- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- След вечеря
След като вечеряте със семейството си, къде изхвърляте трохите от покривката? (и не само със семейството си и не само след вечеря)
Съжелявам, че пуснах темата тук. Пратих ЛС да я преместят. Още веднъж се извинявам на потребителите, който ще видят темата в раздел "Новини и съобщения"
kade moje be 4ovek?V 4o64eto za bokluk razbirase.Kade si trygnal da pitash ?
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
az sled ve4erq otivam da pu6a posle vlizam tuka posle taina kade otivam :P moje da se dosetite ..
mi mislq,4e maika mi gi izhvurlq v mivkata![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми мисля че майка изтърсва покривката с трохите през прозореца,ама не мисля че това е замърсяване,ако това искаш да кажеш!
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
mi az li4no ne qm hlqb za da ima trohi no maika mi mai gi izhwyrlq w ko64eto za bukluk
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
![]()
![]()
e tva naistina e dobra tema...az predi ya iztursvah prez prozoreca... ama okrasih edna babi4ka kato koledna elha..i ot togava ve4e pak taka... iztarsvam bez da gledam
![]()
we'll die alone like a stone ^^
Първоначално написано от Immortality_
Ааааааа аххахахахахаххахахахахах тва беше добро!!!!!!
Аз си метам трохите каде ми падне, предимно в мифката или кошчето, ама пък през балкона съм свикнал да плюя и един път плеснах един деди по плешивото теме аххахахаха деа![]()
![]()
![]()
![]()
в кошчето![]()
През терасатав задния двор. Просто няма къде другаде...
i az hvarlqm truhite prez trasata-golqm kef e![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
mi v ko6a za bukluk.. samo 4e ne razbrah kkafo
zna4enie ima za tebe ? hahah![]()
в коша
daM i Az TaKa...Първоначално написано от sladkish4e
Трохите са си биологичен отпадък и нищо не замърсяват (не точно "нищо")Първоначално написано от BaT_GirL
През прозореца разбира се, нека има и за птичките![]()
Always borrow money from pessimists...They don't expect giving back.
Е и за мишките ще има бе..успокой сеПървоначално написано от Mishka
![]()
Az napisah v toaletnata kolkoto da se posmeqПървоначално написано от tedo_davis
hahaha az taka vednuj si iztursih pepelnika vurhu veeshtite se beli chershafi na susedkata ot doluПървоначално написано от Immortality_
inache az hvurliam trohite v mivkata
pres prozoreca, i poneje sum na visok etaj te dokato padnat dolu sa se rasprusnali na 100000 strani, i nqma opasnost da porusq nqkoi s tqh![]()
През терасата ама вече не ми се налага!!!![]()
![]()
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
hora mn mi e interesno kak si ihvarlqte trohite v koshcheto maina?az prez terasata gi farlqm i iztupvam pokrivakata![]()
Когато цъфнат теменужките и работите трагнат зле - еби им майката на всички и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и утеха в себе си търси, но и в себе си утеха ако не намериш - еби си маиката и ти!