1.Име,прякор. marti,a prqkori si imam mnogo,no nai-razprostranenite sa marjoooo i genoveva(vtoriq opredeleno go mrazq)
2.Твоята мисия в живота е... da stana moden dizainer i da zamina da jiveq v germaniq
3.човек прави най-добро впечатление,ако...
se durji lubezno s ostanalite i se usmihva
4.Досега не съм го казвал/а на никого,но... sum tupa mazohistka!!!
5.Най-важното,което съм научил/а е... ,4e edinstvenoto ne6to,koeto osmislq jivota mi e edno mom4e,4ieto ime nqmam namerenie da spomenavam
6.Колекционирам... korkovi tapi,salfetki,kalendar4eta,karti4ki...s edna duma kakvo li ne!
7.Най-красивата ми вещ е... edna mnogo krasiva i elegantna 4anti4ka dekorirana s manista
8.Държиш ли на модните тенденции? opredeleno,no vinagi sum imala sopstven stil ,na koito nikoga ne izneverqvam
9.Дрехата,която най-добре ме описва е... razdurpani i izturkani dunki s niska taliq
10.Най-лошото,което ми се е случвало е... rajdaneto mi,za6toto se mrazq
11.И това ме научи,че... ne biva da suzdavam jivot,osven ako ne moga da osigurq maksimalno 6tastie na detzata ,koito nikoga nqma da imam
12.Най-щастливия момент в живота ми беше,когато... spe4elih edin konkurs za kartini v qponiq
13.Вещ без която не мога... 4asovnik,za da znam kolko vreme sum propilqla i izgubila napulno beztzelno
14.Ако можех да бъда невидим/а за един ден,щях да... hakna kompa na biv6ata si nai-dobra priqtelka i da subuq pantalonite na edno mom4e nasred dvora na u4ili6te,za da go vidqt absolutno vsi4ki!
15.Последния път,когато се гордях със себе си... kogato sednah na pervaza na prozoretza i ne sko4ih,za6toto usmislih jivota si i ostanovih,4e obi4am i sum obi4ana
16.Вбесява ме... faktut,4e roditelite mi me podtzenqvat!
17.Ключът към щастието е... lubovta i razbiratelstvoto!
18.Надявам се,че... su6testvuvaneto mi ima snisul i ,4e edin den 6te buda 6tastliva!
19.Любовта в моя живот е... tedo_davis!!!
20.Напиши някой як лаф!
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe ,FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!