- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Често ли пушите?
Не съм добавил отговор, който да е нещо средно. Тези, които пушат рядко, да гласуват за "Не" (рдко имам в пред вид на купони или 2-ве 3-ри цогари седмично (най-много))
П.П. Знам, че е имало и друго такива теми (много), но тук ще ви помоля да напишете и възрастта си
az izob6to NE pu6a na 15 godini sam![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
az s1m na 14god.i s16to ne pu6a!samo na nqkoi kupon4e.no.....NE!
az puk si pusha priblizitelno okolo kutia na den na 18 sum, a ti?!![]()
mejdudrugoto da ne prawish niakakwo socialno prou4wane ?!!?!?![]()
Ami samo na kuponi i kogato sum mnoogo qdosana
Cigari ne pu6a...e t'va naistina e glupavo- da se trovi6 cyal jivot![]()
we'll die alone like a stone ^^
не пуша...само на купончета по 2 3 цигари макс...а за възрастта скоро ще навърша 17![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
На 15 съм и скоро пак започнах да си пуша доста редовно...по 5-6 цигари на ден...Е понякога и по-малко или повече де, но горе долу толкова.
![]()
Ама аз мисля пак да ги спирам...само да дойде време. :P Сега постоянно съм мн. нервна и като пуша се успокоявам, но като всичко премине мисля да ги поспра малко...![]()
Ami ne pu6a i sum na 15![]()
"Jivota e hubav, za6toto e defekten !!!" Ivan Radoev
аз съм на 15 и пуша от година.преди пушех по 5 цигари на ден,после станаха 10,а сега пуша приблизително по една кутиявсе си казвам "Ще ги откажа",но нещо не става...
Ако спазваш всички правила,губиш цялото удоволствие!!!
<--Това е Мечтата ми
ne pu6a (: na 17 sam
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Пуша, и то по 2 кутии на ден, ама нищо ми няма за сега![]()
pu6a obiknovenno s kafeto, po barove i kogato piq alkohol.
pu6a malko, no za udovolstvie, ne po navik....
az pu6a redovno po 10 cigari na den nqkade i sam na 17 godini znam 4e e vredno ama...![]()
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
da![]()
mi redovno si pusha....po 10-12
cigari na den...na 15 sym
Аз не пуша. Супер рядко..само на някой купон или за да покажа на някой, че мога да пуша (ако не ми вярва). Иначе съм астматик и не е от най-полезните неща да пуша. Преди постоянно ги спирах и ги почвах, но вече край. Последно пуших (цяла цигара) пролетната ваканция.
Почти на 16![]()
НА 16 съм.Пуша от година и половина преди по 3-и кутии на ден,но вече ги намалих само на една![]()
Живей бързо,умри млад,бъди красив труп!!!
ve4e HE![]()
Naposledyk pu6a mnogo rqdko na 14 sym
Ne smeq dage i da podusha cigara.Ako nqkoi razbere shte me razfasovat v nas.
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
po kutiq na den![]()
на почти 15 съм и не пуша![]()