написано от Djursi
Kyde po-to4no i kakva figurka??A bole6e li mn?
Ami skypa ... kato q kachq v nqkoi sait shte q pokaja i tukПървоначално написано от Daqn4encetoo
A ako iskash moga da ti q pratq na poshtata
Ami to ne e nqkva bolka za umirane ... na dupeto ne boleshe ... ot vreme na vreme gydelichkashe ... Az si mislih che shte boli poweche ... ama to si zavisi ot mqstoto ... Ako e nqkyde kydeto ima kokyl shte boli ... I po-vajnoto e kato idesh da si praish da ne te e strah ako ne te e strah nqma da te boli mnogoNQma da q usetish ... Ako si polzvala epilator ... bolkata e syshtata kato s epilatora ... Daje malko po bezboleznena ...
Ta to zna4i vaob6te ne boli kat go kazva6 ti 6tot maika mi ima dve i kazva 4e q e bolqloПървоначално написано от Djursi
aaa ei tuka mi q prati roza_bez_bodli@abv.bg
Ema mila to zavisi ot mqstoto na koeto iskash da si napravish tatoo. To poneje tam kydeto mi e na men nqma mn nervi i ne gi zakacha za tova ... inache tam kydeto ima kokyl i mnogo nervi si boli... Ama pak kazvam ... Ne e bolka za umiraneПървоначално написано от Daqn4encetoo
![]()
Pratih ti dve snimki![]()
BraozzMn e gotina i na qko mqsto !!A obica na nosa si pravi6 li 6tot i az mislq za vtori pyt?
Drugata sedmica ... shtoto taq shte mi stanat mnogo pari na vednyj ... da davamПървоначално написано от Daqn4encetoo
![]()
mi mislq 4e zarastva na nosleto kato se mahne ama sled vreme deA ina4e za tatos nai me kefi nad dupeto i na papa
![]()